Dodaj do ulubionych

Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie

• lpr_rasta Stary wymyśl jej ksywkę 09.06.05, 09:34

imion się mało co używa. Ja mam ksywkę iRieLion
      --------------
      LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety!
      www.rasta-liga.prv.pl
      strona z mp3jkami i sznurkami do nich!
    • psychcio Proctopus'ie - przyjmij gratulacje z powodu 09.06.05, 09:51
      uzyskania największej dynamiki wątku, w kategorii "Najgłupsze Tematy Wątków" :))
      Jest szybszy nawet od wątku o bezsamochodowych teściach:)))
      • braineater Naprawdę 09.06.05, 11:06
        się cieszę, że mam samodzielne stanowisko pracy w odosobnionym pomieszczeniu -
        inaczej za ten ryk smiechu już by mnie zwolnili. Gratulacje
        a Ci Boy zdecydowanie rzondzi!!!:P

Pozdrowienia:)
        • yoma Re: Naprawdę 09.06.05, 11:13
          Rólez się mówi, kolego, rólez. Nie jesteś kolega kól.
        • po_godzinach Re: Naprawdę 09.06.05, 11:32
          Nie wiem, czy zwróciłes uwage na taki szczegół - gdy juz wyszło na jaw, co to
          jest "Ci", padło pytanie - no tak, wiem co to "ci" ale ty to napisałas z duzej
          litery (!!!).

)
          • yoma Re: Naprawdę 09.06.05, 15:00
            No właśnie, a powinno być "wielką literą".
    • inezz_a Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 15:13
      a moja kolezanka ma na imie Marta ale mowimy do niej Stefania (a jej mąż mówi
      Stefan)
    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:01
      no cos ty

my ???
      • markizza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:04
        po_godzinach napisała:

> no cos ty
        >
        >
        > my ???

o swoim pisze
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:42
        po_godzinach napisała:

> no cos ty
        >
        >
        > my ???

Mialem na mysli tych, co na Marte mowia Stefan.
        Ale jezeli i ty sie poczuwasz, to nie bede polemizowal.
        • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:49
          No nie, dominiczku, nie poczuwam sie wyjatkowo.
    • Gość: majack Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:01
      Miszczu proctopusie, jesteś WIELKI. Oczarowała mnie Twa erudycja, błyskotliwość
      intelektu, lekkość wyrażania tak głębokich myśli. Rzuć tę Stefanię dla mnie,
      ona nie jest godna sprzątać wnętrza Twej bryki, nie doceni perełek Twego humoru.
      Przesyłam całusy ...
    • vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:05
      Boszszsz, człowieku, przeczytaj swoje posty i przemyśl je ( jeśli potrafisz)
      naprawdę nie widzisz, że się ośmieszasz? Podobno jesteś po maturze....
      • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:12
        Jak to "przemysl"?

Przeciez myslał pisząc - i to jak !!!

Dominiczek jest Wielki.
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:40
        vanillaice napisała:

> Boszszsz, człowieku, przeczytaj swoje posty i przemyśl je ( jeśli potrafisz)
        > naprawdę nie widzisz, że się ośmieszasz? Podobno jesteś po maturze....

Myslisz, ze sie osmieszam chodzac ze Stefa? No masz racje. Ja tez tak mysle.
        • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:51
          Mówię Ci - rzuć ją.
          Weź sobie jakąś może tym razem Patrycję?
          Co Ty na to?
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:02
            po_godzinach napisała:

> Mówię Ci - rzuć ją.
            > Weź sobie jakąś może tym razem Patrycję?
            > Co Ty na to?

Czemu akurat Patrycje?
            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:03
              A co, nie podoba Ci sie Patrycja?
              Też jest niezła.

Masz cos do Patrycji?
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:05
                po_godzinach napisała:

> A co, nie podoba Ci sie Patrycja?
                > Też jest niezła.
                >
                > Masz cos do Patrycji?

Nie mam. Ale dlaczego akurat Patrycja?
                • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:13
                  A czemu nie?

Wolisz Kazimierę?
        • vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:54
          Myślę, że ośmieszasz się tym co piszesz mój drogi, nie chodzi mi wcale o
          Stefanię.
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:03
            vanillaice napisała:

> Myślę, że ośmieszasz się tym co piszesz mój drogi, nie chodzi mi wcale o
            > Stefanię.

Udowodnij, a nie bedziesz mi tu jakies niczym niepoparte stwierdzenia rzucala.
    • Gość: ja Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 21:55
      ale masz problem! albo ją kochasz z takim imieniem ... czyli to imię też...i
      wszystkie obciachy masz gdzieś....ale chyba nic nie rozumiesz! żałosne!
      • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:59
        nie no, on nie mówi, że ja kocha
        on mówi, ze to "laska z klasa" i tyle

nie wciskaj mu
        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:12

> on mówi, ze to "laska z klasa" i tyle

pewnei nie chce po prostu powiedziec, ze to nauczycielka:)
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:05
        Gość portalu: ja napisał(a):

> ale masz problem! albo ją kochasz z takim imieniem ... czyli to imię też...i
        > wszystkie obciachy masz gdzieś....ale chyba nic nie rozumiesz! żałosne!

Ale ja wcale nie pisalem, ze ja kocham!
        No pokaz mi, gdzie tak mowilem.
        Wkladanie w czyjes usta slow, ktorych ten ktos nie powiedzial swiadczy o
        chamstwie i zupelnym braku kultury!
        • vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:18
          Rany proctopus, ale ty głupi jesteś, wiesz?
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:40
            vanillaice napisała:

> Rany proctopus, ale ty głupi jesteś, wiesz?

Ciekawe czy powiedzialabys mi to twarza w twarz.
            • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 18:26
              E, jest dobrze, bo jeszcze pół roku temu gość chciał lać antagonistów przez
              internet :DDDD
        • chantal11 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:39
          czytam to wasze rozwodzenie sie nad imieniem Stefania,czytam odp zalozyciela
          watku i doszlam do wniosku ze to po prostu PUSTAK,PRYMITYWNY CZLOWIEK.
          powinniscie zakonczyc te wywody z nim bo to bezsens.jest "chamski i zupelnie
          pozbawiony kultury".to typ czlowieka konsumpcyjnego,bez uczuc wyzszych.po prostu
          plytki,maly czlowieczek z masa kompleksow,dla ktorego hmm,imie ma najwieksze
          znaczenie.
          tacy jak ty,zalozycielu watku,zasmiecaja swoja obecnoscia ten swiat!
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:36
            chantal11 napisała:

> czytam to wasze rozwodzenie sie nad imieniem Stefania,czytam odp zalozyciela
            > watku i doszlam do wniosku ze to po prostu PUSTAK,PRYMITYWNY CZLOWIEK.
            > powinniscie zakonczyc te wywody z nim bo to bezsens.jest "chamski i zupelnie
            > pozbawiony kultury".to typ czlowieka konsumpcyjnego,bez uczuc wyzszych.po prost
            > u
            > plytki,maly czlowieczek z masa kompleksow,dla ktorego hmm,imie ma najwieksze
            > znaczenie.
            > tacy jak ty,zalozycielu watku,zasmiecaja swoja obecnoscia ten swiat!

A kim ty jestes, zeby mowic do mnie takim tonem? Idz dziewczynko lepiej pobawic
            sie lalkami, bo nie pasujesz widocznie do tego swiata.
            • chantal11 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 15:17

sorry,ale z lalek dawno wyroslam.jak najbardziej ten swiat mi pasi i ja do
              niego.a tacy wlasnie jak ty,polemizowalabym.kiedy czytam twoje bzdety,nie moge
              nadac innego tonu moim postom,niestety.i wcale nie mam zamiaru za to
              przepraszac.dziewczyn nie traktuje sie przedmiotowo i vice versa
    • Gość: student Honorata brzmi gorzej :) IP: 213.241.67.* 09.06.05, 23:17
      nie narzekajcie - ja znalem dziewczyne, calkiem konkretna, ktora nosila imie
      Honorata :).
      a jak imie jej przeszkadza niech zmieni - imie nie rozum, da sie przeszczepic ;)

a z bardziej oryginalnych, ale fajnie brzmiacych, to znam jeszcze Dagne, Sybille
      i Kaline (ktore pozdrawiam ;) )
    • fiona1981 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 23:46
      Cyba żeś zwariował, jakby imię miało jakieś znaczenie!!! Najważniejsze jest to,
      że Ci się podoba, że chcesz z Nią być, nic innego się nie liczy!!! Jeśli teraz
      tego nie rozumiesz, to kiedyś zrozumiesz
      • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:14
        wiesz, ale on ma dominik na imie..wiec moze ona powinna go rzucic w diably..
        jak mozna miec meza pana dominika..to dobre dla slonia z porcelany.
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:39
        fiona1981 napisała:

> Cyba żeś zwariował, jakby imię miało jakieś znaczenie!!! Najważniejsze jest to,
        >
        > że Ci się podoba, że chcesz z Nią być, nic innego się nie liczy!!! Jeśli teraz
        > tego nie rozumiesz, to kiedyś zrozumiesz

I to mowi osoba, ktora zadaje sie z takim oblesnym pustakiem.
        Nie mow, ze on ci sie podoba. No nie wierze.
    • Gość: ciszą krzyczę Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.crowley.pl 10.06.05, 12:37
      ahahhhhhhhhhaaaaaa
      i czego oczekujesz w związku z tym?????????????????
    • brightfuture Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 13:37
      proctopus napisał:

> Wiecie jak ma na imie? Stefania!
      > Normalnie zalamac sie mozna. Dziewczyna w wieku 24 lat ma tak na imie.
      > Po prostu wstyd i obciach. Jeszze nikomu nie powiedzialem, ze ma takie imie,
      > bo przy znajomych mowie do niej mala, baby albo lala, ale co bedzie jak sie
      > wyda? No nie, przeciez nie bede chodzil ze Stefa! Ludzie no co ja mam zrobic?
      > Najgorsze, ze to fajna laska i mi sie podoba i nie chce z nia zrywac. Ze tez
      > musialo mnie to spotakc. Pytalem ja czemu ma takie imie. Podobno po babci i
      > sama sie go wstydzi.
      A JAK TY MASZ NA IMIĘ? JAKOŚ TAK DYSTYNGOWANIE ? PATRYK, MANUEL, AMADEUSZ? MAM
      ZNAJOMEGO, KTÓRY NA IMIĘ MA HORACY, A NA NAZWISKO PARZYKOT (NO I CO, WYOBRAŹNIA
      RODZICÓW PONIOSŁA?). A JAK WYMAWIASZ BABY - FONETYCZNIE? COŚ MI TO DO CIEBIE
      PASUJE!
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 13:39
        Takim tonem rozmawiac nie bedziemy.
        Najpierw przestaniesz sie drzec, a potem moze ci odpowiem, bejbe.
        • Gość: camel_3d jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:33
          do kiedy nie mialem internetu, nie zdawalem sobie sprawy z ilosci idiotw na
          ziemi...
          • proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 15:36
            Gość portalu: camel_3d napisał(a):

> do kiedy nie mialem internetu, nie zdawalem sobie sprawy z ilosci idiotw na
            > ziemi...

Znowu Ci Boy?
            • Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:42
              nie..ktos inny..pewnie Ci Girl
              • proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 15:48
                Gość portalu: camel napisał(a):

> nie..ktos inny..pewnie Ci Girl

To nie bylo blyskotliwe
                • Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 16:51
                  e ta,, oczywiscie ze bylo... jak jest Ci Boy to mize i Ci Girl jest.. kto to
                  moze wiedziec..

CZY JEST NA TYM FORUM JAKAS Ci Girl??
                  • po_godzinach Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 16:54
                    Ja jestem.
                    • camel_3d Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 17:02
                      no..takze nie wiele sie pomylilem:)
                      • po_godzinach Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 17:10
                        )
              • Gość: Mary Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.05, 01:49
                Nie, to Ci Lem.
            • Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:42
              za czasow Ci Boya..nei bylo internetu..alekolega chyba na mautrze pisal o
              imionach z aspiracjami
              • Gość: oloom Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:12
                brutalny gajowy chyba się z kimś założył, że w wątku o samochodzie teściów
                będzie ponad dwieście odpowiedzi. I chyba wygrał, bo po tych 200 stracił
                zainteresowanie. Teraz stawka jest większa - pewnie chodzi o co najmiej 400...
                • yoma Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 18:20
                  Nie tak, on od czasów teściowej (2500 wpisów) traci zainteresowanie w okolicach
                  200-300. Ambicja mu spada. Ale nic to, bo zaraz zakłąda nowe.
                  • proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 14.06.05, 22:29
                    yoma napisała:

> Nie tak, on od czasów teściowej (2500 wpisów) traci zainteresowanie w okolicach
                    >
                    > 200-300. Ambicja mu spada. Ale nic to, bo zaraz zakłąda nowe.

Nie mam tesciowej i miec nie zamierzam.
    • anecik3 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 11.06.05, 22:31
      Czy to imie jest takie obciachowe???czy wogole imie jest takie wazne?napewno
      nie,ale to Ty jestes prymitywny ze wogole robisz z takich rzeczy
      problem.Wstydzil bys sie!!
    • anecik3 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 11.06.05, 22:33
      Nie bedziesz chodzil z dziewczyna bo ma na imie Stefania???wiesz co albo z
      siebie robisz takiego glupka ,albo nim faktycznie jestes
    • nanow jemu chyba za to placa 12.06.05, 20:42
      czytalam gdzies o tym. jak na forum jest wiekszy ruch to reklamodawcy wiecej
      placa za reklamy. a zeby byl wiekszy ruch to portale oplacaja prowokatorow. bo
      nie sadze, zeby ktos byl do tego stopnia tepy. to przeciez nawet komputera by
      nie uruchomil:P widac, ze sobie jaja robi
      • vanillaice Re: jemu chyba za to placa 12.06.05, 22:16
        Tak szczerze to ja też myślę, że to podpucha, nie wierzę żeby takcy idioci
        istnieli naprawdę.
        • spokona Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:16
          No - jesli to za kase to niezle zrobione:) usmialam sie do lez - pol paczki
          chusteczek i caly makijaz na nic:D
          • yoma Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:26
            Ale następny nick to będzie miał Ci Boy.
            • po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:31
              Chyba go nie rozumiecie ((
              Gość po maturze w końcu jest, błędów ortograficznych nie robi, TVN posiada,
              auto takoż, komputer i Internet - to chyba może - tyle dając od siebie - miec
              jakies wymagania ... w końcu nie może do niej w kółko mówic lala albo bejbi bo
              jak ja na ulicy zawoła to co druga się zgłosi. Jak ma wołać - "Stefanio, pozwól
              do mnie"?
            • nanow Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:37
              łehehe to bylo najlepsze:P
            • proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:12
              yoma napisała:

> Ale następny nick to będzie miał Ci Boy.

To on tez tu pisze?
              • po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:25
                "To on tez tu pisze?"

Nie, Dominiku, on juz, niestety - zmarł ...
                • proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:27
                  po_godzinach napisała:

> "To on tez tu pisze?"
                  >
                  > Nie, Dominiku, on juz, niestety - zmarł ...

Na co?
                  • po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:28
                    Heh) Nie wiem, ale chyba ze starości).
                    • proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:31
                      po_godzinach napisała:

> Heh) Nie wiem, ale chyba ze starości).

A moze sie zacpal? Przeciez teraz wszyscy ci mlodziezowi wykonawcy cpaja i pija.
                      • po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:35
                        No wiesz, chyba jednak nie, bo to do wojny było).
                        No ale do wojny tez ćpali, fakt.
                        Może więc i się zacpał ... kto wie.
                        • nanow Re: jemu chyba za to placa 20.06.05, 14:43
                          a ja myslalam, ze hitlerowcy go zastrzelili:/ widac czlowiek uczy sie przez cale
                          zycie...
    • bluean Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 16:31
      Wieśniackie?!Przecież księżniczka Monaco ma tak na imię...Wolałbyś Jadzię albo
      Kunegundę?
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:24
        bluean napisała:

> Wieśniackie?!Przecież księżniczka Monaco ma tak na imię...Wolałbyś Jadzię albo
        > Kunegundę?

A co mnie obchodzi jakas ksiezniczka? Kazimierz Wielki mial na imie Kazimierz i
        co z tego? Chcialbyc miec tak na imie?
    • portunia Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 18:39
      A może Fanny? Nie przyjęłoby się?
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:25
        portunia napisała:

> A może Fanny? Nie przyjęłoby się?

Co sie tak smieszy?
    • portunia A może Fanny? 13.06.05, 18:41
      Zdrobnienie - takie trochę nie wiadomo od czego, ale od Stefanii mogłoby być. I
      chyba mogłoby się przyjąć.
    • Gość: dziad Marzenka? IP: 211.253.184.* 13.06.05, 19:40
      To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:)
      Cos mi mi mowi, ze to ona.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=12781200&a=12781200
      • Gość: dziad Re: Marzenka? IP: 211.253.184.* 13.06.05, 22:09
        Gość portalu: dziad napisał(a):

> To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:)
        > Cos mi mi mowi, ze to ona.

Przepraszam, ale jakam sie ze smiechu:))))
        ROTFL
      • proctopus Re: Marzenka? 14.06.05, 22:22
        Gość portalu: dziad napisał(a):

> To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:)
        > Cos mi mi mowi, ze to ona.
        >

Ona to nie zna sie na komputerach i internecie.
    • misscraft Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 22:34
      A co imie jest takie ważne, imie ładne, gorzej ze zdrobnieniem, w czasach jej
      babci takie były modne: Stasia, Gienia, Jasia, Ziucia, Wiesia. Jak sama się
      wstydzi, to może zmienić. Wymawiając Stefanija, Stefi, Stefcia to brzmi
      ciekawiej. Imienia sami sobie nie wybieramy.
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:20
        misscraft napisała:

> A co imie jest takie ważne, imie ładne, gorzej ze zdrobnieniem, w czasach jej
        > babci takie były modne: Stasia, Gienia, Jasia, Ziucia, Wiesia. Jak sama się
        > wstydzi, to może zmienić. Wymawiając Stefanija, Stefi, Stefcia to brzmi
        > ciekawiej. Imienia sami sobie nie wybieramy.

Tak, swietne. Nie wiem jak moze ci sie podobac.
        Zbijasz sie, tak?
    • frustro a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 00:13
      nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko
      zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale
      pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym akcentem
      rzucającym światło w cień
      • diagnosta7 Re: a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 04:47
        frustro napisał:

> nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko
        > zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale
        > pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym
        akcentem
        > rzucającym światło w cień

Moga byc jeszcze drasniete zebem.
        • Gość: dentysta Re: a moja miała srebrny ząb IP: *.54.36.248.tisdip.tiscali.de 14.06.05, 13:48
          czasu?
      • Gość: dentysta a dlaczego? IP: *.54.36.248.tisdip.tiscali.de 14.06.05, 13:47

srebro to niezly material dentystyczny...no ale zloto jeszcze lepsze..
        a i inwestycja przyszlosciowa...
        to *wartosciowa dziewczyna musiala byc..
      • proctopus Re: a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 22:16
        frustro napisał:

> nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko
        > zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale
        > pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym akcentem
        > rzucającym światło w cień

Daj sobie spokoj z taka wiesniara.
    • Gość: p. HENRYKA TO DOPIERO IMIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:03
      stefania przy tym to pikus. mialem kumpla, ktory na imprezie przedstawial swoja
      dziewczyne i poniewaz bylo glosno zabrzmialo to jak 'henryka'. myslalem, ze sie
      przeslyszalem ale jednak nie...nikt specjalnie nie robil z tego problemu ale
      fakt, ze ludzie sie strasznie dziwili temu imieniu a moze nawet kpili na
      plecami tej laski. pewnie nie jest latwo zyc ze swiadomoscia, ze ludzie smieja
      sie z twojego imienia.
      • proctopus Re: HENRYKA TO DOPIERO IMIE 15.06.05, 09:56
        Gość portalu: p. napisał(a):

> stefania przy tym to pikus. mialem kumpla, ktory na imprezie przedstawial swoja
        >
        > dziewczyne i poniewaz bylo glosno zabrzmialo to jak 'henryka'. myslalem, ze sie
        >
        > przeslyszalem ale jednak nie...nikt specjalnie nie robil z tego problemu ale
        > fakt, ze ludzie sie strasznie dziwili temu imieniu a moze nawet kpili na
        > plecami tej laski. pewnie nie jest latwo zyc ze swiadomoscia, ze ludzie smieja
        > sie z twojego imienia.

Z twojego jak z twojego. Gorzej jest jak sie smieja z imienia twojej laski.
        Wtedy jest przechlapane, bo swojego imienia sie nie wybiera, a laske z
        przyzwoitym imieniem przeciez mozna wybrac. Ale co poradze, ze ta lala mi sie
        podoba.
    • Gość: parchaty Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.userbeam.de 15.06.05, 15:39
      A Stefen Muller?
      Tez jest wiesniakiem?
    • Gość: listonosz Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:28
      Wspolczuje ci chlopie. Ja bym sie zalamal.
      Rzuc ja w cholere, bo jak cie zlapie na bachora to bedzie za pozno. Chyba nie
      chcesz zeby twoj syn mial matke Stefe?
    • Gość: gizellius zakonczcie w końcu ten głupi wątek IP: *.worldxchange.com 16.06.05, 14:47
      • Gość: kkkk [...] IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 17.06.05, 23:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • angrest Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 20.06.05, 11:07
      Chłopaku, a co ma do tego wszystkiego imię? Płytki jesteś i tyle.
      • kasia_x Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 21.06.05, 13:52
        to musi być prowokacja.. właśnie przeczytałam całość od początku, przy
        pierwszych 150postach śmiałam się do łez, ale potem zaczęło mi świtać, że
        Dominik mówiący "aaa, Boy George- kama kama kameleon!" "a ten polski to pewnie
        disco-polo, ja nie wiem bo słucham dobry pop" i "Ci- to jakas ksywka?" itp, nie
        istnieje... Wydaje mi się, że po drugiej stronie monitora ktoś miał zajebistą
        zabawę udając debila. W sumie mu się nie dziwię, bo czasami tez tak robię jak
        spotkam jakiegoś pewnego siebie idiotę. Nie ma to jak poudawać że jest się
        głupszym od niego, jak taki poczuje się mądry, to wtedy dobra zabawa
        gwarantowana Nie wierzę w aż takiego debila, nikt by nie brnął w takie
        konwersacje, gdyby rzeczony Dominik istniał naprawdę to zapewne uciąłby wątek
        jakimś spie.... ch... czy coś, a tutaj... i to Monachium :-)

Przeczytajcie sobie całość raz jeszcze traktując jako prowokację- czy nie
        podchodzi wam opcja, że ktoś sobie robi jaja i im więcej osób się na to
        nabierze i wyzwie go od pustaków i debili, tym większą sprawiają mu radość?
        • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 21.06.05, 14:12
          A Ty sądzisz, że pierwsza na to wpadłaś, że jest to zabawa ?)

Hmmm .... )
          Dziwne.

Cały wątek od początku był zabawą, myslałam, że to jest jasne).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka