jadziajagoda 05.03.18, 14:38 Poszukuje dobrego, rzetelnego adwokata z Olsztyna lub okolicy, który zajmie sie moim rozwodem. Wszystko wskazuje na to, ze rozwód będzie orzeczony w winy zony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juszyna Re: adwokat - Olsztyn 11.03.18, 20:40 [url=http://www.adwokat-lewczuk.pl]www.adwokat-lewczuk.pl[/url] Odpowiedz Link
juszyna Re: adwokat - Olsztyn 11.03.18, 20:41 [url]=http://www.adwokat-lewczuk.pl]www.adwokat-lewczuk.pl[/url] Odpowiedz Link
jadziajagoda Re: adwokat - Olsztyn 13.03.18, 23:14 mialas/es jakies doswiadczenie ? Czy jest to po prostu reklama? Odpowiedz Link
jadziajagoda Re: adwokat - Olsztyn 18.03.18, 13:56 nadal brak odpowiedzi? Jesli to reklama, to stala sie anty-reklama, na pewno nie skorzystam z uslug Odpowiedz Link
marcin_zak19 Re: adwokat - Olsztyn 11.04.18, 19:57 ja polecam kancelarię prawną Cejrowski.pl - sam dostałem polecenie od koleżanki, również w sprawie rozwodu. Konkretnie, fachowo załatwiona sprawa - i też miał być rozwód orzeczony z winy żony. Wszystko się udało. Było warto dać im sprawę. W przypadku pytań, chętnie odpowiem co i jak :) Odpowiedz Link
jadziajagoda Re: adwokat - Olsztyn 13.04.18, 23:06 Dziekuje, rozumiem, ze jest tam zespól adwokatow ? Obecnie mieszkam i pracuje za granica, więc w Olsztynie bywam rzadko. Skoro ma Pan juz doswiadczenie: czy juz na pierwsza rozprawę potrzebny jest adwokat ? Czy dopiero na nastepne, bo na jednej sie pewnie nie skonczy . Ile kosztuje adwokat - pelnomocnik w tej kacelarii ? Przepraszam , ze tak wypytuje, ale jestem obecnie daleko i nie mam nikogo w Olsztynie, a czas nagli. Z góry dziekuję Odpowiedz Link
jadziajagoda Re: adwokat - Olsztyn 24.04.18, 16:29 ponownie prosze o informacje w powyzszej sprawie.. Odpowiedz Link
evagrodz Re: adwokat - Olsztyn 12.05.18, 10:48 Jeśli nie musi to być prawnik z Olsztyna to polecam w Warszawie adwokatlewanska@gmail.com Odpowiedz Link
jadziajagoda Re: adwokat - Olsztyn 13.05.18, 18:03 niestety, rozprawa jest w Olsztynie... Odpowiedz Link
adwokatolsztyn Re: adwokat - Olsztyn 28.05.21, 14:03 Ostatnio skorzystałem z porady prawnej Pani Marty Rozbickiej. I śmiało mogę polecić, profesjonalna kancelaria adwokacka i akurat mieści się w Olsztynie, przy ulicy Okopowej 14/6 Odpowiedz Link