Dodaj do ulubionych

Dzieciom stop

27.01.14, 20:07
A wiecie może, dlaczego na ogół właściciele mieszkań, pensjonatów nie chcą wynajmować lokalu osobom z dziećmi? Albo cennik zaraz idzie w górę?
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: Dzieciom stop 27.01.14, 20:16
      Odkryłeś. Niszę
      Koniecznie wywalczyć musisz należne obniżki.
      • samo.sedno Re: Dzieciom stop 31.01.14, 18:46
        Po bliższych wyjaśnieniach rozjaśniło mi się - podobno dzieci non-stop biegają, skaczą, nierzadko jeżdżą na rolkach, grają w piłkę - oczywiście nie jak kiedyś na podwórku - tylko… w mieszkaniu. Po prostu, inni lokatorzy się skarżą i są kłopoty.
    • psi-arz Re: Dzieciom stop 28.01.14, 14:38
      Spróbuj pozbyć się rodziny z dziećmi,kiedy ta ,np.przestanie płacić czynszu - stracisz pół życia na procesowanie się ! - a potem jeszcze na eksmisję !
      • samo.sedno Re: Dzieciom stop 29.01.14, 18:49
        Sprawa akurat mnie nie dotyczy, temat znam z opowiadań zaintersowanych. To samo podobno dotyczy zwierząt – właścicieli psów lub kotów. Też nie są mile widziani. Wiadmo, psy szczekają, koty brudzą. Ale dzieci?
        • jayamez Re: Dzieciom stop 01.02.14, 13:28
          > Wiadmo, psy szczekają, koty brudzą. Ale dzieci?

Dzieci i to i to :P
          • samo.sedno Re: Dzieciom stop 01.02.14, 16:47
            Ta aktywność dzieci chyba normalna, szczególnie po godzinach spędzanych przed komputerem. Tylko, dlaczego dzisiaj rodzice nie zachęcają dzieci do wyjścia na podwórko, na dwór, na boisko osiedlowe, pobliski skwer? To jest problem - i przyczyna, dlaczego dzieci wariują w blokach nad głowami sąsiadów
      • aiwom2 Bezdzietnych łatwiej się pozbyć? 31.01.14, 19:06
        psi-arz napisał:

> Spróbuj pozbyć się rodziny z dziećmi,kiedy ta ,np.przestanie płacić czynszu - s
        > tracisz pół życia na procesowanie się ! - a potem jeszcze na eksmisję !

Bezdzietnych łatwiej się pozbyć?
        • psi-arz Re: Bezdzietnych łatwiej się pozbyć? 01.02.14, 09:10
          Nigdy nie próbowałem,ale tak mi się wydaje !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka