Dodaj do ulubionych

Żałosne bidule

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:51
To, ze mężczyźni sa poligamiczni wiadomo od zawsze, ze zdradzają tez, ale
dlaczego znajdują się chętne na tego typu zwiazki----dla seksu i bez
przyszłości. Istnieje teoria, ze kobiety po trzydziesce wypadają z rynku
matrymonialnego i jeżeli do tego czasu nie ułożyły sobie zycia to pozostaje
im rola kochanek. Czy te "żałosne bidule" mają świadomość jaka rola
przypadła im w społeczeństwie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiosna Nie te czasy IP: *.net195-132-41.noos.fr 21.03.05, 10:04
      Stary chyba ci sie epoki pomylily.To nie te czasy,szczegolnie na zachodzie
      gdzie mieszkam,ze kobiety po 30-ce sa skonczone na tzw."rynku"
      matrymonialnym.Wrecz przeciwnie.Kobiety zreszta tez zdradzaja wiec sie tak nie
      podniecaj.
      • anula36 Re: Nie te czasy 21.03.05, 10:09
        sa faceci i faceci- z niektorymi jedyny rozsadny program kontaktow do mily seks
        bez przyszlosci, bo miec takiego w domu to istna kleska.
        A troche seksu dla higieny zawsze sie przyda;)
      • Gość: login Re: Nie te czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:09
        moze na zachodzie tak jest, ale jeszcze nie u "NASZ"
        • azazela Re: Nie te czasy 21.03.05, 10:22
          chyba nie u ciebie:DDDDDDDDD
    • Gość: login Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:12
      niestety procentowo - niewiele ma szanse na ułożenie sobie życia, a pchanie się
      w romans z żonatym facetem jeszcze te szanse pomniejsza.
      • anula36 Re: Żałosne bidule 21.03.05, 10:13
        no wlasnie
        od zonaty najlepszy- starajacy sie, wypachniony, chetny i nie ja musze go
        opierac,osprzatac, na wspolny dom zarobic i rodzic mu dzieci.
        • Gość: Wiosna Re: Żałosne bidule IP: *.net195-132-41.noos.fr 21.03.05, 10:36
          czyzbys byl mezem majacym kochanke?
        • honeybeam do Logina 21.03.05, 10:40
          A co jakaś trzydziecha dała Ci kosza i postanowiłeś wylać swoje frustracje? Czy
          naczytałeś się Bussa??
    • Gość: groszek Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:38
      zdradzają słabeusze co nie mają odwagi by odejść od zon i zacząc uczciwe życie
      z kims kogo kochają. To nie kochanki obiecywały zonom wierność
      • Gość: zona Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:03
        zdradzaja faceci , na których lecą te żałosne bidule. Dasz im palec chwycą całą
        rękę. Pewne, ze to nie one obiecywały zonom wierność....im też żony nie
        obiecywały ze faceta odadzą.
    • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:08
      Hmmmm,
      "To, ze mężczyźni sa poligamiczni wiadomo od zawsze, ze zdradzają tez, ale
      dlaczego znajdują się chętne na tego typu zwiazki"
      Jakby ich nie było, to z kim by zdradzali?

" Istnieje teoria, ze kobiety po trzydziesce wypadają z rynku
      > matrymonialnego"
      Taak? jej ! Mógłbys podac autora (autorów) tej teorii - a przynajmniej źródła?
      Chętnie sie zapoznam.
      Z góry dziękuję.

"rola
      > przypadła im w społeczeństwie?"
      Hmmmmm - jaka?
      • Gość: proszę Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:11
        tu nie trzeba podawać autora tej teorii, wystarczy rozejrzec się wokół siebie i
        postudiować roczniki stystyczne./
        • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:16
          Aha. Dziękuję.
          Czy badane są równiez przyczyny?
        • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:20
          Bo ja troche nie rozumiem. jesli do 30 rku zycia jest względna równowaga
          demograficzna - mniej wiecej tyle samo kobiet, co mężczyzn, potem zas - po 30 -
          jest znacznie wiecej niezamężnych kobiet, niż mężczyzn - no to jak? To jedna
          kobieta ma kilku mężów?
          • figur_ka Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:41
            po_godzinach napisała:
            >potem zas - po 30
            > jest znacznie wiecej niezamężnych kobiet, niż mężczyzn - no to jak? To jedna
            > kobieta ma kilku mężów?
            ---------------------------------------------------------------
            Mężczyzn jest mniej i więcej jest zonatych, więc na jednego faceta przypada
            kilka żon...tych legalnych i nielegalnych.
            • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:46
              I tak nie rozumiem
              Bo na przyklad: jest 50 mezczyzn i 52 kobiety.
              Jesli kazdy z tych mezczyzn ma zone, to wolne pozostają tylko 2 kobiety.

I - fakt - dla nich zabraklo. Ale ta nadwyzka nie jest znowu jakas wielka?

Chyba to sprawdze w roczniku - ile jest w Polsce kobiet a ilu mezczyzn miedzy
              30 a 35 rokiem zycia) - tylko gdzie ja go mam?)
              • Gość: Magda Re: Żałosne bidule IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.03.05, 17:55
                Kobiet i mężczyzn niezamężnych po 30-tce jest tyle samo. Problem jest tylko
                jeden. Niektórzy faceci nie zasługuja nawet na miano żałosnych bidul :)))
                • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 17:59
                  Aaaaa, to teraz juz rozumiem )))
    • Gość: login Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:26
      ciekawe, dlaczego jeszcze nie odezwała się zadna załosna bidula, zeby
      udowodnić, jakie to ja szczęście spotkało, ze została wydmuchana przez takiego
      żonatego fagasa.
      • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:28
        A fe.
        Widocznie twoja osoba nie jest dla nich interesująca.
        • Gość: login Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:31
          live is brutal
          • po_godzinach Re: Żałosne bidule 21.03.05, 14:35
            jest brutalne dla brutalnych
          • Gość: HAN SOLO Re: Żałosne bidule IP: *.echostar.pl 21.03.05, 15:11
            "life is brutal" chciałeś raczej powiedzieć...

HAN SOLO (przewodnik duchowy)
            • Gość: po_godzinach Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:13
              ja to zrozumiałam jako skrzyzowanie słowa "life" ze słowem "love" - taki miły
              neologizm
            • jurek28 Re: Żałosne bidule 21.03.05, 15:22
              live is brutal, ocassional, only?
    • arnick_a Re: Żałosne bidule 21.03.05, 17:07
      Nacięłam się. Nagłówek wątku wyraźnie sugeruje,że będzie mowa o domach dziecka.
      Kto by pomyślał.
      Arni
    • Gość: 34-letnia Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:34
      > Istnieje teoria, ze kobiety po trzydziesce wypadają z rynku
      > matrymonialnego i jeżeli do tego czasu nie ułożyły sobie zycia to pozostaje
      > im rola kochanek.
      - no cóż, 30-tkę już dawno mam za sobą a adoratorów - kawalerów mi nie brakuje
      jestem sama bo tak mi wygodniej i nie uważam, że obowiązkowo należy wyjść
      za mąż do 25 rż
      > Czy te "żałosne bidule" mają świadomość jaka rola
      > przypadła im w społeczeństwie?
      - "żałosne bidule" ? Ty chyba masz na myśli kobiety - desperatki a te to raczej
      pochodzą z grona rozwódek a nie panienek za świadomego wyboru.

P.S. wszystko co zaobrączkowane jest nietykalne - to moja dewiza życiowa i
      polecam ją innym.
      • Gość: ania Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:15
        Podpisuje sie pod tym. Tylko zdesperowana rozwódka z dzieckiem będzie rwała
        żonatego, bo zaden kawaler jej nie chce.
        • Gość: sceptyk Re: Żałosne bidule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:29
          Tylko ile jest tych panien ze "świadomego wyboru", a nie z ideologią "świadomego
          wyboru" dorobioną na potrzeby zakamuflowania staropanieństwa?
    • Gość: zenon gajowniczek Re: Żałosne bidule IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.03.05, 19:05
      Ale jest tak że jak kobieta nie da to chłop nie wezmie. One same tego chcą.
      Znam b.wiele przypadków gdzie same włażą do łóżka zonatym facetom bo ten im
      obiecuje przysłowiowe gruszki na wierzbie i co gorsze nie kryje sie ze jest
      żonaty. Mam sasiada kawalera wykształconego zadbanego ale ma wadę jest dośc
      mała zaradny i dlatego kobiety sie nim nie interesuja-no bo jak mam sie oglądać
      za biedakiem.
      Same sa sobie winne. Wcale sie nie dziwię ze sa póżniej traktowane jak .... .
      pozdrawiam
    • Gość: erhe erhe Żałosna bidula powiedziala ci, ze masz malego? :) IP: *.drama.pl 21.03.05, 21:30
    • Gość: ineS Re: Żałosne bidule IP: *.lodz.mm.pl 22.03.05, 00:15
      a może kobiety też potrzebują seksu i może nie chcą się w związku z tym wiązać
      sie, a mają gwaracje, że żonaty nie bedzie tego chciał...chyba że się zakocha
      co też się zdaża.
    • Gość: Drzoni Brawo Ty login! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:35
      ... jesteś niezły frustrat. Gadasz jak by Cię ktoś przez sen w pupę dmuchnął. A
      może jesteś sfrustrowaną kobitą bidulą, której mąż poleciał za jakąś zadbaną 30-
      stką? Możesz mieć pretensje tylko do siebie bidulo-aku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka