Dodaj do ulubionych

Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu...

24.03.14, 21:00
Przepraszam, ze i tu zamieszczam post, ale tu jest wiekszy ruch.

Mam do Was pytanie, ale proszę nie zignorujcie go. W którym teledysku śliczna dziewczyna z niepełnosprawnością miałaby szanse wystąpić, zespołu heavy metalowego czy dyskotekowego (ew. disco-polo). Zaznaczam, ze nie chodzi mi ukazanie jakiejś płaczliwej historii, tylko po prostu modelki.
Tak, żeby naświetlić obraz takowyż modelek, oto i one:
z zespolem Downa
wózkowiczka
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 24.03.14, 21:02
      Generalnie w teledysku takiego zespołu, który będzie ją chciał w swoim teledysku. Dotyczy także pełnosprawnych.
    • feel_good_inc Podejrzewam, że raczej u metalowców 25.03.14, 09:30
      Sparaliżowaną można powiesić na krzyżu i nikt się nie zorientuje, a jak zrobi się makijaż na misia pandę, to nikt nie zobaczy, że dziewczyna ma zespół Downa. Ba, jest nawet szansa, że jakiś odważniejszy zespół nie starałby się ukryć ich wad w teledysku.
      U discopolowców szanse marne - ma mieć urodę słowiańską, kurewny makijaż i wić się w tle jak węgorz. Nie ten targiet.
      • demi1977 Re: Podejrzewam, że raczej u metalowców 25.03.14, 13:08
        tak, trzeba zalozyc oczywiscie, ze laska musialaby byc naprawde ladna, zgrabna z ku...kim makijazem, zadna tak grzeczna dziewczynka, ale tez bez przesady, no zeby to bylo ze smakiem i chodzi mi o takie migawki, np. jAK sie porusza, nie cale teledysk z nia
        www.youtube.com/watch?v=KDgNeiUVWVA
    • bling.bling Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 14:08
      no dobra, mam tylko pytanie pomocnicze. Co będą modelować rzeczone modelki?
      • feel_good_inc Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 14:12
        bling.bling napisał:
        > no dobra, mam tylko pytanie pomocnicze. Co będą modelować rzeczone modelki?

Po krótkiej analizie najbardziej popularnych teledysków na jutubie można dojść do wniosku, ze odpowiedź jest tylko jedna: cycki. Będą modelować cycki.
        • bling.bling Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 15:50
          cycki są OK. Czyli rzeczone modelki nie będą miały niepełnosprawnych cycków. Warto jednak zastanowić się do czego można użyć modelki o niepełnosprawnych cyckach po to by nie tworzyć barier.
          • demi1977 Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 15:53
            > cycki są OK. Czyli rzeczone modelki nie będą miały niepełnosprawnych cycków. Wa
            > rto jednak zastanowić się do czego można użyć modelki o niepełnosprawnych cycka
            > ch po to by nie tworzyć barier.

o przepraszam, te modelki beda mialy piekne i sprawne cycki ;D
        • demi1977 Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 15:52
          > Po krótkiej analizie najbardziej popularnych teledysków na jutubie można dojść
          > do wniosku, ze odpowiedź jest tylko jedna: cycki. Będą modelować cycki.

no na przyklad ;) albo cos w ten desen
          • bling.bling Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 18:09
            > no na przyklad ;) albo cos w ten desen

pozytywnym społecznie faktem jest, że niepełnosprawność głosowa nie jest już barierą w występowaniu w teledyskach i śpiewaniu publicznym. Ja jeszcze się waham
            • demi1977 Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 18:14
              > Ja jeszcze się waham

tzn.?
              • bling.bling Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 18:23
                demi1977 napisała:

> > Ja jeszcze się waham
                >
                > tzn.?

czy nie iść w ich ślady

BTW
                W tym teledysku są sami niepełnosprawni
                youtu.be/-1-z48cJDbc
                • demi1977 Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 25.03.14, 19:06
                  buhahahaha ;d
                  • bling.bling Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 26.03.14, 06:41
                    to już jest trend, niemalże moda
                    youtu.be/RkZLl1CUT9s
                    • narfi Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 28.03.14, 11:02
                      U mnie" politically correct" You Tube tego nie chce otworzyc, ale tu sie otwiera :D
                      worldofwonder.net/walls-fall-out/
                      • demi1977 Re: Niepełnosprawna modelka w teledysku zespołu.. 28.03.14, 22:26
                        OBLESNE
    • aiwom2 ruch 25.03.14, 17:28
      demi1977 napisała:

> Przepraszam, ze i tu zamieszczam post, ale tu jest wiekszy ruch.

A gdzie jest mniejszy ruch?
      • demi1977 Re: ruch 25.03.14, 18:13
        tu forum.gazeta.pl/forum/w,645,150249450,150249450,Niepelnosprawna_modelka_w_teledysku_zespolu_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka