karkowiak2plus 19.01.14, 10:17 www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE A są tacy co się czepiają. Dlapoco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 12:25 karkowiak2plus napisał: > www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE > > A są tacy co się czepiają. > Dlapoco? A kto się czepia? Muzycznie nie moja bajka ale jak na dokonania ostatniego czasu w dziale Polska muzyka to przynajmniej ktoś chciał zrobić coś innego. Chciał dobrze a wyszło jak zawsze. Za to tekstowo dość oryginalne. Taki modernistyczny misz masz. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:14 Zakładając,że złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy można stwierdzić,że Nataszy nic nie przeszkadza by zatańczyć wdzięcznie i widowiskowo. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 13:51 karkowiak2plus napisał: > www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE > > A są tacy co się czepiają. > Dlapoco? Oj... Jak widzę nudzisz się, i to bardzo:( Ja się nie czepiam, chociaż tarzanie się w publicznej toalecie nie jest dla mnie ani estetyczne, ani, (tym bardziej), smaczne. Jeśli komercja uważa że będzie to miało wzięcie - ich sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:12 Nie nudzę się. Zwiedzam. A słowa są znamienne. Przysłuchałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:22 karkowiak2plus napisał: > Nie nudzę się. Zwiedzam. > A słowa są znamienne. Przysłuchałeś się? Przyznaję że nie... Może jak wyłączę obraz??? Rozprasza mnie (negatywnie) ta laska wycierająca sobą ściany i posadzkę w toalecie... Sorry, ale mam swój gust estetyczny i to twardy jak beton... Może to z racji mojego wieku??? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:29 Spoko Ross. Ja też nastolatek nie jestem,ale dostrzegłem tam coś dla siebie. Myślę ,że nikt Cię nie napiętnuję za gust,wszak de gustibus non disputandum est. A poza tym zanim Natasza zaczęła się tam wycierać na pewno stworzono właściwe warunki higieniczne i środowiskowe. Wiesz jakie gwiazdy są-no nie? Przecież to tylko rekwizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:41 karkowiak2plus napisał: > Spoko Ross. Ja też nastolatek nie jestem,ale dostrzegłem tam coś dla siebie. My > ślę ,że nikt Cię nie napiętnuję za gust,wszak de gustibus non disputandum est. > > A poza tym zanim Natasza zaczęła się tam wycierać na pewno stworzono właściwe w > arunki higieniczne i środowiskowe. Wiesz jakie gwiazdy są-no nie? > Przecież to tylko rekwizyty. Oczywiście że wiem, że w cudzych szczochach by się nie tarzała:D Jednak moja wyobraźnia i emocje górują nad racjonalnością. Miało być kontrowersyjnie? To jest. Ale ja tego nie łykam. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 14:59 rossdarty napisał: > Oczywiście że wiem, że w cudzych szczochach by się nie tarzała:D A skad szczochy przy umywalce? Sikasz do (i kolo) swojej umywalki? A niby taki esteta... Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 15:23 Ponoć autentyczne.Zdarzyło się w autobusie MPK. Na kolejnym przystanku wsiadła starsza kobieta. Siedzący ojciec zwraca się do syna: -ustąp pani -nie -mówię ustąp pani -nie -ustąp pani,bo jak wrócimy do domu to się z tobą policzę. -to ja powiem mamie,że sikałeś do zlewu (sic!) Ponoć na kolejnym przystanku speszony ojciec pospiesznie wysiadł z autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Dla mnie estetyczne. 19.01.14, 21:03 > A słowa są znamienne. Hm... Niechybnie. ale jakoś tak mam, że od zawsze nowomowa każda działa(ła) na mnie odstręczająco... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom2 Dla mnie ciekawe 19.01.14, 15:01 karkowiak2plus napisał: > www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE > > A są tacy co się czepiają. > Dlapoco? Dla mnie ciekawe, choć nie za bardzo estetyczne. Nie czepiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Dla mnie ciekawe 19.01.14, 15:24 Coś nam dziś estetami obrodziło. Odpowiedz Link Zgłoś