rruuddyy 01.01.05, 01:10 Właśnie mnie ohorse od buraków zwymyślał. Potrzebuję wsparcia. Weź do niego napisz i zwymyślaj....;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burakzbielawy Re: Burak.... 01.01.05, 02:19 Podnieś głowę, wypnij pierś, nie przynieś wstydu burakowi;) Ciekaw jestem kto jescze gwoździa nie przybił:P Kolejno odlicz Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 01.01.05, 17:22 Tak jest. Nie dam mu się i nawet kudły mu nie pomogą. A od dziś będę sie do Ciebie zwracał Mistrzu i starał sie dorównac jeżeli nie w piciu i maniu kaca to przynajmniej w jedzeniu pizzy z marketu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Burak.... 01.01.05, 19:51 Jeżeli idzie o pochałanianie pizzy walczysz z wiatrakami Sanczo zacznij od miacia kaca;P Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 01.01.05, 23:08 Mistrzu, manie kaca wyeliminowałem przy pomocy farmaceutyków. KC24 działa tak jak powinien. A walki z wiatrakami toczyc nie będę. Nie godzien jestem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Burak.... 01.01.05, 19:52 A propos jakies pikantne szczegóły z nocy sylwestrowej? :>> Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 01.01.05, 23:11 Pikantne szczegóły powiadasz? Czy poranna walka na gołe klaty o klina jaka rozegrała się pomiedzy Viwern a Mariolką będzie wystarczająco pikantna?? Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Burak.... 01.01.05, 23:21 Rruuddyy - sloneczko, tylko nie przesadzaj z fantazjami, one w koncu stana sie Twoje rzeczywistoscia... i nie dosc, ze bedziesz mial przepakowane lapy od robienia sobie dobrze, to jeszcze jak w koncu trafi Ci sie cos tak szcesliwego jak prawdziwa kobieta, to nie bedziesz umial sie znalezc... Buziczuleczki... :* Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 01.01.05, 23:29 Jak zwykle słodka i urocza. I nie ważne czy jest na kacu czy po pijaku...;) A co do kobiet i znajdowania sie to już mam problemy ale to inna bajka. Buziaczuleczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Burak.... 01.01.05, 23:37 Czyzbys pil do mojej wczorajszej deklaracji? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 01.01.05, 23:55 Której??? Tyle ich było że sie pogubiłem...:P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Burak.... 01.01.05, 23:56 I Ty tak wszystko na publiczny widok wyciagasz... Chodzi o te, ze i tak Ci nie dam... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Burak.... 02.01.05, 00:00 No i kto tu co na widok publiczny wyciąga. Ale nie mogę zaprzeczyć. Takie stwierdzenie padło wczoraj kilka razy...;) Odpowiedz Link Zgłoś