marekwitold Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 08:36 Wielki człowiek. Będzie Go nam brakować. Polska kultura poniosła niepowetowaną stratę. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
ptrolkusz Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 10:29 Największy wspólczesny reżyser! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 11:46 w ostatnich latach byłem na 10 jego spektaklach, w tym na ostatniej premierze dwa miesiące temu to zaskakująca strata odszedł człowiek o wielkiej wyobraźni twórczej cześć Jego pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
nocti_fer Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 12:12 Miesiąc temu widziałam jego ostatni spektakl. Pomyślałam, że to podsumowanie, że może rzeczywiście, jak zapowiadał, wycofa się z życia artystycznego... Wycofał się, ale nie tak jak tego oczekiwaliśmy. Cześć Jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 11.04.05, 09:40 te rozrzucone krzesła na widowni okazały się niejako prorocze (a miał jeszcze reżyserować w Starym T.) Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 15:10 A czy zauważyliście, że Teatr Narodowy bez Grzegorzewskiego stracił - bo ja wiem jak to nazwać? - Ducha? Jakby klasy mu zabrakło... Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 15:15 Kto wypełni pustkę po nim? Jego swiat się skończył,nas miele nadal, inni przyjdą, oby tak zdolni! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekpin Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 10.04.05, 21:18 Polski teatr napewno odczuje bolesna strate po odejsciu tak wielkiego rezysera, jednoczesnie skromnego w swojej osobie i genialnego jako artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
skutterr Re: Zmarł Jerzy Grzegorzewski 11.04.05, 01:03 Brawa dla Rafała W. za bezbłędny research dla Romana P. Odpowiedz Link Zgłoś