lpr_rasta Stary wymyśl jej ksywkę 09.06.05, 09:34 imion się mało co używa. Ja mam ksywkę iRieLion -------------- LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety! www.rasta-liga.prv.pl strona z mp3jkami i sznurkami do nich! Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Proctopus'ie - przyjmij gratulacje z powodu 09.06.05, 09:51 uzyskania największej dynamiki wątku, w kategorii "Najgłupsze Tematy Wątków" :)) Jest szybszy nawet od wątku o bezsamochodowych teściach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Naprawdę 09.06.05, 11:06 się cieszę, że mam samodzielne stanowisko pracy w odosobnionym pomieszczeniu - inaczej za ten ryk smiechu już by mnie zwolnili. Gratulacje a Ci Boy zdecydowanie rzondzi!!!:P Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Naprawdę 09.06.05, 11:13 Rólez się mówi, kolego, rólez. Nie jesteś kolega kól. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Naprawdę 09.06.05, 11:32 Nie wiem, czy zwróciłes uwage na taki szczegół - gdy juz wyszło na jaw, co to jest "Ci", padło pytanie - no tak, wiem co to "ci" ale ty to napisałas z duzej litery (!!!). ) Odpowiedz Link Zgłoś
inezz_a Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 15:13 a moja kolezanka ma na imie Marta ale mowimy do niej Stefania (a jej mąż mówi Stefan) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:01 no cos ty my ??? Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:04 po_godzinach napisała: > no cos ty > > > my ??? o swoim pisze Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:42 po_godzinach napisała: > no cos ty > > > my ??? Mialem na mysli tych, co na Marte mowia Stefan. Ale jezeli i ty sie poczuwasz, to nie bede polemizowal. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:49 No nie, dominiczku, nie poczuwam sie wyjatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majack Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:01 Miszczu proctopusie, jesteś WIELKI. Oczarowała mnie Twa erudycja, błyskotliwość intelektu, lekkość wyrażania tak głębokich myśli. Rzuć tę Stefanię dla mnie, ona nie jest godna sprzątać wnętrza Twej bryki, nie doceni perełek Twego humoru. Przesyłam całusy ... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:05 Boszszsz, człowieku, przeczytaj swoje posty i przemyśl je ( jeśli potrafisz) naprawdę nie widzisz, że się ośmieszasz? Podobno jesteś po maturze.... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 16:12 Jak to "przemysl"? Przeciez myslał pisząc - i to jak !!! Dominiczek jest Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:40 vanillaice napisała: > Boszszsz, człowieku, przeczytaj swoje posty i przemyśl je ( jeśli potrafisz) > naprawdę nie widzisz, że się ośmieszasz? Podobno jesteś po maturze.... Myslisz, ze sie osmieszam chodzac ze Stefa? No masz racje. Ja tez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:51 Mówię Ci - rzuć ją. Weź sobie jakąś może tym razem Patrycję? Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:02 po_godzinach napisała: > Mówię Ci - rzuć ją. > Weź sobie jakąś może tym razem Patrycję? > Co Ty na to? Czemu akurat Patrycje? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:03 A co, nie podoba Ci sie Patrycja? Też jest niezła. Masz cos do Patrycji? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:05 po_godzinach napisała: > A co, nie podoba Ci sie Patrycja? > Też jest niezła. > > Masz cos do Patrycji? Nie mam. Ale dlaczego akurat Patrycja? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:13 A czemu nie? Wolisz Kazimierę? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:54 Myślę, że ośmieszasz się tym co piszesz mój drogi, nie chodzi mi wcale o Stefanię. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:03 vanillaice napisała: > Myślę, że ośmieszasz się tym co piszesz mój drogi, nie chodzi mi wcale o > Stefanię. Udowodnij, a nie bedziesz mi tu jakies niczym niepoparte stwierdzenia rzucala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 21:55 ale masz problem! albo ją kochasz z takim imieniem ... czyli to imię też...i wszystkie obciachy masz gdzieś....ale chyba nic nie rozumiesz! żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 21:59 nie no, on nie mówi, że ja kocha on mówi, ze to "laska z klasa" i tyle nie wciskaj mu Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:12 > on mówi, ze to "laska z klasa" i tyle pewnei nie chce po prostu powiedziec, ze to nauczycielka:) Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:05 Gość portalu: ja napisał(a): > ale masz problem! albo ją kochasz z takim imieniem ... czyli to imię też...i > wszystkie obciachy masz gdzieś....ale chyba nic nie rozumiesz! żałosne! Ale ja wcale nie pisalem, ze ja kocham! No pokaz mi, gdzie tak mowilem. Wkladanie w czyjes usta slow, ktorych ten ktos nie powiedzial swiadczy o chamstwie i zupelnym braku kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 22:18 Rany proctopus, ale ty głupi jesteś, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:40 vanillaice napisała: > Rany proctopus, ale ty głupi jesteś, wiesz? Ciekawe czy powiedzialabys mi to twarza w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 18:26 E, jest dobrze, bo jeszcze pół roku temu gość chciał lać antagonistów przez internet :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:39 czytam to wasze rozwodzenie sie nad imieniem Stefania,czytam odp zalozyciela watku i doszlam do wniosku ze to po prostu PUSTAK,PRYMITYWNY CZLOWIEK. powinniscie zakonczyc te wywody z nim bo to bezsens.jest "chamski i zupelnie pozbawiony kultury".to typ czlowieka konsumpcyjnego,bez uczuc wyzszych.po prostu plytki,maly czlowieczek z masa kompleksow,dla ktorego hmm,imie ma najwieksze znaczenie. tacy jak ty,zalozycielu watku,zasmiecaja swoja obecnoscia ten swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:36 chantal11 napisała: > czytam to wasze rozwodzenie sie nad imieniem Stefania,czytam odp zalozyciela > watku i doszlam do wniosku ze to po prostu PUSTAK,PRYMITYWNY CZLOWIEK. > powinniscie zakonczyc te wywody z nim bo to bezsens.jest "chamski i zupelnie > pozbawiony kultury".to typ czlowieka konsumpcyjnego,bez uczuc wyzszych.po prost > u > plytki,maly czlowieczek z masa kompleksow,dla ktorego hmm,imie ma najwieksze > znaczenie. > tacy jak ty,zalozycielu watku,zasmiecaja swoja obecnoscia ten swiat! A kim ty jestes, zeby mowic do mnie takim tonem? Idz dziewczynko lepiej pobawic sie lalkami, bo nie pasujesz widocznie do tego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 15:17 sorry,ale z lalek dawno wyroslam.jak najbardziej ten swiat mi pasi i ja do niego.a tacy wlasnie jak ty,polemizowalabym.kiedy czytam twoje bzdety,nie moge nadac innego tonu moim postom,niestety.i wcale nie mam zamiaru za to przepraszac.dziewczyn nie traktuje sie przedmiotowo i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Honorata brzmi gorzej :) IP: 213.241.67.* 09.06.05, 23:17 nie narzekajcie - ja znalem dziewczyne, calkiem konkretna, ktora nosila imie Honorata :). a jak imie jej przeszkadza niech zmieni - imie nie rozum, da sie przeszczepic ;) a z bardziej oryginalnych, ale fajnie brzmiacych, to znam jeszcze Dagne, Sybille i Kaline (ktore pozdrawiam ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
fiona1981 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 09.06.05, 23:46 Cyba żeś zwariował, jakby imię miało jakieś znaczenie!!! Najważniejsze jest to, że Ci się podoba, że chcesz z Nią być, nic innego się nie liczy!!! Jeśli teraz tego nie rozumiesz, to kiedyś zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 09:14 wiesz, ale on ma dominik na imie..wiec moze ona powinna go rzucic w diably.. jak mozna miec meza pana dominika..to dobre dla slonia z porcelany. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 11:39 fiona1981 napisała: > Cyba żeś zwariował, jakby imię miało jakieś znaczenie!!! Najważniejsze jest to, > > że Ci się podoba, że chcesz z Nią być, nic innego się nie liczy!!! Jeśli teraz > tego nie rozumiesz, to kiedyś zrozumiesz I to mowi osoba, ktora zadaje sie z takim oblesnym pustakiem. Nie mow, ze on ci sie podoba. No nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciszą krzyczę Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.crowley.pl 10.06.05, 12:37 ahahhhhhhhhhaaaaaa i czego oczekujesz w związku z tym????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
brightfuture Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 13:37 proctopus napisał: > Wiecie jak ma na imie? Stefania! > Normalnie zalamac sie mozna. Dziewczyna w wieku 24 lat ma tak na imie. > Po prostu wstyd i obciach. Jeszze nikomu nie powiedzialem, ze ma takie imie, > bo przy znajomych mowie do niej mala, baby albo lala, ale co bedzie jak sie > wyda? No nie, przeciez nie bede chodzil ze Stefa! Ludzie no co ja mam zrobic? > Najgorsze, ze to fajna laska i mi sie podoba i nie chce z nia zrywac. Ze tez > musialo mnie to spotakc. Pytalem ja czemu ma takie imie. Podobno po babci i > sama sie go wstydzi. A JAK TY MASZ NA IMIĘ? JAKOŚ TAK DYSTYNGOWANIE ? PATRYK, MANUEL, AMADEUSZ? MAM ZNAJOMEGO, KTÓRY NA IMIĘ MA HORACY, A NA NAZWISKO PARZYKOT (NO I CO, WYOBRAŹNIA RODZICÓW PONIOSŁA?). A JAK WYMAWIASZ BABY - FONETYCZNIE? COŚ MI TO DO CIEBIE PASUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 10.06.05, 13:39 Takim tonem rozmawiac nie bedziemy. Najpierw przestaniesz sie drzec, a potem moze ci odpowiem, bejbe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel_3d jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:33 do kiedy nie mialem internetu, nie zdawalem sobie sprawy z ilosci idiotw na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 15:36 Gość portalu: camel_3d napisał(a): > do kiedy nie mialem internetu, nie zdawalem sobie sprawy z ilosci idiotw na > ziemi... Znowu Ci Boy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:42 nie..ktos inny..pewnie Ci Girl Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 15:48 Gość portalu: camel napisał(a): > nie..ktos inny..pewnie Ci Girl To nie bylo blyskotliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 16:51 e ta,, oczywiscie ze bylo... jak jest Ci Boy to mize i Ci Girl jest.. kto to moze wiedziec.. CZY JEST NA TYM FORUM JAKAS Ci Girl?? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 17:02 no..takze nie wiele sie pomylilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.05, 01:49 Nie, to Ci Lem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: 81.19.200.* 10.06.05, 15:42 za czasow Ci Boya..nei bylo internetu..alekolega chyba na mautrze pisal o imionach z aspiracjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloom Re: jak to ktos kiedys napisal.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:12 brutalny gajowy chyba się z kimś założył, że w wątku o samochodzie teściów będzie ponad dwieście odpowiedzi. I chyba wygrał, bo po tych 200 stracił zainteresowanie. Teraz stawka jest większa - pewnie chodzi o co najmiej 400... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak to ktos kiedys napisal.... 10.06.05, 18:20 Nie tak, on od czasów teściowej (2500 wpisów) traci zainteresowanie w okolicach 200-300. Ambicja mu spada. Ale nic to, bo zaraz zakłąda nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jak to ktos kiedys napisal.... 14.06.05, 22:29 yoma napisała: > Nie tak, on od czasów teściowej (2500 wpisów) traci zainteresowanie w okolicach > > 200-300. Ambicja mu spada. Ale nic to, bo zaraz zakłąda nowe. Nie mam tesciowej i miec nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
anecik3 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 11.06.05, 22:31 Czy to imie jest takie obciachowe???czy wogole imie jest takie wazne?napewno nie,ale to Ty jestes prymitywny ze wogole robisz z takich rzeczy problem.Wstydzil bys sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
anecik3 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 11.06.05, 22:33 Nie bedziesz chodzil z dziewczyna bo ma na imie Stefania???wiesz co albo z siebie robisz takiego glupka ,albo nim faktycznie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
nanow jemu chyba za to placa 12.06.05, 20:42 czytalam gdzies o tym. jak na forum jest wiekszy ruch to reklamodawcy wiecej placa za reklamy. a zeby byl wiekszy ruch to portale oplacaja prowokatorow. bo nie sadze, zeby ktos byl do tego stopnia tepy. to przeciez nawet komputera by nie uruchomil:P widac, ze sobie jaja robi Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: jemu chyba za to placa 12.06.05, 22:16 Tak szczerze to ja też myślę, że to podpucha, nie wierzę żeby takcy idioci istnieli naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
spokona Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:16 No - jesli to za kase to niezle zrobione:) usmialam sie do lez - pol paczki chusteczek i caly makijaz na nic:D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:26 Ale następny nick to będzie miał Ci Boy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 13.06.05, 14:31 Chyba go nie rozumiecie (( Gość po maturze w końcu jest, błędów ortograficznych nie robi, TVN posiada, auto takoż, komputer i Internet - to chyba może - tyle dając od siebie - miec jakies wymagania ... w końcu nie może do niej w kółko mówic lala albo bejbi bo jak ja na ulicy zawoła to co druga się zgłosi. Jak ma wołać - "Stefanio, pozwól do mnie"? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:12 yoma napisała: > Ale następny nick to będzie miał Ci Boy. To on tez tu pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:25 "To on tez tu pisze?" Nie, Dominiku, on juz, niestety - zmarł ... Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:27 po_godzinach napisała: > "To on tez tu pisze?" > > Nie, Dominiku, on juz, niestety - zmarł ... Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:28 Heh) Nie wiem, ale chyba ze starości). Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:31 po_godzinach napisała: > Heh) Nie wiem, ale chyba ze starości). A moze sie zacpal? Przeciez teraz wszyscy ci mlodziezowi wykonawcy cpaja i pija. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: jemu chyba za to placa 14.06.05, 22:35 No wiesz, chyba jednak nie, bo to do wojny było). No ale do wojny tez ćpali, fakt. Może więc i się zacpał ... kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanow Re: jemu chyba za to placa 20.06.05, 14:43 a ja myslalam, ze hitlerowcy go zastrzelili:/ widac czlowiek uczy sie przez cale zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 16:31 Wieśniackie?!Przecież księżniczka Monaco ma tak na imię...Wolałbyś Jadzię albo Kunegundę? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:24 bluean napisała: > Wieśniackie?!Przecież księżniczka Monaco ma tak na imię...Wolałbyś Jadzię albo > Kunegundę? A co mnie obchodzi jakas ksiezniczka? Kazimierz Wielki mial na imie Kazimierz i co z tego? Chcialbyc miec tak na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
portunia Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 18:39 A może Fanny? Nie przyjęłoby się? Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:25 portunia napisała: > A może Fanny? Nie przyjęłoby się? Co sie tak smieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
portunia A może Fanny? 13.06.05, 18:41 Zdrobnienie - takie trochę nie wiadomo od czego, ale od Stefanii mogłoby być. I chyba mogłoby się przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Marzenka? IP: 211.253.184.* 13.06.05, 19:40 To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:) Cos mi mi mowi, ze to ona. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=12781200&a=12781200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Marzenka? IP: 211.253.184.* 13.06.05, 22:09 Gość portalu: dziad napisał(a): > To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:) > Cos mi mi mowi, ze to ona. Przepraszam, ale jakam sie ze smiechu:)))) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Marzenka? 14.06.05, 22:22 Gość portalu: dziad napisał(a): > To chyba znowu Marzenka, ktora kiedys szalala na forum Muzyka:) > Cos mi mi mowi, ze to ona. > Ona to nie zna sie na komputerach i internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 13.06.05, 22:34 A co imie jest takie ważne, imie ładne, gorzej ze zdrobnieniem, w czasach jej babci takie były modne: Stasia, Gienia, Jasia, Ziucia, Wiesia. Jak sama się wstydzi, to może zmienić. Wymawiając Stefanija, Stefi, Stefcia to brzmi ciekawiej. Imienia sami sobie nie wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 22:20 misscraft napisała: > A co imie jest takie ważne, imie ładne, gorzej ze zdrobnieniem, w czasach jej > babci takie były modne: Stasia, Gienia, Jasia, Ziucia, Wiesia. Jak sama się > wstydzi, to może zmienić. Wymawiając Stefanija, Stefi, Stefcia to brzmi > ciekawiej. Imienia sami sobie nie wybieramy. Tak, swietne. Nie wiem jak moze ci sie podobac. Zbijasz sie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
frustro a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 00:13 nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym akcentem rzucającym światło w cień Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 04:47 frustro napisał: > nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko > zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale > pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym akcentem > rzucającym światło w cień Moga byc jeszcze drasniete zebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: a moja miała srebrny ząb IP: *.54.36.248.tisdip.tiscali.de 14.06.05, 13:48 czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta a dlaczego? IP: *.54.36.248.tisdip.tiscali.de 14.06.05, 13:47 srebro to niezly material dentystyczny...no ale zloto jeszcze lepsze.. a i inwestycja przyszlosciowa... to *wartosciowa dziewczyna musiala byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: a moja miała srebrny ząb 14.06.05, 22:16 frustro napisał: > nie wiedziałem jak koledzy zareagują więc zerwałem znajomość jak tylko > zapragnęła przyjechać z nim do Warszawy... to było ładnych kilka lat temu ale > pewnie i dzisiaj zdarzają się dziewczyny ze "złotym zębem" albo innym akcentem > rzucającym światło w cień Daj sobie spokoj z taka wiesniara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. HENRYKA TO DOPIERO IMIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:03 stefania przy tym to pikus. mialem kumpla, ktory na imprezie przedstawial swoja dziewczyne i poniewaz bylo glosno zabrzmialo to jak 'henryka'. myslalem, ze sie przeslyszalem ale jednak nie...nikt specjalnie nie robil z tego problemu ale fakt, ze ludzie sie strasznie dziwili temu imieniu a moze nawet kpili na plecami tej laski. pewnie nie jest latwo zyc ze swiadomoscia, ze ludzie smieja sie z twojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
proctopus Re: HENRYKA TO DOPIERO IMIE 15.06.05, 09:56 Gość portalu: p. napisał(a): > stefania przy tym to pikus. mialem kumpla, ktory na imprezie przedstawial swoja > > dziewczyne i poniewaz bylo glosno zabrzmialo to jak 'henryka'. myslalem, ze sie > > przeslyszalem ale jednak nie...nikt specjalnie nie robil z tego problemu ale > fakt, ze ludzie sie strasznie dziwili temu imieniu a moze nawet kpili na > plecami tej laski. pewnie nie jest latwo zyc ze swiadomoscia, ze ludzie smieja > sie z twojego imienia. Z twojego jak z twojego. Gorzej jest jak sie smieja z imienia twojej laski. Wtedy jest przechlapane, bo swojego imienia sie nie wybiera, a laske z przyzwoitym imieniem przeciez mozna wybrac. Ale co poradze, ze ta lala mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parchaty Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.userbeam.de 15.06.05, 15:39 A Stefen Muller? Tez jest wiesniakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:28 Wspolczuje ci chlopie. Ja bym sie zalamal. Rzuc ja w cholere, bo jak cie zlapie na bachora to bedzie za pozno. Chyba nie chcesz zeby twoj syn mial matke Stefe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizellius zakonczcie w końcu ten głupi wątek IP: *.worldxchange.com 16.06.05, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk [...] IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 17.06.05, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
angrest Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 20.06.05, 11:07 Chłopaku, a co ma do tego wszystkiego imię? Płytki jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_x Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 21.06.05, 13:52 to musi być prowokacja.. właśnie przeczytałam całość od początku, przy pierwszych 150postach śmiałam się do łez, ale potem zaczęło mi świtać, że Dominik mówiący "aaa, Boy George- kama kama kameleon!" "a ten polski to pewnie disco-polo, ja nie wiem bo słucham dobry pop" i "Ci- to jakas ksywka?" itp, nie istnieje... Wydaje mi się, że po drugiej stronie monitora ktoś miał zajebistą zabawę udając debila. W sumie mu się nie dziwię, bo czasami tez tak robię jak spotkam jakiegoś pewnego siebie idiotę. Nie ma to jak poudawać że jest się głupszym od niego, jak taki poczuje się mądry, to wtedy dobra zabawa gwarantowana Nie wierzę w aż takiego debila, nikt by nie brnął w takie konwersacje, gdyby rzeczony Dominik istniał naprawdę to zapewne uciąłby wątek jakimś spie.... ch... czy coś, a tutaj... i to Monachium :-) Przeczytajcie sobie całość raz jeszcze traktując jako prowokację- czy nie podchodzi wam opcja, że ktoś sobie robi jaja i im więcej osób się na to nabierze i wyzwie go od pustaków i debili, tym większą sprawiają mu radość? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 21.06.05, 14:12 A Ty sądzisz, że pierwsza na to wpadłaś, że jest to zabawa ?) Hmmm .... ) Dziwne. Cały wątek od początku był zabawą, myslałam, że to jest jasne). Odpowiedz Link Zgłoś