Gość: ZYGI IP: *.nyc.rr.com 08.10.04, 02:54 Gratulacje zdjecie b.udane Polecam pokazac inne swoje prace-odwagi. Sam zmienilem temat fotografi z ludzi na przyrode. Pzdrowienia z NY-USA Zygi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamiski@gazeta.pl Re: Świat owadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:38 Tzy zdjęcia, te nieprzedstawiajace motyli, podobały mi się. Zdjęcia motyli po prostu "katalogowo-kiczowate". Zwierzęta, w tym owady, najlepiej,moim zadniem, prezentują się w swym naturlnym oczoczeniu. Ich zdjęcia powinien cechować bądź dynamizm, bądź też oryginalność ujęcia. Pozdrawiam i życzę wielu udanych fotografii oraz bardziej niż ja usatysfakcjonowanych z ich oglądania widzów. M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Świat owadów IP: 195.47.201.* 14.10.04, 14:50 Bardzo fajne zdjecia a szczególnie numer 1 i 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekz Re: Świat owadów IP: *.biol.uni.wroc.pl 16.10.04, 15:25 cienizna. Jestem moze purysta. Autor nawet nie wiedzial co fotografuje, poza tym jaka to trudnosc eksponaty w zoo lub muzeum pozyskiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawa@gazeta.pl Re: Świat owadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:00 ALEŻ PAJĄKI TO NIE OWADY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Świat owadów IP: 212.106.158.* 04.11.04, 15:23 Szkoda, że nie podajecie nazw tych owadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Szuppe Re: Świat owadów IP: 212.244.168.* 11.12.04, 21:44 Najlepsze fotografie to nr. 7 i 11 - są prawdziwe a jednak takich w naturze podpatrzeć jest prawie niemożliwe. Aby to uczynić trzeba mieć "oko". Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Świat owadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:17 Oglądałem prawie wszystkie fotografie na portalu gazeta.pl i muszę stwierdzić, że fotki są super, tylko dlaczego dajecie taki mały format? Przecież wiadomo, że większy format, lepiej się ogląda. Więc bardzo proszę zadbajcie o to. Pozdrawiam całą redakcję portalu gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś