e.w.u.n.i.a 10.05.05, 18:50 Czym jest dla Was? Czego sie wstydzicie? Czy wstyd nie wydaje Wam sie czasem irracjonalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: WSTYD IP: 70.28.23.* 10.05.05, 21:22 Wstyd ze mamy taki rzad, ktory pozwala nadal pluc Polakom w twarz bez zadnych konsekwencji. Precz z obcymi oprawcami. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: WSTYD 10.05.05, 22:00 e.w.u.n.i.a napisała: > Czym jest dla Was? Czego sie wstydzicie? Czy wstyd nie wydaje Wam sie czasem > irracjonalny? Nie jest irracjonalny. Wstydzę sie za często za innych ludzi - za ich głupotę i braki w wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam nigdy tego nie zrozumiem IP: 83.238.200.* 10.05.05, 22:32 jak można się wstydzić za kogoś?!? za siebie też lepiej się nie wstydzić, bo to nic dobrego nie przynosi... wszak w pierwszej połowie XX wieku ludzie bardziej się wstydzili niż teraz, pełno było konwenansów a nie przeszkadzało to naszym i waszym (panie Schuja?) dziadkom spalać siebie nawzajem, zjadać, katować maczugami itp wstyd jest czymś co ograniczona intelektualnie część każdej wspólnoty ludzkiej narzuca reszcie aby urobić świat na swoje niedorobione i zafajdane podobieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: nigdy tego nie zrozumiem 10.05.05, 22:52 ja tez tego nie rozumiem, ale tak jest) wstydzę się, jesli widzę kogoś, kto jest nieuczciwy, wulgarny, podły ... tak mam) i nie chodzi o konwenanse dlaczego twierdzisz, ze chcę kogoś nawracać na moje - cyt. "niedorobione i zafajdane podobieństwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Ha POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: 70.28.23.* 10.05.05, 22:57 No a sobie nie masz nic do zarzucenia? Taka idealna jestes? Przypominasz mi tych ktorzy chodza do Kosciola aby modlic sie za grzechy innych a nie swoje wlasne. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 22:59 mam, a jakże - jak każdy za sibie wstydze sie z tych samych powodów, jak za innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:03 Czyli za "głupotę i braki w wychowaniu"? No ladne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:05 A pewnie) jak mi sie przydarzy (szczególnie ta głupota) wstyd jest taki, że ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:12 I "nieuczciwosc, wulgarnosc, podłosc"? Dosyc ekshibicjonistyczne wyznanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:14 Gość portalu: Doom napisał(a): > I "nieuczciwosc, wulgarnosc, podłosc"? > Dosyc ekshibicjonistyczne wyznanie ;) Tak. Zdarza mi sie i pokusa niedopłacenia podatku, i wymsknie mi sie grube słowo i moje intencje czasami bywaja hmmm ... podłe?) a jak tam u Ciebie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:17 A ja sie obnazac nie zamierzam. Przyjmijmy, ze jestem nieskalany wadami jak przenajswietsza panienka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:18 Gość portalu: Doom napisał(a): > A ja sie obnazac nie zamierzam. Przyjmijmy, ze jestem nieskalany wadami jak > przenajswietsza panienka ;) Heh))) to weź na siebie część moich win i pozbądź mnie mojegoo wstydu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:21 Ostatecznie, moge wziac te, k.., wulgarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:24 Gość portalu: Doom napisał(a): > Ostatecznie, moge wziac te, k.., wulgarnosc. To jedna piata zaledwie ... weź też tę podłość, co? (ona np jest wtedy, gdy nie chce mi się z lenistwa ustapić miejsca staruszce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:25 "nie chce mi się z lenistwa ustapić miejsca staruszce" No tak... ciagly 'wyscig szczurow'... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:28 nie no ... to miało byc podłe ... bo sobie tak mysle wtedy - a co, mnie tez bolą nogi, sie nachodziłam, posiedzę sobie i udam, że nie widzę. ... i to jest ta podłość .... a szczurów w tramwaju jakoś nie widziałam dotąd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:30 Wiec nie chodzi o miejsce na szczeblu kariery... ;) No z tym tramwajem to przesadzilas - od jutra za kare piechota. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:32 Gość portalu: Doom napisał(a): > Wiec nie chodzi o miejsce na szczeblu kariery... ;) Nienawidzę kariery .... > > No z tym tramwajem to przesadzilas - od jutra za kare piechota. Hmmm ... przez jak długi czas??? (a autobus realny jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:35 Do odwolania. Autobus to za duza pokusa - sytuacja moze sie powtorzyc. Co z ta kariera? No bo o ile nie jest celem samym w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:37 Gość portalu: Doom napisał(a): > Do odwolania. Autobus to za duza pokusa - sytuacja moze sie powtorzyc. No dobrze, niech Ci będzie ... tylko musze znaleźć moje trampki ... I kij. > > Co z ta kariera? No bo o ile nie jest celem samym w sobie... A co to jest kariera? Nie wystarczy realizowac cele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:40 Kariera - to sukces (zawodowy? finansowy? medialny? sportowy?) bedacy wynikiem realizacji stawianych celow. Czy jakos tak. Kij bejsbolowy? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:42 Gość portalu: Doom napisał(a): > Kariera - to sukces (zawodowy? finansowy? medialny? sportowy?) bedacy wynikiem > realizacji stawianych celow. Czy jakos tak. To ja poproszę ten finansowy na początek. Masz? > > Kij bejsbolowy? ;D No cos ty - wśród moich wad nie ma rozbójnictwa. Taki tam kijek wystrugany z topoli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:46 A skad - nawet kija nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:49 No to ja poproszę, żeby dla Ciebie tez wystrugali, wtedy zrobisz dopiero karierę ... No ale może choc wstyd masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:50 Nawet wstydu. Za grosz. Za rzadko jezdze tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: POGRATULOWAC OBIEKTYWIZMU I DOBREJ SAMOOCENY 10.05.05, 23:52 No tak. Pewnie nie masz na bilet, a nie chcesz grzeszyc nieuczciwościa ... Jakis porządny człek z Ciebie. Tylko bardzo surowy ( Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: RE: 11.05.05, 00:00 Oui) Widzę, że się skróciłeś (czy to z braku wstydu?) bo mi każesz piechotką, mimo, ze sie przyznałam ... z rozpaczy chyba muszę pod prysznicem ukoić moje smutki ... i rozgrzać myśli). zimno bowiem wierutnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: RE: IP: *.aster.pl 11.05.05, 00:03 Przyznanie sie nie umniejsza winy. Ale nie ma co popadac w rozpacz - co nie zwalnia z wieczornego prysznica. A skrocilem sie ze wzgledow praktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: RE: 11.05.05, 00:09 Gość portalu: Doom napisał(a): > Przyznanie sie nie umniejsza winy. A co ja może umniejszyć? > Ale nie ma co popadac w rozpacz - co nie zwalnia z wieczornego prysznica. Juz sie bałam, że i prysznica mi zabronisz ... > > A skrocilem sie ze wzgledow praktycznych. Na noc sie skracasz? Masz chyba za krótkie łóżeczko ... pewnie mały metraż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: RE: IP: *.aster.pl 11.05.05, 00:13 > A co ja może umniejszyć? Pokuta ;) > Juz sie bałam, że i prysznica mi zabronisz ... Zupelnie niepotrzebnie - nei wziac prysznica - to dopiero wstyd.. > Masz chyba za krótkie łóżeczko ... > pewnie mały metraż ... Co to to nie. Wypraszam sobie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: RE: 11.05.05, 00:20 Gość portalu: Doom napisał(a): > Pokuta ;) tylko poproszę jakąś miłą pokutę - innych nie przyjmuję) - i czas do jutra > > Masz chyba za krótkie łóżeczko ... > > pewnie mały metraż ... > > Co to to nie. Wypraszam sobie. ;) Aaaaaaaa, to może idź w moje slady i - po prysznicu ułóz sie wygodnie w swoim ogromnym łozu?) To dopiero będzie pokuta). Dobranoc, Doomie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam wydaje mi się że to co czujesz w takiej sytuacji IP: 83.238.200.* 10.05.05, 23:05 to może nie jest wstyd a raczej obawa że sama możesz posunąć się do tego samego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: wydaje mi się że to co czujesz w takiej sytua IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:07 Powalaja mnie te wnikliwe analizy :] Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: wydaje mi się że to co czujesz w takiej sytua 10.05.05, 23:07 Gość portalu: adam napisał(a): > to może nie jest wstyd a raczej obawa że sama możesz posunąć się do tego > samego..... Nie wkładaj mi swoich mysli do mojej głowy - z łaski swojej) rozumiem znaczenie słowa "wstyd". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: WSTYD IP: *.tvgawex.pl 10.05.05, 22:43 ..jeśli już to wstydzę się za siebie samego..Coraz rzadziej, co jest faktem pocieszającym.pozdr...8) Odpowiedz Link Zgłoś