voxave 07.04.14, 19:27 ostatnio w radio i raz widziałam kawałek videoclipa--plaża ,młodzi ludzie po niej hasają,ubrani godnie a jakże. Nie mogę znaleźć wykonawcy ani twórcy. Utwór tak piękny,że nie mogę spać.... Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
massaranduba Re: Saksofon tak słodko gra 07.04.14, 19:45 Klingande Jubel ? :-) www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Saksofon tak słodko gra 07.04.14, 20:06 O to,to--cudne! Uratowałaś mi życie ,szukam tego od paru dni a Ty tak pstryk palcami.Pełna podziwu jest Moja:) Jak trwoga to do./......forum Społeczeństwo. Podziękowania! Odpowiedz Link Zgłoś
massaranduba Re: Saksofon tak słodko gra 07.04.14, 20:47 Ciesze sie, ze moglam pomoc :-) Voxi, smutno tu bez Ciebie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Saksofon tak słodko gra 08.04.14, 02:22 Dorastamy:) Mnie tez brak paru ludzi którzy już tu nie piszą a pozostali sporadycznie.Co to były za wojny,co to były za czasy. Ciesze się że Jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Saksofon tak słodko gra 08.04.14, 08:22 voxave napisała: > Dorastamy:) > Mnie tez brak paru ludzi którzy już tu nie piszą a pozostali sporadycznie.Co to > były za wojny,co to były za czasy. Jak chcesz to się z tobą pokłócę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Shazam na smartfona ! 08.04.14, 08:32 Nastepnym razem zainstaluj sobie aplikacje SHAZAM na telefonie , pokaze Ci co to za kawałek . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Saksofon tak słodko gra 08.04.14, 08:16 voxave napisała: > ostatnio w radio i raz widziałam kawałek videoclipa--plaża ,młodzi ludzie po ni > ej hasają,ubrani godnie a jakże. > Nie mogę znaleźć wykonawcy ani twórcy. > Utwór tak piękny,że nie mogę spać.... > Pomocy! Ten ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Kolter,chcesz mnie zabić 09.04.14, 09:07 voxave napisała: > > taką muzą!Cały Ty:) Raczej słuch wyostrzyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kolter,chcesz mnie zabić 09.04.14, 14:41 Słuch mam całkiem,całkiem:)Ale na słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Kolter,chcesz mnie zabić 09.04.14, 19:32 voxave napisała: > Słuch mam całkiem,całkiem:)Ale na słodko. Przecież to co ci przesyłam to sama słodycz ,Wedel się chowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kolter,chcesz mnie zabić 10.04.14, 02:53 Znam Cie już 4 lata i nic sie nie zmieniasz--spoważniej:)A może nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Kolter,chcesz mnie zabić 10.04.14, 07:29 voxave napisała: > Znam Cie już 4 lata i nic sie nie zmieniasz--spoważniej:) Noa po co :)) >A może nie... No a możne ten kawałek ?? Odpowiedz Link Zgłoś