Dodaj do ulubionych

POMOCY , PLYTKI ODDECH"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:19
od kilku dni cierpie na bardzo plytki oddech i ni emoznosc naprani
apowietrze , cisnienie mi bardzo spadlo, i pochowaly si ewszystkie zyly i
strasznie stracilem napiecie miesni, jestem bardzo te zpoddenerwowany przez
to, serce zbadalem i jest ok wiec co to? mam tez kataer i z zatok mi splywa
flegma do gardla , czy to przez to?
Obserwuj wątek
    • Gość: chochlik Re: POMOCY , PLYTKI ODDECH" IP: *.lublin.mm.pl 14.12.04, 10:22
      Prawdopodobnie Twoje dolegliwości maja związek z nieżytem zatok i nosa (górnych
      dróg oddechowych)Wydzielina śluzowa spływa do tchawicy utrudniając oddech. Być
      może, że istnieje u Ciebie komponenta alergiczna. Radzę wizytę u laryngologa -
      alergologa
    • Gość: hans gorzalka pomaga - walnij flache i ci przejdzie IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 14.12.04, 11:13
    • filut Ty masz płytkie poczucie humoru:(( 14.12.04, 16:37
      Nie zwracajcie sobie głowy tym niedopieszczonym pajacem. On taką treść
      zamieścił już na F Kobieta, F Zdrowie.
      To facet z zaburzeniami psychicznymi lub brakiem dojrzałości.
      Na taką dolegliwość to najlepsza jest flacha:)))
      • Gość: hans on prosił o rade, nie o humor - dupku IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 14.12.04, 16:47
        • filut Jeśli ja dupek, to ty z drugiej strony:))) 14.12.04, 17:28
          Normalny człowiek potrzebujący rady w sprawach zdrowotnych pisze na F Zdrowie!
          Pisanie tego samego tekstu na kilku forach budzi uzasadnione podejrzenie, że ...
          jak w mym poprzednim poście. Wielu niedopieszczonych tak robi!
          Sądzę Jasiu, że wywiodłem logicznie, na dodatek nie używając zwrotów
          obraźliwych:)) Potrafiłbyś tak? Przypuszczam, że wątpię!!
          • Gość: hans jeszcze jeden powód, aby cię nazywać dupek IP: 213.56.68.* 14.12.04, 21:52
            sam fakt, ze się obrażasz to jeszcze jeden powód, aby cię nazywać dupek
            Twoja umiejętność logicznego wnoszenia zawiodła cię tam gdzie obecnie jesteś –
            ja bym się tym nie chwalił
            pisze z innego proxy, ale to nadal ja, hans
            • filut Re: jeszcze jeden powód, aby cię nazywać dupek 15.12.04, 08:58
              Gość portalu: hans napisał(a):
              > sam fakt, ze się obrażasz to ....
              Obrazić mógłby mnie ktoś liczący się, przynajmniej dla mnie. Sam fakt używania
              obraźliwych zwrotów świadczy wyłącznie o ich użytkowniku.
              Jasiu, nie byłeś w stanie mnie obrazić;) Nie musisz się z tego spowiadać -
              ciesz się!
              Twa opinia, o mej osobie, powiewa mi jak bandera na rufie kutra torpedowego
              w czasie ataku:)))

> Twoja umiejętność ....
              Ale o meritum nic nie piszesz:( Poklepałeś klawiaturę i ....?????
              Kończę tą nic nie wnoszącą korespondencję, bo faktycznie zacznę zasługiwać na
              miano je...sa, jak to sympatycznie ujął jakiś dzieciak powyżej:))))
              • Gość: hans Re: jeszcze jeden powód, aby cię nazywać dupek IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 15.12.04, 09:40
                ...oj ta twoja krzywa logika...
                ja twierdze, ze to ty jesteś dupek, a nie ja, poniewaz cie tak nazywam...
                wiem, ze to nie jest proste.
    • Gość: hujekkk HUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:41
      JEBUSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
    • Gość: filut Re: POMOCY , PLYTKI ODDECH" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:41
      possiesz mi ?
    • Gość: Ali ty chyba naprawde umarles albo IP: 193.188.105.* 21.01.05, 23:10
      masz nowe zmartwienie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka