Dodaj do ulubionych

Kryzys u Dudów

29.02.16, 20:43
Kryzys u Dudów - dziwne, ze dopiero teraz.
party.pl/newsy/kryzys-w-malzenstwie-andrzeja-dudy-i-agaty-dudy-99906-r1/
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Kryzys u Dudów 29.02.16, 22:05
      Moze ona juz widzi co ten plastus robi i zaczyna sie buntowac?
      • brum.pl1 Re: Kryzys u Dudów 29.02.16, 23:10
        dunajec1 napisał:

> Moze ona juz widzi co ten plastus robi i zaczyna sie buntowac?

A może on przejrzał na oczy i zobaczył jaka maszkara plącze mu się po chałupie...
        • dunajec1 Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 02:23
          To ona taka brzydka?
          • brum.pl1 Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 11:44
            dunajec1 napisał:

> To ona taka brzydka?

Uroda - rzecz gustu. Jednemu podoba się Kaska, a drugiemu Maryśka.
            Mnie pani A. Duda nie podoba się, ba, uważam, że jest brzydka. Sucha, brzydka kobieta. Ładnie, czasami elegancko ubrana. No i przede wszystkim córka profesora UJ, i to pewnie był ten wabik, na który złapał się młody Andrzej, młody, ambitny człowiek, który chciał zrobić karierę.
            Teraz jest najważniejszą osobą w państwie, przynajmniej nominalnie i prestiż profesury na znakomitym uniwersytecie zgasł jak promyk świecy. Teraz to Andrzej Duda jest ważny i to on dyktuje warunki. Pani Agata może się co najwyżej dąsać, nawet do usranej śmierci, na jej mężu nie robi to już żadnego wrażenia. Co najwyżej wymieni żonę na nowszy, tym razem udany model...
            • acztop prymitywy? 01.03.16, 17:45
              brum.pl1 napisał:

> Pani Agata może się co najwyżej dąsać,
              > nawet do usranej śmierci, na jej mężu nie robi to już żadnego wrażenia. Co najw
              > yżej wymieni żonę na nowszy, tym razem udany model...

Może tak być - jemu zaczęło odbijać stanowisko, wiec zaczął rozglądać się za innymi i być arogancki wobec Dudowej, a ja zaczyna to tym bardziej wkurzać, ze ten jest totalnie pasywny wobec prezesa, a zaczyna się stawiać w domu. Ale skoro ślubował miłość, wierność i uczciwość małżeńską to powinien dbać o małżonkę, chyba nikt go do małżeństwa nie zmuszał, czy tez może tez mu prezes kazał?...
              Niestety wygląda na to, ze w porównaniu do poprzednich par prezydenckich obecna to prymitywy...
      • acztop żona chłopca na posyłki 01.03.16, 17:39
        dunajec1 napisał:

> Moze ona juz widzi co ten plastus robi i zaczyna sie buntowac?

Może przestała jej się podobać rola żony chłopca na posyłki? Może zresztą jest tak, ze Duda totalnie pasywny wobec Kaczyńskiego stara sie jednak rządzić w domu, co Dudowa może wkurzać o ile jest choć trochę normalna. Albo mu po prostu najzwyczajniej odwala...
    • krzy-czy Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 05:00
      chłopaki-czy wy za materac chceta robić na krak.przedmieściu???
      wg.mnie prezydent może rypać nawet prezesa-nam gó... do tego.
      • acztop Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 17:46
        krzy-czy napisał:

> chłopaki-czy wy za materac chceta robić na krak.przedmieściu???
        > wg.mnie prezydent może rypać nawet prezesa-nam gó... do tego.

Mimo, ze ślubował uczciwość małżeńską?...
        • dunajec1 Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 18:30
          Ale przed oltarzem prezesa nie bedzie rypal, a tam slubowal wiernosc, (a ona to katoliczka?)Tak ze.....
          • krzy-czy Re: Kryzys u Dudów 01.03.16, 20:02
            ale widzita ja nie katol, więc jego przysięgi małż. wiszą mi zgniłym kalafiorkiem.
            niech se tam rżnie kogo chce-dodę, kozę, swoją kobitę,albo kota prezesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka