Dodaj do ulubionych

Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w szoku

15.12.13, 17:13
Pomietacie jak córka prezydenta Kaczyńskiego, która na bilbordach wyborczych wystąpowała obok męża z córką i dziadkami , a pod był napis:Rodzina, uczciwość, przyszłość:
spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg
Za jakiś czas przeprowadziła testy DNA i pozbawiła ojcostwa swojego męża z bilbordu.
Myślałem, ze takie zakłamanie to tylko możliwe w rodzinie Kaczyńskich.
Myliłem się, obecnie Polacy masowo przeprowadzają testy DNA by potwierdzić swoje ojcostwo.
I nie uwierzycie, okazuje się, ze tylko co piaty test z badanych potwierdza ojcostwo!!!
Przed chwila był tak program w SS.
Sodoma i Gomoria Panie i Panowie, ciekawe co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 17:21
      Wkurza cię że ktoś wychowuje twojego dzieciaka?Wszystkie dzieci są nasze :-))
      • zapijaczony_ryj Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 18:57
        alistair-p napisał:

> Wkurza cię że ktoś wychowuje twojego dzieciaka?Wszystkie dzieci są nasze :-))

Za czasów mojej młodości (Lata 60te } takiego Qrwewstwa nie było, ale nie było tez DNA, więc mogę się mylić
        • alistair-p Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 19:47
          To nie qrestwo,to sama przyjemność :-),a w tamtych czasach ojcostwo można było co najwyżej wykluczyć,po grupie krwi.
          • zapijaczony_ryj I Pannie się az tak nie pusczały ja córka dęta 15.12.13, 23:03
            alistair-p napisał:

> To nie qrestwo,to sama przyjemność :-),a w tamtych czasach ojcostwo można było
            > co najwyżej wykluczyć,po grupie krwi.
        • radymir Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 16.12.13, 19:41
          zapijaczony_ryj napisał:

> alistair-p napisał:
          >
          > > Wkurza cię że ktoś wychowuje twojego dzieciaka?Wszystkie dzieci są nasze
          > :-))
          >
          > Za czasów mojej młodości (Lata 60te } takiego Qrwewstwa nie było, ale nie było
          > tez DNA, więc mogę się mylić

Tak tak : ) NA PEWNO sie mylisz. Zjawisko, ktre nazywasz qrestwem (a ktore nim nie jest, bo nie ma nic wspólnego z seksem za pieniadze) istnieje od zawsze i będzie istniało.
      • radymir Bezczelność 16.12.13, 19:39
        alistair-p napisał:

> Wkurza cię że ktoś wychowuje twojego dzieciaka?Wszystkie dzieci są nasze :-))

Dokładnie! Jego dzieciaki wychowywane są pewnie na lewo i prawo w promieniu 100 km, a może jeszcze dalej, a on nie może wychować czyjegoś? Bezczelność.
    • asteroidalny Hmmmmm, o tym nie wiedziałem. 15.12.13, 17:25
      Nie ma nic gorszego jak moherowe qu....
      • zoil44elwer Re: Hmmmmm, o tym nie wiedziałem. 16.12.13, 03:02
        Ale babcia i wujek wiedzieli,dlatego nie byli na ślubie(2) MK z synem czerwonego barona.
        4-pokoleniowa rodzinka okłamywała Polaków wyborczymi bilboardami ale także papieża B-16 w czasie Jego odwiedzin tej "katolickiej",św rodziny.Czy zięć(1) świadomie i dobrowolnie brał udział w tej shop'ce?
        • zapijaczony_ryj Re: Hmmmmm, o tym nie wiedziałem. 16.12.13, 11:00
          zoil44elwer napisał:

> Ale babcia i wujek wiedzieli,dlatego nie byli na ślubie(2) MK z synem czerwoneg
          > o barona.
          > 4-pokoleniowa rodzinka okłamywała Polaków wyborczymi bilboardami ale także papi
          > eża B-16 w czasie Jego odwiedzin tej "katolickiej",św rodziny.Czy zięć(1) świad
          > omie i dobrowolnie brał udział w tej shop'ce?

Większego zakłamania i hipokryzji to pewnie w KRLD nie doswiadczysz. Jak pomyśłę, ze Bracia Kaczyńscy zajmowali najwyższe stanowiska państwowe t zbiera mi się na wymioty
    • giulia123 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 17:26
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> Myślałem, ze takie zakłamanie to tylko możliwe w rodzinie Kaczyńskich.
      > Myliłem się, obecnie Polacy masowo przeprowadzają testy DNA by potwierdzić swoj
      > e ojcostwo.
      > I nie uwierzycie, okazuje się, ze tylko co piaty test z badanych potwierdza ojc
      > ostwo!!!

A te Polki, to się same masowo zapładniają? Zapładniają je przecież cudzy mężowie i ojcowie, więc nie czepiaj się szowinisto tylko kobiet.

Tylko w rodzinie Kaczyńskich to się przytrafiło??

Pewny jesteś, że w twojej rodzinie, że ty sam nie wychowywałeś cudzego dzieciaka???
      Przykro mi, ale jeśli nie zrobiłeś testu, to pewności nie będziesz miał.
      • asteroidalny Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 17:33
        Plemnik to drugorzędna sprawa, choć nie chciałbym aby w mojej rodzinie znalazło się przypadkiem jakieś moherowe kacze gó.... Najważniejsza jest wytworzona więź rodzinna a reszta to dodatki. Przecież i tak wszystkie dzieci są nasze.
        PS.
        Wiedziała że nie jest ojcem dziecka i go zwodziła, a po latach gdy się jej znudził pozbawiła go ojcostwa. Ohyda! Po prostu q**wanna!
        • giulia123 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 17:47
          asteroidalny napisał:

> Wiedziała że nie jest ojcem dziecka i go zwodziła, a po latach gdy się jej znud
          > ził pozbawiła go ojcostwa. Ohyda! Po prostu q**wanna!

Jeśli to prawda, to rzeczywiście naganna to postawa. Tyle, że nie znając szczegółów nie oceniaj kogoś jednoznacznie.
          • asteroidalny Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 18:18
            Jeśli to prawda, bo aż mi się nie che wierzyć.
          • piq szczegóły są proste: ... 15.12.13, 20:58
            ...Piotr Smuniewski nawet po rozstaniu z żoną zajmował się dzieckiem, brał je na łikendy itd. Było nawet takie zdjęcie w SEx czy innym Fakcie, jak Dubieniecki przywozi dziecko a Smuniewski zabiera na sobotę i niedzielę. Do czasu.

Do czasu, aż na rozprawę rozwodową Marta Smoleńska z domu K. przyniosła papier z badania DNA, na którym było napisane ni mniej ni więcej, tylko że ojcem starszej dziewczynki nie jest Smuniewski, tylko... Dubieniecki. I że dotychczasowy tato nie ma żadnego prawa spotykać się ze swoim dotychczasowym dzieckiem, bo ona sypiała z Dubienieckim od zawsze.

Myślę, że Piotr został w ten sposób zniszczony, zgnojony i wdeptany w ziemię. Nie wyobrażam sobie większej krzywdy, jaką można zrobić mężowi. I dziecku. Nie wiem, jak dziecku wytłumaczono, że już nigdy nie zobaczy taty. Od tamtego czasu nie mam problemu z używaniem słowa "szmata" w stosunku do towarzyszki Marty Smoleńskiej.
            • zapijaczony_ryj Wyjatkowa bladź! 15.12.13, 23:27
              piq napisał:

> ...Piotr Smuniewski nawet po rozstaniu z żoną zajmował się dzieckiem, brał je n
              > a łikendy itd. Było nawet takie zdjęcie w SEx czy innym Fakcie, jak Dubieniecki
              > przywozi dziecko a Smuniewski zabiera na sobotę i niedzielę. Do czasu.
              >
              > Do czasu, aż na rozprawę rozwodową Marta Smoleńska z domu K. przyniosła papier
              > z badania DNA, na którym było napisane ni mniej ni więcej, tylko że ojcem stars
              > zej dziewczynki nie jest Smuniewski, tylko... Dubieniecki. I że dotychczasowy t
              > ato nie ma żadnego prawa spotykać się ze swoim dotychczasowym dzieckiem, bo ona
              > sypiała z Dubienieckim od zawsze.
              >
              > Myślę, że Piotr został w ten sposób zniszczony, zgnojony i wdeptany w ziemię. N
              > ie wyobrażam sobie większej krzywdy, jaką można zrobić mężowi. I dziecku. Nie w
              > iem, jak dziecku wytłumaczono, że już nigdy nie zobaczy taty. Od tamtego czasu
              > nie mam problemu z używaniem słowa "szmata" w stosunku do towarzyszki Marty Smo
              > leńskiej.
            • zapijaczony_ryj Re: szczegóły są proste: ...Zwyczajna Qrew 16.12.13, 18:35
              piq napisał:

> ...Piotr Smuniewski nawet po rozstaniu z żoną zajmował się dzieckiem, brał je n
              > a łikendy itd. Było nawet takie zdjęcie w SEx czy innym Fakcie, jak Dubieniecki
              > przywozi dziecko a Smuniewski zabiera na sobotę i niedzielę. Do czasu.
              >
              > Do czasu, aż na rozprawę rozwodową Marta Smoleńska z domu K. przyniosła papier
              > z badania DNA, na którym było napisane ni mniej ni więcej, tylko że ojcem stars
              > zej dziewczynki nie jest Smuniewski, tylko... Dubieniecki. I że dotychczasowy t
              > ato nie ma żadnego prawa spotykać się ze swoim dotychczasowym dzieckiem, bo ona
              > sypiała z Dubienieckim od zawsze.
              >
              > Myślę, że Piotr został w ten sposób zniszczony, zgnojony i wdeptany w ziemię. N
              > ie wyobrażam sobie większej krzywdy, jaką można zrobić mężowi. I dziecku. Nie w
              > iem, jak dziecku wytłumaczono, że już nigdy nie zobaczy taty. Od tamtego czasu
              > nie mam problemu z używaniem słowa "szmata" w stosunku do towarzyszki Marty Smo
              > leńskiej.

Rodzinna przypadłość!
          • zapijaczony_ryj To prawda, takie sa PiS Standardy!! Kaczyńskie sta 15.12.13, 23:17
            giulia123 napisała:

> asteroidalny napisał:
            >
            > > Wiedziała że nie jest ojcem dziecka i go zwodziła, a po latach gdy się je
            > j znud
            > > ził pozbawiła go ojcostwa. Ohyda! Po prostu q**wanna!
            >
            > Jeśli to prawda, to rzeczywiście naganna to postawa. Tyle, że nie znając szczeg
            > ółów nie oceniaj kogoś jednoznacznie.

standardy:
            www.se.pl/rozrywka/plotki/marta-kaczynska-ujawnia-moj-maz-nie-jest-ojcem-mojej-corki-piotr-smuniewski-nie-jest-ojcem-ewy_287261.html
        • zapijaczony_ryj Całkowicie sie z toba zgadzam 15.12.13, 23:14
          asteroidalny napisał:

> Plemnik to drugorzędna sprawa, choć nie chciałbym aby w mojej rodzinie znalazło
          > się przypadkiem jakieś moherowe kacze gó.... Najważniejsza jest wytworzona wię
          > ź rodzinna a reszta to dodatki. Przecież i tak wszystkie dzieci są nasze.
          > PS.
          > Wiedziała że nie jest ojcem dziecka i go zwodziła, a po latach gdy się jej znud
          > ził pozbawiła go ojcostwa. Ohyda! Po prostu q**wanna!

Postąpiła jak najgorsza szmata.
          I największą krzywdę wyrzadziła dziecku. No ale to cała rodzina Kaczynskich!
          Jak matla kłamie na oficjalnej stronie prezydenta , ze jes o osiem lat młodsza niz jest, to czego wymagać od córki
      • zapijaczony_ryj Nie czepaiam się kobiet, tylko wrednej rodziny 15.12.13, 19:50
        giulia123 napisała:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
        >
        > > Myślałem, ze takie zakłamanie to tylko możliwe w rodzinie Kaczyńskich.
        > > Myliłem się, obecnie Polacy masowo przeprowadzają testy DNA by potwierdzi
        > ć swoj
        > > e ojcostwo.
        > > I nie uwierzycie, okazuje się, ze tylko co piaty test z badanych potwierd
        > za ojc
        > > ostwo!!!
        >
        > A te Polki, to się same masowo zapładniają? Zapładniają je przecież cudzy mężow
        > ie i ojcowie, więc nie czepiaj się szowinisto tylko kobiet.
        >
        > Tylko w rodzinie Kaczyńskich to się przytrafiło??
        >
        > Pewny jesteś, że w twojej rodzinie, że ty sam nie wychowywałeś cudzego dzieciak
        > a???
        > Przykro mi, ale jeśli nie zrobiłeś testu, to pewności nie będziesz miał.
        • giulia123 Re: Nie czepaiam się kobiet, tylko wrednej rodzin 15.12.13, 19:57
          A co takiego rodzina Kaczyńskich ci uczyniła??
          Nawet zatwardziali wrogowie Kaczyńskiego przyznają, że L i M Kaczyńscy byli wspaniałym, kochającym się małżeństwem.
          Co cię obchodzi prywatne życie ich córki?
          Ty jesteś jakaś plota z magla czy facet z jajami?
          • dystans4 Re: Nie czepaiam się kobiet, tylko wrednej rodzin 15.12.13, 23:46
            We mnie budzi tylko wstręt i najchętniej omijałbym wielkim łukiem i nie słyszał o niej wcale. Ale Martusia zrobiła z siebie osobę publiczną, stała się twarzą, symbolem PiS i nie widzieć i słyszeć jej się nie da.
            • zapijaczony_ryj Re: Nie czepaiam się kobiet, tylko wrednej rodzin 16.12.13, 00:29
              dystans4 napisał:

> We mnie budzi tylko wstręt i najchętniej omijałbym wielkim łukiem i nie słyszał
              > o niej wcale. Ale Martusia zrobiła z siebie osobę publiczną, stała się twarzą,
              > symbolem PiS i nie widzieć i słyszeć jej się nie da.

Dokłacnie jest osobą publiczna za nasze pieniądze
          • zapijaczony_ryj Jak to co, obrazili POlakówm kłamstwem! 16.12.13, 00:29
            giulia123 napisała:

> A co takiego rodzina Kaczyńskich ci uczyniła??
            > Nawet zatwardziali wrogowie Kaczyńskiego przyznają, że L i M Kaczyńscy byli wsp
            > aniałym, kochającym się małżeństwem.
            > Co cię obchodzi prywatne życie ich córki?
            > Ty jesteś jakaś plota z magla czy facet z jajami?
            Na oficjalnej stronie kancelarii prezydenta podano wiek pierwszej damy o 8 lat młodszy niż była!
            I po jej śmierci, kiedy okazała się być 8 lat starsza nawet nikt nie powiedział przepraszam...
            mało?
      • zapijaczony_ryj PiS_daku wiedz, ze 15.12.13, 23:08
        giulia123 napisała:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
        >
        > > Myślałem, ze takie zakłamanie to tylko możliwe w rodzinie Kaczyńskich.
        > > Myliłem się, obecnie Polacy masowo przeprowadzają testy DNA by potwierdzi
        > ć swoj
        > > e ojcostwo.
        > > I nie uwierzycie, okazuje się, ze tylko co piaty test z badanych potwierd
        > za ojc
        > > ostwo!!!
        >
        > A te Polki, to się same masowo zapładniają? Zapładniają je przecież cudzy mężow
        >
        > Tylko w rodzinie Kaczyńskich to się przytrafiło??
        >
        > Pewny jesteś, że w twojej rodzinie, że ty sam nie wychowywałeś cudzego dzieciak
        > a???
        > Przykro mi, ale jeśli nie zrobiłeś testu, to pewności nie będziesz miał.

Palancie, jesli ktos wychował dziecko to uważa je za swoje, chyba, ze jest bydlakiem z PiS
      • pis_da_deby Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 16.12.13, 11:42
        giulia123 napisała:

Jak daleko posunie sie mezczyzna w swoich "zalotach" zalezy od kobiety. To ona decyduje na co chce pozwolic. (wyjatkiem jest gwalt ale o tym nie mowimy)
    • unkannier.sking Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 15.12.13, 17:29
      nt
      • simera16 Re: Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 15.12.13, 17:53
        Masz coś więcej do powiedzenia w tej sprawie, czy to tylko taki PiSi pierd?
        • x2468 Re: Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 15.12.13, 18:53
          Trudno jednoznacznie stwierdzic. Identyczny odor sie rozchodzi jak toto otworzy otwor gebowy.
          • zapijaczony_ryj Re: Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 16.12.13, 00:42
            x2468 napisał:

> Trudno jednoznacznie stwierdzic. Identyczny odor sie rozchodzi jak toto otworzy
            > otwor gebowy.

Jestes albo wyjtkowe bydle, albo pedał
        • zapijaczony_ryj Re: Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 16.12.13, 00:40
          simera16 napisał:

> Masz coś więcej do powiedzenia w tej sprawie, czy to tylko taki PiSi pierd?

To Pedał z PiS
      • zapijaczony_ryj Re: Dobrze, że nie idą w ślady Komorowskiej 16.12.13, 00:38
        unkannier.sking napisała:

> nt
        A możesz to uzasadnić? czy tez jestes pedałem jak NI?
    • w_v_w kobieta wybiera najlepszego samca, no coz 15.12.13, 18:38
      niektorzy mezowie sa ino bankomatami :D

Wawerka
      • zapijaczony_ryj Re: kobieta wybiera najlepszego samca, no coz 16.12.13, 00:44
        w_v_w napisał:

> niektorzy mezowie sa ino bankomatami :D
        >
        > Wawerka

Nie lubię Cię, ale w tym przypadku możesz mieć rację!
        Ja sie rozmnażałem w innych czasach. W MOich czasach na kobietę co się puściła mówiło sie K_URWA
    • x2468 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 18:54
      Czego oczekujesz od prawdziwych Polek w 99% katoliczek?
      • zapijaczony_ryj Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 16.12.13, 01:13
        x2468 napisał:

> Czego oczekujesz od prawdziwych Polek w 99% katoliczek?

Żeby nie były K_urwami!
    • douglasmclloyd Polki rżną się, jak najęte 15.12.13, 19:40
      A jak przekroczą granicę, to zwykle już na drugi dzień i wracają z wojaży z brzuchem.
      • giulia123 Re: Polki rżną się, jak najęte 15.12.13, 19:49
        douglasmclloyd napisał:

> A jak przekroczą granicę, to zwykle już na drugi dzień i wracają z wojaży z brz
        > uchem.

To, że jak najęta rżnie się twoja baba czy córka nie uprawnia cię do generalizowania.

Jak masz problem to zamiast wyżywać się tu na forum, to idź na kozetkę do psychoterapeuty. Jest szansa, że ci pomoże.
        • x2468 Re: Polki rżną się, jak najęte 15.12.13, 23:09
          A ty jak? Zgodnie z zyczeniem Jojo tylko pies?
        • zapijaczony_ryj Trafana riposta. Gratuluję 16.12.13, 01:27
          giulia123 napisała:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > A jak przekroczą granicę, to zwykle już na drugi dzień i wracają z wojaży
          > z brz
          > > uchem.
          >
          > To, że jak najęta rżnie się twoja baba czy córka nie uprawnia cię do generalizo
          > wania.
          >
          > Jak masz problem to zamiast wyżywać się tu na forum, to idź na kozetkę do psych
          > oterapeuty. Jest szansa, że ci pomoże.

P:IS_dogłowi sadzą po sobie, ze wszystkie Polki to Qwy ja Kaczyńsjka
      • zapijaczony_ryj Re: Polki rżną się, jak najęte 16.12.13, 01:23
        douglasmclloyd napisał:

> A jak przekroczą granicę, to zwykle już na drugi dzień i wracają z wojaży z brz
        > uchem.
        >

OJ pedzio pedzio, a co cię to obchodzi!
        To poważny wątek , aty sobie jaja robisz
    • erte2 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 20:45
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j
      To co wypisujesz to są kalumnie jakieś. Insynuacje. Pomówienia.
      Jest bowiem oczywistą oczywistością że wychowywana w katolickiej i patriotycznej rodzinie Martusia, na dodatek wzmożonej moralnie do granic możliwości nie mogła tak po prostu dać dupy na boku. To musiało być poczęcie z Ducha Świętego; dopuszczalna jest też po prostu partenogeneza lub pączkowanie. Co prawda to drugie dotyczy raczej mszyc a trzecie takiej np. stułbii, ale w tamtej familii nie takie rzeczy się zdarzały...
      • man_sapiens Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 22:13
        > Martusia, na dodatek wzmożonej moralnie do granic możliwości
        > nie mogła tak po prostu dać dupy na boku.

Dawała na wznak, nie na boku.
        • pocoo Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 16.12.13, 18:08
          man_sapiens napisał:
          > Dawała na wznak, nie na boku.
          >
          Jeżeli wiesz ,to znaczy,że z tobą?Łojezusienazarejski!
        • zapijaczony_ryj Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 16.12.13, 18:27
          man_sapiens napisał:

> > Martusia, na dodatek wzmożonej moralnie do granic możliwości
          > > nie mogła tak po prostu dać dupy na boku.
          >
          > Dawała na wznak, nie na boku.
          >

Tak jak prezesPan!
    • polska_tuska_na_sprzedaz [...] 15.12.13, 22:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • erte2 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 23:06
        polska_tuska_na_sprzedaz
        Aleś się rozmarzył....
      • x2468 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 23:11
        A ty czekasz w pozycji pieseczka...
      • x2468 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 23:33
        I co? Doczekalas sie czy pozostal ci tylko wierny pies?
    • dystans4 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 15.12.13, 23:29
      Wzmożenie moralne i rewolucja moralna IV RP w ofensywie. Można tę uwagę rozwijać, oj, można.
      • polska_tuska_na_sprzedaz [...] 16.12.13, 01:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zoil44elwer Re: Polki idą w jej ślady, he. he. he. he...! 16.12.13, 03:10
          Te rajTUSKI były kupione z funduszy partyjnych PO?
        • cymber.gaj Re: Polki idą w jej ślady, he. he. he. he...! 16.12.13, 03:30
          Jeżeli myślicie, że qrestwo w waszych partyjnych szeregach uda wam się zakrzyczeć i zamieść pod dywan, to się mylicie.

www.wprost.pl/ar/429293/Grozby-straszenie-kolegami-metody-agenta-Tomka/?pg=0
        • zapijaczony_ryj Esbecki kapusiu pomyliłeś wątki 16.12.13, 11:02
          polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> Małgorzata Tusk (56 l.) marznie samotnie w ich sopockim domu. No i pewnie czas
          > em musi spać w rajtuzach
        • asteroidalny Czy agent Tomek (PiS) 16.12.13, 11:49
          już wydmuchał twoją połowicę?
          • zapijaczony_ryj Re: Czy agent Tomek (PiS) 16.12.13, 14:55
            asteroidalny napisał:

> już wydmuchał twoją połowicę?

NA razie jest zajęty twoją
            • pocoo Re: Czy agent Tomek (PiS) 16.12.13, 18:11
              zapijaczony_ryj napisał:

> asteroidalny napisał:
              >
              > > już wydmuchał twoją połowicę?
              >
              > NA razie jest zajęty twoją

A potem testy DNA.
              • zapijaczony_ryj Re: Czy agent Tomek (PiS) 05.06.14, 18:56
                pocoo napisała:

> zapijaczony_ryj napisał:
                >
                > > asteroidalny napisał:
                > >
                > > > już wydmuchał twoją połowicę?
                > >
                > > NA razie jest zajęty twoją
                >
                > A potem testy DNA.

J a nie jestem zazdrosny!
    • asteroidalny Sodoma i gomora! 16.12.13, 11:20
      Cóż więcej można napisać?
    • radymir Zew natury, a nie Sodoma i Gomora 16.12.13, 19:30
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> Pomietacie jak córka prezydenta Kaczyńskiego, która na bilbordach wyborczych wy
      > stąpowała obok męża z córką i dziadkami , a pod był napis:Rodzina, uczciwość,
      > przyszłość:
      > spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg
      > Za jakiś czas przeprowadziła testy DNA i pozbawiła ojcostwa swojego męża z bilb
      > ordu.
      > Myślałem, ze takie zakłamanie to tylko możliwe w rodzinie Kaczyńskich.
      > Myliłem się, obecnie Polacy masowo przeprowadzają testy DNA by potwierdzić swoj
      > e ojcostwo.
      > I nie uwierzycie, okazuje się, ze tylko co piaty test z badanych potwierdza ojc
      > ostwo!!!
      > Przed chwila był tak program w SS.
      > Sodoma i Gomoria Panie i Panowie, ciekawe co Wy na to?

To zew natury. Dla gatunku najkorzystniejsza jest jak największa różnorodność genetyczna i największa możliwie wymiana genów, czyli optymalnie każda kobieta powinna mieć każde swoje dziecko z innym mężczyzną.
      Myślałem, ze jest o wiele gorzej, ale jeśli tylko 20% dzieci jest "z prawego łoża" to bardzo dobrze, to gatunek ludzki ma szanse przeżycia : )
    • mjot1 w ślady! 16.12.13, 19:34
      Że niby nauki jedynie słuszne Waści nie znane? A może o zgrozo! nie w smak?
      Czyż u licha czarnoksiężnicy po próżnicy z mozołem ozorami mielą…
      Bo czyż nie prokreacja właśnie sednem i celem jest jedynym?
      Zatem do boju! byle gdzie byle jak z byle kim.
    • oszolom-z-radia-maryja zasialiście wiatr więc zbieracie tego plony 18.12.13, 13:07
      wi,ęc czemu się dziwisz? wpierw deprawujesz a potem sie dziwisz że ktos temu uległ?
      • szuwary4 Re: zasialiście wiatr więc zbieracie tego plony 06.06.14, 10:06
        Nihil novi sub sole. Ponoć autentyczne ponad sto lat temu usłyszane: Któryś hrabia Skarbek -tak trochę z wyglądu pokurczny- szedł w towarzystwie przyjaciela i nader przystojnego lokaja. W pewnym momencie zwracając się do przyjaciela i wskazując na owego lokaja i siebie powiedział: "zobacz jakimi my ich robimy, a jakimi oni nas robią".
    • wuzet21 Re: Polki idą w ślady Marty Kaczyńskiej-jestem w 06.06.14, 16:58
      Ja osobiście, żadnego dziecka na ulicy nie uderzę, bo nie wiem, czy nie moje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka