Dodaj do ulubionych

terror patriotów

14.11.13, 08:12
Jakkolwiek zupełnie nie po drodze mi z tymi tępogłowymi troglodytami to jednak mam niepokojące uczucie, że korekta zachowań tego durnia i zwłaszcza tego co mówi może się odbywać poza więzieniem. Sędzia w uniesieniu patriotycznego obowiązku wsadza do więzienia głupka, który obraził uczucia patriotyczne. Czyli albo dostajesz w ryj od tępaka na ulicy za niepatriotyczne wyrażanie się albo sędzia wsadzi cię do pierdla za to samo. Ktoś dostrzega różnicę?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14942502,Po_11_listopada__4_skazanych_na_trzy_miesiace__wniosek.htm
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 08:45
      To bardzo symptomatyczne, że za brak patriotyzmu, względnie za niewłaściwy sposób jego okazywania, idzie się do kibla. Sędzia dureń, to oczywiste, a poza tym fakt ten pokazuje, że z oficjalnego opisu wydarzeń z 11. listopada w ogóle już nie wiadomo o co chodzi. Mowa była przecież o rannych policjantach (chyba 12?), a kary sypią się nie za spowodowanie ran, ale brzydką formę okazywania uczuć patriotycznych, to kto w końcu poranił tych policjantów. Nie byłem, nie widziałem, ale jak znam obyczaje, policja nie walczyła z faszystami ale z anarchistami w obronie faszystów. A faszysta zamiast powiedzieć do policjanta dziekuję, powiedział do niego ku... i pokazał palec. Za niewdzieczność do paki.
      • paco_lopez Re: terror patriotów 16.11.13, 18:22
        Jacy patrioci ?? Ja widzialem bande kiboli radomiaka
    • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 10:09
      W dyktaturze Tuskoszenki sa juz dawno polityczne wyroki,wiec ten kolejny to nic dziwnego.Sedziunio chce zapewne szybko w PO-lszewickim aparacie pseudosprawiedliwosci kariere zrobic to wydaje przyjemne wladzy wyroki.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 10:24
        Hehehe, ty niemiaszku to potrafisz rozbawić człowieka dowcipem.
        • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 10:44
          Co tam na twoim blokowisku??Nadal mamusia kasy na bilet nie dala,zebys chociaz inne wojewodztwo zobaczyl?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 10:59
            U mnie na blokowisku rządzi sąd polityczny Tuska i właśnie pozwolił ci wrócić do Polski za zasługi dla reżimu Tuska.
            • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 11:06
              Rezim Tuska takich jak ja nienawidzi.
              • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 11:12
                Bez przesady, reżimowcy nie są ksenofobami, raczej nie lubią antypolonizmu.
              • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 11:13
                Nie masz za wysokiego mniemania o sobie, ędżiki? Żeby nienawidzić, trzeba wiedzieć o istnieniu...
    • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 10:11
      Sędzia wsadza do więzienia głupka za obrażanie funkcjonariusza państwa, którego to państwa głupek rzekomo bronił swoim łysym łbem. Sędzia w uzasadnieniu wyroku wskazuje ten paradoks. Mnie się zgadza i nic nagannego nie widzę.
      • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 10:27
        Lipne to uzasadnienie. Właśnie atak na funkcjonariusza policji bardzo często traktowany jest jako akt patriotyzmu, dziwne że sędzia o tym nie wie. Jak już napisałem, dureń.
        • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 11:13
          Traktowany jest, a sędzia ma na ten temat inne zdanie, które wypowiedział. Misie podoba.
      • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 10:46
        Nic nagannego nie widzisz?No to poczekamy na wyroki dla anarchistow jak sie wladza zmieni.Seryjnie w takim razie beda zamykani.Przypomne ci wtenczas ta twoja wypowiedz.
        • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 10:50
          magnusg napisał:

No to poczekamy na wyroki dla anarchistow jak sie wladza zmieni.

Co ma do tego władza i jej ewentualna zmiana, żadna władza nie lubi anarchistów, z kolei każda stara się by czasem nie zrobić krzywdy faszystom. Pod tym względem różnicy między PO i PiS nie ma żadnej. Obie partie mają charakter nacjonalistyczno klerykalny.
          • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 11:04
            ta wladza ich kocha nawet.Anarchisci zajmuja bezkarnie nie swoja wlasnosc,urzadzaja tam swoje meliny i nikt im nic nie robi.A podczas zajsc wesolo rzucali butelkami i to takimi z benzyna w ludzi na ulicy.Ktorys z nich jest przed sadem????
            • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 11:11
              magnusg napisał:

Anarchisci zajmuja bezkarnie nie swoja wlasnosc,

A czyja ona jest i skąd pewność, że należy do Kościoła?
              • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 11:18
                Napewno nie tych niedomytych przybled z morda zbrodniarza Che na T-Shirtach.
                • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 11:21
                  Che ma mniej istnień na sumieniu niż Chrystus, a ten ostatni wisi nawet w Sejmie.
                  • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 12:58
                    A kogo Chrystus zabil??Bo Che kilkaset osob.
                    • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 13:11
                      magnusg napisał:

A kogo Chrystus zabil?

Jako Bóg, co to podobno pan życia i śmierci, ma zgodnie z tą logiką na sumieniu wszystkich, co już nie żyją. Weźmy choćby ostatnią katastrofę na Filipinach, kto tych ludzi zabił? Wasz Chrystus. I tak jest w mniejszej lub większej skali codziennie.
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 13:42
                        Poza tym nie szanował cudzej własności i niszczył stragany. Zwykły chuligan z niego był. Taki trochę skłoters.
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 13:44
                          W sumie urodził się w rodzinie skłotersów bo Maria z Józefem zajęli cudzą stajenkę. Anarchiści.
                          • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:07
                            Dobra masz poczucie humoru...specyficzne. Ale co na to powiedziałaby Twoja matka. Pękłoby jej serce. Zapewne wierząca jest/ była.
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:09
                              Ojej!
                              • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:19
                                Tylko bez ojej..klapsa nie dostałeś.

Poważnie: dlaczego drwisz z katolików ?
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:26
                                  Bo nadają się do drwiny.
                                  • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:33
                                    Patrzysz na człowieka przez pryzmat wiary. Jesteś nietolerancyjny.
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:35
                                      Jesteś w błędzie.
                                      • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:41
                                        Tak to wygląda.
                                        Drwisz z katolików...bo się do tego nadają ( Twoje słowa ). Odnieś to do pojęcia tolerancja.

No ale skoro mówisz...trzeba uwierzć.

• obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:44
                                          Nie, religia się do tego nadaje jak wszystko inne.
                                          • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:44
                                            Na drwinie z człowieka można się bardzo przejechać.
                                            • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:48
                                              Dlatego ja drwię z religii.
                                              • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:50
                                                Wiem Obrazo, wiem
                                                • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:50
                                                  To dobrze.
                                        • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:48
                                          mila2712 napisała:

Drwisz z katolików...bo się do tego nadają ( Twoje słowa ). Odnieś to do pojęcia tolerancja.

Drwiny nie mają nic współnego z tolerancją. Tak a propos.

• mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:50
                                            Czyżby.
                                            Tak a propos szanujesz katolików prawda ?
                                            • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:52
                                              mila2712 napisała:

Tak a propos szanujesz katolików prawda ?

Ale nigdy za katolizm.
                                              • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:53
                                                OK
                          • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:33
                            obraza.uczuc.religijnych napisał:

W sumie urodził się w rodzinie skłotersów bo Maria z Józefem zajęli cudzą stajenkę. Anarchiści.

W stajence stały jedynie krowy, a one tylko w Indiach są święte, więc chyba każdy mógł wejść i sobie urodzić, jak był w ciąży.
                            • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:35
                              O popatrz - znawca porodów.
                              Wejść i urodzić...dowcip dnia. Brawo Piwi.
                              • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:36
                                Cud narodzin, moje dziecko...
                                • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:42
                                  Co Ty wiesz o cudzie narodzin.
                                  Ja dziecko ? Juz dawno nie.
                                  • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:44
                                    ponoć jest cudowny taki poród.
                                    • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:46
                                      Ponoć.
                                      A to nie byłeś przy tym czy żona nie opowiadała ?
                                      • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:48
                                        Ja byłem ale oficjalna wersja jest że to cud.
                              • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:40
                                mila2712 napisała:

O popatrz - znawca porodów.
                                Wejść i urodzić...dowcip dnia. Brawo Piwi.

Trzeba być znawcą, że jak się jest w ciąży to trzeba urodzić? Przecież to nawet dziecko wie.
                                • mila2712 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:43
                                  Ty dobrze wiesz o czym ja mówię.
                                  Panie cwaniaczku.
                                  • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 15:06
                                    Nie no, Mila, dlaczego? Zdarza się.
                                    • mila2712 Re: terror patriotów 15.11.13, 13:29
                                      Poród z biegu ? Może i tak. Ja mam inne doświadczenie.
                                      • pocoo Re: terror patriotów 16.11.13, 19:43
                                        mila2712 napisała:

> Poród z biegu ? Może i tak.
                                        Nie może,a na pewno tak.Ile chodziła w ciąży,że nawet najskromniejszej wyprawki nie skompletowała.Ale ci troskliwa mamusia.Zlazła z osła i urodziła a poród odebrały krowy?I cycusia od razu dały.Ale cudactwo.
                            • pocoo Re: terror patriotów 16.11.13, 19:26
                              piwi77.0 napisał:

> W stajence stały jedynie krowy,

Z tego co pamiętam,to krowy stoją w oborze.W tej stajence to chyba były na gościnnych występach.

>a one tylko w Indiach są święte, więc chyba każdy mógł wejść i sobie urodzić, jak był w >ciąży.
                              Do cudzej obory szumnie zwanej stajnią?Cholera.Co za obyczaje.
                        • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:37

Poza tym nie szanował cudzej własności i niszczył stragany. Zwykły chuligan z niego był. Taki trochę skłoters.

Nierób był. Był po trzydziestce, a ciągle mówiono o nim syn cieśli, bo widocznie sam nie miał nawet zawodu.
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: terror patriotów 14.11.13, 14:40
                            A jak przyszło co do czego to dał się zawiesić na krzyżu zamiast pracować na emerytury swoich rodziców.
                            • piwi77.0 Re: terror patriotów 14.11.13, 14:43
                              On dobrze wiedział, że zmartwychwstanie, dlatego dał sie ukrzyżować, bo i tak mogli mu wszyscy skoczyć.
                              • mila2712 Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:44
                                co panowie ?
                                • piwi77.0 Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:45
                                  Teolog za tę sama robotę trzepie niezłą kasę.
                                  • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:47
                                    Widzisz jakie to życie niesprawiedliwe.
                                    W każdej chwili możesz ogłosić światu że jestes prorokiem.
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:49
                                      Jesteś nietolerancyjna.
                                      • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:51
                                        Jestem tolerancyjna.

Wiem, że robicie sobie jaja.
                                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:53
                                          Robisz se jaja.
                                          • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:54
                                            Nie luźna rozmowa.
                                    • piwi77.0 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:49
                                      mila2712 napisała:

W każdej chwili możesz ogłosić światu że jestes prorokiem.

Nie mogę, bo nie jestem.
                                      • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:52
                                        Teoretycznie wszystko jest mozliwe.
                                        • piwi77.0 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:54
                                          mila2712 napisała:

Teoretycznie wszystko jest mozliwe.

Teoretycznie każdy może być swinią, ale jednak nie każdy jest.
                                          • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 14:54
                                            Tylko bez takich proszę!
                                            • piwi77.0 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 15:00
                                              Co masz do świni, jesteś starozakonna?
                                              • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 15:59
                                                Darujmy sobie tego typu porównania.
                                                • piwi77.0 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 16:17
                                                  Bez przesady, świnia i tak nie usłyszy.
                                                  • mila2712 Re: Fajnie, ale bezpłodne. 14.11.13, 18:20
                                                    No popatrz jaki Ty się ostatnio błyskotliwy zrobiłeś.
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:46
                                  Ci którzy wymyślali biblię też się dobrze bawili.
                                  • mila2712 Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:47
                                    Niepodobna!
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:49
                                      A jednak.
                                    • paco_lopez Re: Fajnie tak wymyślać... 16.11.13, 18:36
                                      Mila odpusc sobie. Kontrreformacja cie zgubi. A piwi z kumplami zawsze cie wyciulaja. Oni chyba z Lodzi sa. A tam ciulaja najlepiej.
                                  • piwi77.0 Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:51

Ci którzy wymyślali biblię też się dobrze bawili.

Gdyby katole słyszały ubaw na plebanii jak sobie opowiadają co było kolędzie albo na spowiedzi.
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:54
                                      To zdaje się częsta przypadłość akwizytorów że nabijają się z tych których nabijają w butelkę.
                                    • mila2712 Re: Fajnie tak wymyślać... 14.11.13, 14:55
                                      No widzisz przynajmniej o mnie nikt nie musi gadać!
                      • magnusg Re: terror patriotów 15.11.13, 10:05
                        "Jako Bóg, co to podobno pan życia i śmierci, ma zgodnie z tą logiką na sumieniu wszystkich, co już nie żyją. Weźmy choćby ostatnią katastrofę na Filipinach, kto tych ludzi zabił? Wasz Chrystus. I tak jest w mniejszej lub większej skali codziennie. "- o qurcze piwi-niewiedzialem,ze ty taki gleboko wierzacy jestes.Ale przyjmuje do wiadomosci, ze wierzysz w biblie i jej slowa.
        • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 11:14
          Czyżbyś uważał mnie za anarchistkę? Traktuję to jako komplement :)
          • magnusg Re: terror patriotów 14.11.13, 11:19
            W takim razie dobrze uwazam.
            • yoma Re: terror patriotów 14.11.13, 14:01
              Cud! ędżikowi zdarzyło się powiedzieć komuś dobre słowo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka