Dodaj do ulubionych

cukierek albo psikus

31.10.14, 18:12
biega mi tu jakas dzieciarnia pod oknami, dzwoni do drzwi sasiadow i krzyczy:'cukierek albo psiukus'
w sumie to nic nie mam do zabawy dzieciakow, ale mam problem-nie mam w domu cukierkow(tylko trzy znalazlam, a tej szaranczy jest ze 12tu).
Nie otwierac czy dac trzy cukierki?
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 18:14
      wlasnie czytam, ze trzeba miec dynie na oknie, ja nie mam, wiec chyba nie przyjda.
    • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 18:57
      Vikka... Jak sie bawic to sie bawic - na sportowo ( tej"zebraniny" cukierkow nie POpieram)..Zrob szaranczy male zawody - w robieniu POmpek.. Za kazda POmpke 10 groszy - chlopaki min.20x dziewczyny min.10x...Wyjdzie im to na zdrowie a sasiedzi na koncu Puszczykowa ich nie uswiadcza... :):)

PS Wizja robienia "kilkuset" POmpek bedzie mniej slodka nizli wyzebrane cukierki... :):)
      • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 19:31
        Dzieciarnia jest teraz mnie wysportowana niz za moich czasow. Ja stara dupa jestem i ani jednej nie zrobie, a wypadaloby dac przyklad.
        • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 19:51
          No i o to wlasnie chodzi aby ruszyli swoja nadwage PO truciznie z kioskow szkolnych..

PS Kurde... To ja dziadek PO ....... nie mam zadnych problemow zrobic 20 x a Ty juz stekasz i oddajesz walkowerem...?? :(:( Co to bedzie na starosc...??
          • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 20:05
            Ja mam kiepskie nadgarstki
            • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 20:26
              Wiem,ze jezdzisz na "wibratorze" (rowerze) wiec stawy kolanowe,biodrowe i "kostkowe" masz zdrowe... PO skonczonej kuracji prosze o przysiady - 20 x dziennie - na POczatek... :):)

PS W zdrowym ciele zdrowy duch...W innym przypadku zaden POwyzej 185 cm nie rzuci okiem...Chcesz tego...?? :):)
              • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 20:48
                Po kuracji ide na nury, konia i zaczynam bieganie. Bez dwoch pierwszych dostaje tu na leb.
                • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 21:03
                  Nury i bieganie POpieram - nawet zalecam.. Kopytniaka raczej niekoniecznie - mozna spasc i kark skrecic z piosenka na ustach : I znow ksiezniczka niesalonowa spadla z konia... :):)

PS Kun to kun - kiedys gadzina POniesie i szukaj taranta w POlu...
                  • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 21:10
                    Juz probowal, ale moje magiczne zaklecie(prrrrr) zadzialalo:)
                    • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 21:29
                      Zdecydowanie wole kunie mechaniczne.. Latwiejsze do opanowania i tych prrrrr o pare wiecej...Czy to silnikiem,czy to zasadniczym,czy tez recznym...No i co najwazniejsze - wrobelki Elemelki nie lataja mi za zadem i nie cwierkaja- kiedy POpas,kiedy POpas...??? :):)
                      • v.i.k.k.a Re: cukierek albo psikus 31.10.14, 22:00
                        ale elemelki moga narobic na maske
                        • Gość: Georg von Sommer Re: cukierek albo psikus IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 31.10.14, 22:20
                          Wikka.. To nie grozne... Gorzej jak taki elemelek przydzwoni w przednia szybe - przy szybkosc 300 km/h...Wtedy ani elemelka ani szyby - huk jak diabli i ratuj sie kto moze..Mialem taki przypadek na torze Nürburgring w lipcu tego roku.. Myslalem,ze silnik eksplodowal i korbowody zobacze na desce rozdzielczej...

PS Nie zycze ci tego - nawet przy 100 km/h..
    • v.i.k.k.a wlasnie zadzwonili:) 31.10.14, 19:38
      ale zanim przemierzylam cala rezydencje(a krok mam powolny w zwiazku z cpaniem antybiotykow) to juz zdazyli uciec:(
    • l.george.l Cukierki = otyłość + zepsute zęby 31.10.14, 19:52
      Dając dzieciom cukierki, zaszkodzisz im.
      • v.i.k.k.a za pozno:) 31.10.14, 20:05
        wrocili i dostali cukierki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka