leon.atrakcyjny 27.08.14, 10:25 James Cameron, reżyser (Titanic. Avatar), gorąco promuje weganizm. Ja także to robię ;) www.youtube.com/watch?v=eNoe7zBrVz8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filippa.pippa Re: Cameron 27.08.14, 17:33 yoma napisała: > A jak patrzysz w lustro, to widzisz Napoleona. A ty co widzisz w lusterku? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Cameron 27.08.14, 18:40 filippa.pippa napisała: > yoma napisała: > > > A jak patrzysz w lustro, to widzisz Napoleona. > > A ty co widzisz w lusterku? Przylazłaś tu reklamę trawie robić czy wdawać się w pyskówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Cameron 27.08.14, 15:25 Ten popie***ony lewak promuje też likwidację samochodów, sam jeżdżąc Hummerem. Nie zdziwiłbym się zatem, gdyby promował wegetarianizm, sam jedząc golonkę. Kawiorowy komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa U... 27.08.14, 17:32 misiu-1 napisał: > Ten popie***ony lewak promuje też likwidację samochodów, sam jeżdżąc Hummerem. > Nie zdziwiłbym się zatem, gdyby promował wegetarianizm, sam jedząc golonkę. Kaw > iorowy komuch. U..., ale brzydko pyskujesz. Coś cię dzisiaj uchlało, prawaku? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 I znów wegespam. Kosz! /nt 27.08.14, 15:57 leon.atrakcyjny napisał: > James Cameron, reżyser (Titanic. Avatar), gorąco promuje weganizm. Ja także to > robię ;) > > www.youtube.com/watch?v=eNoe7zBrVz8 Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa E, tam... 27.08.14, 17:31 Nie każdy ma podobne poglądy do twoich. I o to chodzi, snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Cameron 27.08.14, 18:37 leon.atrakcyjny napisał: > James Cameron, reżyser (Titanic. Avatar), gorąco promuje weganizm. Ja także to > robię ;) jak chcesz to cmoknij mnie w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
leon.atrakcyjny Re: Cameron 28.08.14, 09:30 kolter napisał: > jak chcesz to cmoknij mnie w dupę Jesteś niegrzeczną, zboczoną dziewuchą! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Cameron 28.08.14, 22:43 leon.atrakcyjny napisał: > Jesteś niegrzeczną, zboczoną dziewuchą! > Lubisz takie? Całowanie w dupencję jest całkiem przyjemne i nie masz pojęcia,jaką dupcię ma Kolter. Odpowiedz Link Zgłoś
kwas.ursolowy Ja też polecam weganizm 28.08.14, 16:31 Ja też polecam wszystkim weganizm. Będziecie zdrowsi i może mniej wulgarni i może mniej niegrzecznie agresywni - jeśli zechcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ja też polecam weganizm 28.08.14, 22:45 kwas.ursolowy napisał: > Ja też polecam wszystkim weganizm. A to sobie polecaj...polecaj i leć. Odpowiedz Link Zgłoś