ma-j-ka 11.08.04, 13:23 Poszukuje adwokata w Łodzi który zajmował sie sprawami polis i ma w tym praktyke lub informacji od osób które procesowały się z PZU w sprawach polis posagowych-pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MariuszR Re: Adwokat-polisa posagowa PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:44 Moja znajoma załatwiała sprawę z polisą przy pomocy pani adwokat która ma swoją siedzibę kawałek za rynkiem Bałuckim w kierunku północnym, bodajże na ul. Ceglanej w takim seledynowym budynku (jet tam też chyba jakaś przychodnia i jeszcze kilak innych biur), niestety dokładniej lokalizacji nie jestem w stanie określić. Poszukaj może też w archiwum pl.regionalne.lodz Odpowiedz Link Zgłoś
ma-j-ka Re: Adwokat-polisa posagowa PZU 11.08.04, 16:08 dziekuję ci bardzo za podpowiedź a czy twoja znajoma wygrała sprawę?-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszR Re: Adwokat-polisa posagowa PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:31 Tak, wygrała, a własnei spojrząlem na mapę i chyba to juz nie było na ceglanej a na Żurawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: Adwokat-polisa posagowa PZU 11.08.04, 22:18 Witaj MariuszuR! Wprawdzie z Wrocławia ale problem ten sam więc się wtrącę,że ja również wygrałam. Wprawdzie cztery lata temu ale chcę Cię namówić abyś nie popuszczał tym złodziejom i KONSEKWENTNIE zmusił ich do dotrzymania warunków umowy. Życzę powodzenia Lilka Odpowiedz Link Zgłoś
ma-j-ka Re: Adwokat-polisa posagowa PZU 12.08.04, 09:46 Lila-powiedz mi jak długo trwała sprawa w sądzie i czy miałaś adwokata no i jak to było z kosztami-pozdrawiam majka Odpowiedz Link Zgłoś