owcarek_podhalanski 13.09.05, 11:14 A dziś na Polsacie o 21.00 bedzie film pt. "Gorąca linia". Cy film dobry - tego nie wiem. Wiem natomiast, ze mo jendom wielkom zalete - w jednej z głównyk ról wystąpi Meg Ryan. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Gorąca linia 13.09.05, 14:26 Ooooooo, to znaczy, ze jest taki film z Meg, ktorego Owcarku nie widziales. Nie do wiary! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Gorąca linia 13.09.05, 14:48 mysha_b napisała: > Ooooooo, to znaczy, ze jest taki film z Meg, ktorego Owcarku nie widziales. Nie > > do wiary! :))) Ale to sie zmieni dziś wiecorem :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Gorąca linia 13.09.05, 15:40 Mam nadzieje, bo Meg by Ci nie wybaczyla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Gorąca linia 14.09.05, 09:09 Mysecko, myślis, ze ta nasa Ryanka barz jest nerwowa? Bo jo ... tego filmu w końcu nie obeźrzołek, bo nie było mnie w chałupie. Ale jednoceśnie gaździna nagrała syćko na wideło, więc co sie odwlece, to nie uciece. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Gorąca linia 15.09.05, 12:03 Czy jest nerwowa?, ha, trudno powiedziec, ale jest temperamentna baaaaaardzo. Kiedys powiedziales, ze jest z niej "swarna dziolcha" i to jest to :))))))) A w tym filmie, bo ogladalam, ladnie i sympatycznie sie prezentuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Gorąca linia 15.09.05, 12:35 mysha_b napisała: > A w tym filmie, bo ogladalam, ladnie i sympatycznie sie prezentuje :))) Cała nasa Ryanka :-)))) Hau! Odpowiedz Link Zgłoś