bucowa 01.12.04, 15:22 już wiem czym się zajmuje :P czaroffnica... teraz twoja kolej żebyś mię oświecił, co porabiasz na codzień... podejrzewam: "gwałty na zlecenie i bez zlecenia..." ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burakzbielawy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 15:54 Jestem niematerialnym tworem zepsutego do szpiku kosci umysłu czaroffnicy powołanym do życia dla zaspokajania jej czysto perwersyjnych pobudek. A na codzień ktoś kto mnie tu czyta mógłby pomyślec że nie zajmuję zajmuje się niczym więcej jak żarcie pizzy mrożonej za 2,29 peelenów z reala,- i trzepaniem kapucyna. I tu musze sprostowac te wybiegające dalece poza rzeczywistość nibyfakty; czasami jadam również pizze z innych hipermarketów. Ot taki indywialista;PP Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:05 gdybym nie wiedziała... pomyslałabym, że masz piwny brzuszek, przerzedzone włosy, poplamiony podkoszulek i dziurawe skarpety na nogach. dzięki bogu wiem... :P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:06 Bucowa, czy Ty zbierasz materialy do jakiejs teczki scisle tajnej?? 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:07 coś w tym stylu. więc nie podpadaj, bo będziesz w tej "czarnej teczce". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:09 ;D Nie boje sie... ;P To raczej niewiele wiesz ponad to, ze jestem wlascicielka kota, ktory sra mi na lozko... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:15 uuu nie wiedziałam, że sra ci na łóżko... Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:20 O kut'fa... Wygadalam sie, prawda? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:21 yes i właśnie w ten sposób powstają tajemnicze teczki... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:26 Wiedzialam, ze tak sie skonczy.. ;D Trudno. Taki lajf.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:10 ...bujny zarost na plecach - Ja też mam 14lat... ps. Co ty właściwie wiesz, hę?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:13 Pewnie to co wszyscy. Burak, po lekturze forum jawisz się jako miłośnik pizzy i napojów wyskokowych. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:14 rruuddyy z tego co czytałem tylko w pizzy ode mnie odstajesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:18 No za pizzą faktycznie nie przepadam. A co do reszty to trzeba coś robić w wolnym czasie bo telewizji to się oglądać już nie da......:) Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:18 w każdy piątek, między 20:00 a 20:30 podglądam cię przez dziurkę od klucza.. i dlatego wiem, że jesteś świętym mikołajem!! w tym roku byłam grzeczna, wysłałam do ciebie dwa listy.. ale jak nie pamiętasz, to ja w tym roku poproszę: mini nenuco, domek w plecaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:28 No tak... listy... jakby to łądnie ująć... Widzisz dziecko moje akurat gdy czytałem twoje listy obstrukcja mnie naszła okrutna... Zaiste używasz delikatnej papeterii...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:30 wiedziałam... i jak tu można liczyć na mikołaja... jak co roku będę musiała sama podłożyć sobie prezenty pod choinkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: buraku cukrowy 01.12.04, 21:35 więc i tak lepiej na tym wyjdziesz bo za poplamiony podkoszulek i dziurawe skarpety to ja bym ci pod ta choinke podłożyc tylko ogień mogę;D Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: buraku cukrowy 04.12.04, 19:22 A czym ja się zajmuję ? :/ Bo ostatnio to tylko szłysze, że z dupą w domu siedzę, ale to przecież oczywiste, że sama nie wyjdzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś