Dodaj do ulubionych

Wilk wtopił ?

07.07.13, 22:08
Wyniki z Elbląga z godz około 22

Elżbieta Gelert: 53,7 proc. - Jerzy Wilk - 46,3 proc
Obserwuj wątek
    • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:19
      bardzo dobrze
      z dwojga złego wolę PO

wkurzone miny pisowców= bezcenne
      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:22
        mila2712 napisała:

> bardzo dobrze
        > z dwojga złego wolę PO
        >
        > wkurzone miny pisowców= bezcenne

Ano mina prezesa i obrażanie sie na demokracje mamy murowane
        • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:23
          co na to kot ?
          • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:27
            mila2712 napisała:

> co na to kot ?

Nie znam, Wilk dziś wybierany jest
            • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:31
              naczelny kot pis
              • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:38
                mila2712 napisała:

> naczelny kot pis

Z rok jak zdechł , ponoć sam rydzyk za dusze msze odprawił .
                • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:38
                  cicho :)
                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:43
                    mila2712 napisała:

> cicho :)

Jak na razie Wilk nie przegrywa
                    • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:44
                      co ?
                      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 22:56
                        mila2712 napisała:

> co ?

No to ze Wilk na razie nie przegrał a ino może przegrać .
                        • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 23:01
                          nic nie poradzisz
                          juz pozamiatane
                          • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 23:03
                            Wyniki z 31 komisji (jest ich 62), czyli z połowy:
                            51,39 proc. Wilk
                            48,61 proc. Gelert
                            • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 07.07.13, 23:08
                              masakra
                              ludzie chyba ślepi i głusi
                              • karkowiak2plus Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 10:14
                                Ludzie nie są ani ślepi ,ani głusi.
                                Wolą dżumę od cholery,bo tylko taki mają wybór.
                                Wolą by ktoś się nimi zajął,nawet jak będzie miał twarz Kaczyńskiego. Nie wierzą Tuskowi,bo ten niczym Pinokio ma już takiego nochala,że na zakrętach nie wyrabia.

Najsmutniejsze jest jednak to,że ze sceny politycznej wycięto jakąkolwiek alternatywę.
                                PIS , PO i PUSTKA..
                                • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 17:18
                                  hej kolego nie tak prędko
                                  my tu w zachodniej Polsce dziękujemy szanownemu prezesowi i jego ekipie

ponoć na Hanię się szykują ......mówimy powodzenia i baj
                                  hahahahhaha :P

a donald to ma kłopot bo wyszło, że kobiecie sukienki za partyjne pieniądze kupuje.... a społeczeństwo mówi nie ....takim działaniom
                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 21:04
                                    mila2712 napisała:

> hej kolego nie tak prędko
                                    > my tu w zachodniej Polsce dziękujemy szanownemu prezesowi i jego ekipie

Dziękujecie za to ze już był i więcej nie zamawiacie ??

> ponoć na Hanię się szykują ......mówimy powodzenia i baj
                                    > hahahahhaha :P

Hania to nawiedzona przez samego ducha świętego niewiasta , co do tej świętej niewiasty masz ??

> a donald to ma kłopot bo wyszło, że kobiecie sukienki za partyjne pieniądze kup
                                    > uje.... a społeczeństwo mówi nie ....takim działaniom

No a co w worku jutowym ma śmigać jako żona premiera w czasie oficjalnych imprezek ??
                                    • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 23:36
                                      kolter-xl napisał:

> Dziękujecie za to ze już był i więcej nie zamawiacie ??
                                      dziekujemy i żegnamy go .....

> Hania to nawiedzona przez samego ducha świętego niewiasta , co do tej świętej n
                                      > iewiasty masz ??
                                      jak to co bracia i siostry w stolycy cierpieli.....współczująca jestem...
                                      > No a co w worku jutowym ma śmigać jako żona premiera w czasie oficjalnych impre
                                      > zek ??
                                      ma ruszyć dooopę do roboty....a nie tylko na rynek po kapuste chodzić
                                      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 23:40
                                        mila2712 napisała:

> dziekujemy i żegnamy go .....

No i po ręcach całujcie w podzięce :))

> jak to co bracia i siostry w stolycy cierpieli.....współczująca jestem...

No ale ona rozbudowuje armie urzędników , za to jej nie lubisz ??

> ma ruszyć dooopę do roboty....a nie tylko na rynek po kapuste chodzić

No a z pensji np kasjerki w Biedronce zarobi na takie łachy żeby obciachu na salonach nie było ??
                                        • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 23:51
                                          ja temu panu ręki nie podam ....sio

urzednicy ? porzadni ludzie hahahahhahahhahahhaahha zapracowani szok normalnie
                                          na kase do Biedronki - nie zrozumie obsługo kasy toż tylko na rynku robiła zakupy :PPP
                                          • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 23:56
                                            mila2712 napisała:

> ja temu panu ręki nie podam ....sio

Mnie w podzięce ręce wycałuj a nie jemu , mnie :))

> urzednicy ? porzadni ludzie hahahahhahahhahahhaahha zapracowani szok normalnie

Wiem to zaparzanie herbaty może wykończyć .

> na kase do Biedronki - nie zrozumie obsługo kasy toż tylko na rynku robiła zakupy :PPP

Nic mi nie wiadomo
                                            • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:25
                                              nic z tego

hahahha kawa a nie tam herbata

wiadomo
                                    • karkowiak2plus Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:01
                                      Nie piernicz farmazonów,bo Donek jej kupi jutowe wdzianko za taką cenę,że zmrozi Cię na długo.
                                      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:03
                                        karkowiak2plus napisał:

> Nie piernicz farmazonów,bo Donek jej kupi jutowe wdzianko za taką cenę,że zmroz
                                        > i Cię na długo.

E tam nie takie rzeczy mnie juz nie dziwią
                                      • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:07
                                        mnie drogie ciuchy nie imponują :)
                                        • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:12
                                          mila2712 napisała:

> mnie drogie ciuchy nie imponują :)

No a furmana za 150 tys euro i wacek 25 cm :)) ?
                                          • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:14
                                            teź nie :PPP

liczy się rozum i serce i pracowite ręce
                                            • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:16
                                              mila2712 napisała:

> teź nie :PPP
                                              >
                                              > liczy się rozum i serce i pracowite ręce

Gupi nie jestem , serce mam zdrowe i dwie lewe łapy :))
                                              • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:18
                                                przepraszam nic nie słyszę :PPP
                                                • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 00:40
                                                  mila2712 napisała:

> przepraszam nic nie słyszę :PPP

No ale czytać nadal umiesz :)))
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 17:21
                                                    przywołuję kolegę do porządku :P

o obywatelu Wilku owszem bardzo dużo czytałam .....nieciekawy człowiek....taki lokalny aparatczyk.....pionek
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 19:04
                                                    mila2712 napisała:

> przywołuję kolegę do porządku :P
                                                    >
                                                    > o obywatelu Wilku owszem bardzo dużo czytałam .....nieciekawy człowiek....taki
                                                    > lokalny aparatczyk.....pionek

Taki statystyczny liżący tyłek rydzykowi aparatczyk PIS
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 19:08
                                                    nie zapominaj o prezesie
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 20:29
                                                    mila2712 napisała:

> nie zapominaj o prezesie

Nie tacy jak on rydzyka w tyłek całują, a prezesa z przodu
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 20:31
                                                    zatkało mnie....nie wiem co wyklikać
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 20:45
                                                    mila2712 napisała:

> zatkało mnie....nie wiem co wyklikać

Od ponad 20 lat wiadomo ze prezes to ciotka .
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 22:16
                                                    tylko dlatego że nie ma żony, mieszkał z mamą i miał kota ?
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 22:21
                                                    mila2712 napisała:

> tylko dlatego że nie ma żony, mieszkał z mamą i miał kota ?

Nie , musiały być na to jakieś papiery skoro ponad 20 lat temu Wałęsa zapytany przez dziennikarzy czy zaprosi na swoje imieniny braci Kaczyńskich powiedział "Mogę zaprosić Lecha Kaczyńskiego z żoną oraz Jarosława Kaczyńskiego z mężem" powtórzył to 7 lat temu w TVN

queer.pl/artykul/186563/walesa-wyoutowal-premiera
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 22:24
                                                    etam
                                                    złośliwość

jak inni zresztą
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 09.07.13, 23:21
                                                    mila2712 napisała:

> etam
                                                    > złośliwość
                                                    >
                                                    > jak inni zresztą

Aha czyli jak ktos będzie ciebie lesbą publicznie nazywał to nie zareagujesz ?
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 17:57
                                                    zareaguję ....spotkamy się w sądzie
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 20:41
                                                    mila2712 napisała:

> zareaguję ....spotkamy się w sądzie

No to czemu Jarek nie zareagował ? on wiedział ze w sądzie ujawnią na jego temat papiery ze on ciotka :))
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 20:56
                                                    bo jest cykorem ....
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 21:13
                                                    mila2712 napisała:

> bo jest cykorem ....

Nie, on przyjął metodę ze nie dyskutuje sie z kimś kto niby uderza poniżej pewnego poziomu .To typowa taktyka tych co coś ukrywają i udają ze nic się nie dzieje
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 22:14
                                                    nie
                                                    on przyjął metodę odpowiadania tylko na te pytania, na które jest mu w danej chwili wygodnie odpowiedzieć
                                                    oczywiście nie wolno wytknąć Prezesowi błędu bo nie odpowie .....odwróci kota ogonem
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 22:20
                                                    mila2712 napisała:

> nie
                                                    > on przyjął metodę odpowiadania tylko na te pytania, na które jest mu w danej ch
                                                    > wili wygodnie odpowiedzieć
                                                    > oczywiście nie wolno wytknąć Prezesowi błędu bo nie odpowie .....odwróci kota ogonem

Nie wiem czemu Prezes się tego wstydzi , przecież 30% jego zwolenników w sukienkach duchownych to cioteczki .
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 22:24
                                                    nie ma takich statystyk
                                                    zbyt duży %
                                                    jeśli rzeczywiście tak jest ....to wcale się mu nie dziwię....straci poparcie ojca T a co za tym idzie osiedlowych kółek rożańcowych, rad parafialnych itp
                                                    musiałby wycofać się z polityki
                                                    no i najważniejsze kto odpowie nam jak żyć ?
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 22:38
                                                    mila2712 napisała:

> nie ma takich statystyk
                                                    > zbyt duży %

Nie ?, a u was w gminie nie słuchają rozgłośni tego oszusta z Torunia ?

www.wgrane.pl/89c6cf1ffdd551e1e511aca02b43a006
                                                    ale przybliża nam wartość ludzi, którzy w 15-30% na niektóre wartości są impregnowani.

> jeśli rzeczywiście tak jest ....to wcale się mu nie dziwię....straci poparcie o
                                                    > jca T a co za tym idzie osiedlowych kółek rożańcowych, rad parafialnych itp
                                                    > musiałby wycofać się z polityki
                                                    > no i najważniejsze kto odpowie nam jak żyć ?

Po bożemu ? :))
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 22:46
                                                    daleko nie musiałabym szukać .....moja sąsiadka słucha, babcia też i dodatkowo wysyła pieniadze z emerytury do Lichenia
                                                    mnóstwo osób słucha....a robi swoje :)

w dzisiejszych czasach nie da się żyć po bożemu ( nie nastąpiły aktualizacje.... )
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 23:09
                                                    mila2712 napisała:

> daleko nie musiałabym szukać .....moja sąsiadka słucha, babcia też i dodatkowo
                                                    > wysyła pieniadze z emerytury do Lichenia
                                                    > mnóstwo osób słucha....a robi swoje :)

To typowe dla tej sekty , cały tydzień grzeszysz a w sobotę przy spowiedzi klecha ci to wszystko resetuje :))

> w dzisiejszych czasach nie da się żyć po bożemu ( nie nastąpiły aktualizacje.... )

To juz można cudze żony deptać ??
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 23:12
                                                    w niedzielę do komunii a po kościele wszystko zaczyna się od nowa ....

nie mozna .....wierność nade wszystko
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 10.07.13, 23:30
                                                    mila2712 napisała:

> w niedzielę do komunii a po kościele wszystko zaczyna się od nowa ....

Wiem ponad 35 lat temu byłem w kościele .

> nie mozna .....wierność nade wszystko

No a kto kogo zdradza ?
                                                  • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 11.07.13, 17:52
                                                    no popatrz a trzaskasz tekstami z pisma aż miło

Kowalski, Nowak, Malinowski -te rozwody to nie są tylko z róźnycy charakterów ...
                                                  • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 11.07.13, 19:21
                                                    mila2712 napisała:

> no popatrz a trzaskasz tekstami z pisma aż miło

Dlatego bo nie byłem ponad 35 lat w kościele, katolicyzm nie promuje u laikatu tego rodzaju edukacji .Im jeleń mniej wie tym lepiej dla oszustów w sukienkach duchownych.

> Kowalski, Nowak, Malinowski -te rozwody to nie są tylko z róźnycy charakterów .

Ona miała ochotę 3 razy na noc a on miał ino 10 cm w gaciach :))
                              • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 15:37
                                mila2712 napisała:

> masakra
                                > ludzie chyba ślepi i głusi

No i do tego paranoiczny PISowski syndrom oblężenia , 30% nie ujawniło ankieterom na kogo głosowali .
                                • mila2712 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 17:20
                                  ha!
                                  widziałam, że ściana wschodnia da ......ciała

zmowa milczenia .......tak na pewno......
                                  to wzrosnie licznba uczestników kolejnych miesięcznic
                                  :)
            • voxave Re:Kot? 08.07.13, 02:45

Nerwowo pali:)
              • billy.the.kid Re:Kot? 08.07.13, 06:02
                nu,zajac.pagadi.
              • kolter-xl Re:Kot? 08.07.13, 15:38
                voxave napisała:

>
                > Nerwowo pali:)

No a z piersióweczki też pociąga ?
                • mila2712 Re:Kot? 08.07.13, 17:21
                  co pyta .....nie tak dawno twierdził, że kot zdechł

o matko był na stadionie :)))
                  • kolter-xl Re:Kot? 08.07.13, 21:07
                    mila2712 napisała:

> co pyta .....nie tak dawno twierdził, że kot zdechł
                    >
                    > o matko był na stadionie :)))

Zdechł Alik - ukochany kot Jarosława Kaczyńskiego
                    Jak donosi "Fakt", Jarosława Kaczyńskiego spotkała wielka tragedia - w ubiegły czwartek zdechł jego kot Alik.

fakty.interia.pl/polska/news-zdechl-alik-ukochany-kot-jaroslawa-kaczynskiego,nId,908432
                    • mila2712 Re:Kot? 08.07.13, 23:37
                      co to za imię ?
                      do doopy.....nie wytrzymał presji :)
                      • kolter-xl Re:Kot? 08.07.13, 23:42
                        mila2712 napisała:

> co to za imię ?
                        > do doopy.....nie wytrzymał presji :)

Nie łatwo być pierwszą dama Prezesa PIS
    • piwi77.0 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 08:46
      Jaka to różnica? PiS i PO to ta sama partia, mówiąca tylko trochę innym językiem. Obie nie wiedzą już jak głębiej wleźć do dupy Kościołowi. Choć z drugiej strony podlizywanie się Kaczyńskiego nie jest szczere, to on szybciej przyłoży Kosciołowi, gdyby zdobył władzę. Tusk jest na takie posunięcia zbyt tchórzliwy, tylko zobaczy biskupa, a już kładzie się na brzuchu.
      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 15:40
        piwi77.0 napisał:

> Jaka to różnica? PiS i PO to ta sama partia, mówiąca tylko trochę innym językie
        > m. Obie nie wiedzą już jak głębiej wleźć do dupy Kościołowi. Choć z drugiej str
        > ony podlizywanie się Kaczyńskiego nie jest szczere, to on szybciej przyłoży Kos
        > ciołowi, gdyby zdobył władzę. Tusk jest na takie posunięcia zbyt tchórzliwy, ty
        > lko zobaczy biskupa, a już kładzie się na brzuchu.

Dodaj do tego wieruszkę SLD które na widok sukienki duchownej dostaje ataku boleści w prawym kolanie .
        • piwi77.0 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 21:42
          kolter-xl napisał:

Dodaj do tego wieruszkę SLD które na widok sukienki duchownej dostaje ataku boleści w prawym kolanie .

Nie muszę, bo już to zrobiłeś.
          • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 21:45
            piwi77.0 napisał:

> kolter-xl napisał:
            >
            > Dodaj do tego wieruszkę SLD które na widok sukienki duchownej dostaje ataku
            > boleści w prawym kolanie .

>
            > Nie muszę, bo już to zrobiłeś.

Nie ma nic bardziej obrzydliwego od tego co robili czerwoni po 1989 roku w kwestiach światopoglądowych.
        • voxave Re: Uzdrowienie kota 09.07.13, 18:39
          powinien zanieść na stadion do szamana i kot by zmartwychwstał.
          • kolter-xl Re: Uzdrowienie kota 09.07.13, 19:06
            voxave napisała:

> powinien zanieść na stadion do szamana i kot by zmartwychwstał.

Nic z tego cała rodzina taty rydzyka w intencji modły wznosił a i klasyka czyli kupa biskupa.
    • sibeliuss Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 10:05
      A mnie interesuje jedno - co oni mają do zaoferowania poza faktem, że odsuną PO od koryta. Bo jeśli nic innego to tak jakby żałosne.
      • yoma Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 13:18
        No jak to co? Dużą dziurę obiecują wykopać :)
        • voxave Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 14:27
          PIS zrobi wielkie oszczędności----zlikwiduje uczelnie medyczne i służbę zdrowia,bedzie na stadionie leczył czarny lub biały szaman.Precz z lekami i ich produkcją --co za oszczędności.
          To nas czeka.
          Księża będa sie leczyć za granica, bo zawsze ich na wszystko stać.
          Amen.
          • piwi77.0 Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 15:15
            Bez przesady. krytykujmy PiS, ale trzymajmy się faktów i nie opowiadajmy o nim bajek. Jak tej, że jest on jakoś szczególnie życzliwy Kosciołowi, bo nie jest. PiS juz rządził i wcale nie sprezentował Kościołowi więcej niż SLD, czy PO. Raczej jest to jak dotąd jedyna partia, co przyłożyła Kościołowi bolesnego kopa. Czyżby już wszyscy zapomnieli, jak Lech Kaczyński zmusił papieża do odwołania dopiero co podpisanej nominacji Wielgusa? Do dzisiaj jest dla mnie zagadką czym zaszantażował Benedykta XVI, że ten szybciutko zmienił swoją wczesniejszą, jak najbardziej nieomylną decyzję.
            Nie wiem czy Kościół rzeczywiście tak stawia na PiS, jak sie to powszechnie wydaje. Możliwe, że robił to w przekonaniu, że PiS i tak władzy nie zdobęcie, a pozwoli to mocniej przycisnąć PO. Teraz, gdy przejecie władzy przez PiS nie jest juz tak nierealne być może bedzie próbował zmniejszyc swoje poparcie, chyba, że juz całkowicie zgłupiał z przejedzenia przepica i przerżnięcia wszystkiego co się choć trochę porusza i nie dostrzega co go przy Kaczyńskim czeka. Moim zdaniem, Kaczyński chwilowo sprzymierzy się z każdym, nawet z jaruzelskim, gdyby ten jeszcze miał Elektorat, ale gdyby przejął władzę, Kościół pierwszy zostanie wywalony tam gdzie jego miejsce. Kaczyński po prostu nie lubi dzielić się władzą.
          • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 15:44
            voxave napisała:

> Księża będa sie leczyć za granica, bo zawsze ich na wszystko stać.
            > Amen.

Co ty gadasz ??? jak leczyć , przeciez ich sam duch święty obrał oni są nieśmiertelni i nie chorują.
            • voxave Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 20:10
              Kolter--w tym ironia losu---nasz bogobojny proboszcz bał sie śmierci i usilnie leczył raka czerniaka u najznamienitszych lekarzy--cóś mało miał wiary w cuda---słuchałam jak dzielnie uciekał przed śmiercią--to co z tym rajem?
              Niestety przegrał.....
              • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 21:10
                voxave napisała:

> Kolter--w tym ironia losu---nasz bogobojny proboszcz bał sie śmierci i usilnie
                > leczył raka czerniaka u najznamienitszych lekarzy--cóś mało miał wiary w cuda--
                > -słuchałam jak dzielnie uciekał przed śmiercią--to co z tym rajem?
                > Niestety przegrał.....

Niestety ponoć to sama bozia wszczepił ludziom chęć życia na ziemi . Dlatego(dawne ?) twoje kumpele z chóru ręcami i nogami trzymają sie kurczowo tej ziemi , wcale im do nieba nie spieszno :))
      • kolter-xl Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 15:35
        sibeliuss napisał:

> A mnie interesuje jedno - co oni mają do zaoferowania poza faktem, że odsuną PO
        > od koryta. Bo jeśli nic innego to tak jakby żałosne.

Każdy kto choruje na władze jest żałosny .
        • voxave Re: Wilk wtopił ? 08.07.13, 20:11
          Piwi--troszeczkę mnie pocieszyłeś.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka