Dodaj do ulubionych

dziewic nie ma !

IP: *.chello.pl 19.03.05, 15:45
a jesli sa to juz stanowia naprawde znikomy procent spoleczenstwa, oczywiscie mam na mysli kobiety w rozsadnym wieku a nie jakies nastolatki czy nawiedzone katoliczki...
nie ma powodow by kobieta ktora jest dojrzala psychicznie powstrzymywala sie od seksu,jesli oczywiscie ma stalego partnera i odbierala sobie przyjemnosc...
no wiec moze skoncza sie wreszcie watki kto co woli dziewice czy nie byc nia czy nie ? bo tego i tak zaden z panow nie bedzie wiedzial no jesli mu nikt fachowej opinii nie udzieli...
No kazdy kto jest normalnym facetem z w miare poprawnie funkcjonujacym mozgiem nie bedzie warunkowal poslubienia takiej kobiety w zaleznosci od jej dziewictwa..
wniosek: te ktore sa albo nie spotkaly kogos z kim by chcialy albo nikt ich nie chce albo sa na tyle niemadre ze przyswoily sobie jakies durne przekonania wlasnych babek... kiedy to seksu nie uprawialo sie glownie z przyczyn braku odopowiednich srodkow antykoncepcyjnych
Obserwuj wątek
    • Gość: smok Re: dziewic nie ma ! IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 22:35
      a ja chętnie zrobie to z dziewicą tak by nie żałowała
    • pralat_pedofil Re: dziewic nie ma ! 19.03.05, 22:44
      Moja żona straciła dziewictwo w wieku 22 lat ze mną po 4 latach "chodzenia" Czy to późno czy wcześnie? Jest "normalna", tzn. nie jest nawiedzoną katoliczką.
      • Gość: pierwszy&ostatni Re: dziewic nie ma ! IP: *.aster.pl 19.03.05, 23:39
        ..u mnie prawie dokładnie tak samo jak w przypadku prałata (ale nie 22, a 21).
        Normalna sytuacja.
        • Gość: q.rwa mać Re: dziewic nie ma ! IP: *.toya.net.pl 20.03.05, 00:20
          a moja zona zrobiła to w wieku 18 lat z moim kolegą
      • Gość: olinek Re: dziewic nie ma ! IP: *.chello.pl 20.03.05, 00:22
        no a dlaczego tak dlugo czekala? moze nie byla wystarczajaco dojrzala moze sie
        bala? bo ktoz przy zdrowych zmyslach odbiera sobie przyjemnosc...
        zapytaj ja czy nie zaluje, ze tyle czekala...
        seks jest przeciez jedna z form poznania czlowieka az dziwi mnie ze nie
        chcieliscie przez 4 lata sie bardziej poznac i czemu niby ma sluzyc taka
        wstrzemiezliwosc?
        • kogelmogell Re: dziewic nie ma ! 20.03.05, 14:51
          Gość portalu: olinek napisał(a):

> seks jest przeciez jedna z form poznania czlowieka az dziwi mnie ze nie
          > chcieliscie przez 4 lata sie bardziej poznac i czemu niby ma sluzyc taka
          > wstrzemiezliwosc?

Jeśli Ty poznajesz ludzi przez seks, to ja Ci serdecznie współczuję...
          Można iść z kimś do łóżka, spędzić upojną noc i nawet nie wiedzieć jak ma
          na imię, nie mówiąc o szczegółach. I gdze tu poznanie???
          Seks to intymna forma związku dwojga ludzi i im lepiej poznali się wcześniej
          tym może być piękniejszy. Odcianam się to od tego, że oni czekali 4 lata,
          ich sprawa. Ale zastanów się co piszesz.
          • Gość: olinek Re: dziewic nie ma ! IP: *.chello.pl 20.03.05, 16:59
            o bystrosci Twego umyslu nie swiadczy bynajmniej Twoja wypowiedz, przeciez to
            jedna z form poznania lepiej i bardziej zwlaszcza po 4 latach, a o byle jakim
            seksie i z byle kim nie bylo mowy... ja tylko pisze ze jak sie jest z kims kogo
            sie kocha to wstrzemiezliwosc musi wynikac z braku dojrzalosci problemow ze
            swoja seksualnoscia albo fanatyczno - katolickich pogladow... nie po to Bog
            obdarzyl czlowieka seksualnoscia by musial z nia walczyc, no i nie po to tylko
            by czynil z narzedzie do zaspokajania swoich potrzeb
            • kogelmogell Re: dziewic nie ma ! 20.03.05, 23:32
              A co Ty możesz wiedzieć o bystrości mojego uysłu...
              To Ty napisałeś, że seks jest formą poznania, można to różnie zrozumieć.
              Dla mnie nie jest formą poznania ale intymną bliskością kochających się
              ludzi. I tyle, wolno mi mieć takie zdanie, nawet jeśli się z tym nie
              zgadzasz. Po co od razu komentarze o bystrości, ehhh...
              A to czy ktoś decyduje się na seks po dwóch dniach znajomości, po miesiącu
              czy 4 latach to wyłącznie jego sprawa, a w tym ostatnim przypadku na pewno
              nie świadczy to o niedojrzałośi a wręcz przeciwnie.
              W jednym się zgadzamy:
              > nie po to Bog
              > obdarzyl czlowieka seksualnoscia by musial z nia walczyc, no i nie po to tylko
              > by czynil z narzedzie do zaspokajania swoich potrzeb
              Ale nie oznacza to też, że z seksem nie można pczekać, jak ktoś ma taką
              ochotę.
              • neptyk-sceptyk Re: dziewic nie ma ! 21.03.05, 17:17
                ale cie nosi bajby po tych wszystkich watkach gdzie maszkarony próbują dorabiać
                ideologię do własnej brzydoty :-)
    • Gość: jola Re: dziewic nie ma ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:18
      Ja akurat jestem w rozsądnym wieku (26), z cnotą pożegnałam się 6 lat temu po 3
      latach chodzenia. Gdybym nie spotkała tego chłopaka, do dzisiaj byłabym
      dziewicą, bo to był jak dotychczas mój jedyny partner.Od 3 lat jestem sama.
      Jestem atrakcyjna i fizycznie i intelektualnie, nie jestem nawiedzoną
      katoliczką ani zakonnicą. Przez te 3 ostatnie lata okazji do zdobywania nowych
      doświadczeń było sporo, ale nigdy się nie pokusiłam. Nie wyobrażam sobie, żebym
      miała pójść do łóżka z kimś, kogo nie znam, kogo nie kocham - na samą myśl
      dostaję mdłości. Z opowieści koleżanek, które próbowały przypadkowego seksu nic
      dobrego nie wynika - powtarza się w nich wątek o moralnym kacu, wstręt do
      spojrzenia na swoje odbicie w lustrze na drugi dzień i niepewność.
      • Gość: Wloch-w-Polsce Jolunia, a moze ja jestem dla ciebie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:27
        jestem sam i szukam drugiej polowy.
        mozesz ogladac mnie na adres: www.stanco.sympatia.pl
        a moj email: szukamzony@tlen.pl
        pa pa
        Daniele
        • Gość: Ewa Re: do Włoch-w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:06
          Tobie facet coś się pomieszało pod sufitem.Czytałam w Sympatii kogo ty właściwie
          poszukujesz i odniosłam wrażenie że tobie jest potrzebny materac a nie kobieta.W
          twoim malutkim móżdżku wszystko zaczyna i kończy się na seksie.Udaj sie do
          agencji towarzyskiej.
      • Gość: Arek Re: dziewic nie ma ! Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:56
        jola napisała:

.Od 3 lat jestem sama.
        > Jestem atrakcyjna i fizycznie i intelektualnie, nie jestem nawiedzoną
        > katoliczką ani zakonnicą.

Gdyby tak było napewno nie byłabyś przez taki okres czasu sama.A 26 latek to jak
        na panne to tez dużo.
      • Gość: olinek Re: dziewic nie ma ! IP: *.chello.pl 23.03.05, 02:20
        a kto mowi o przypadkowym seksie?
    • Gość: ka30 wlasnie ze sa IP: *.aster.pl 21.03.05, 00:00
      I to w wieku 25-30 lat. Zadne fanatyczki tylko zwyczajne, porzadne kobiety,
      ktore nie znalazly sobie meza.
      Poza tym z tego, co mi sie udalo zaobserwowac, to raczej kobiety 'z
      przeszloscia' maja problemy ze soba. Czesto maja niskie poczucie wlasnej
      wartosci i sa podatne na manipulację. Takie nie wiadomo co
      Ja zdecydowanie wole dziewczyny z charakterem
    • Gość: olinek Re: dziewic nie ma ! IP: *.chello.pl 21.03.05, 16:33
      tak dla jasnosci to jestem kobieta... a co moge wiedziec duzo bo mam wyostrzony zmysl obserwacji, no ja wcale nie uwazam ze te ktore sie "puszczaja na prawo i lewo" to juz sa dojrzale, ja tylko pisze, o ograniczeniu tych, ktore uwazaja ze dziewictwo powinno sie zachowywac do slubu i koniecznie z jednym mezczyzna, a nie o seksie z byle kim i byle gdzie byle tylko miec to juz za soba a jesli atrakcyjna i inteligentna kobieta dotad nie trafila na mezczyzne, ktory by ja interesowal to albo miala potwornego pecha, albo obraca sie w naprawde kiepskim towarzystwie, albo mezczyzni w tak atrakcyjnych i inteligentnych kobietach nie gustuja...
    • Gość: Dziewica Orleańska Dziewice istnieją! IP: *.echostar.pl 21.03.05, 20:21
      Są!! Jam dziewica co ma śliczne lica.
      • kresyda Re: Dziewice istnieją! 22.03.05, 13:44
        Akurat! I tak nikt Ci nie uwierzy:)
    • Gość: olinek Re: dziewic nie ma ! IP: *.chello.pl 21.03.05, 23:25
      tak z pewnoscia powinni zrobic ptk darmowych badan ginekologicznych albo
      aktualizowany codziennie wykaz dziewic a juz najlepiej jakby mialy jakis
      znaczek albo te ktore nie sa wytatuowane na czole...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka