Dodaj do ulubionych

```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dzieci ???

02.12.05, 16:43
Àrtykul na ten temat:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3044078.html
Ale ja jestem pewien, ze trafiają do piekla! No bo jak ktos nieochrzczony
moze pojsc do nieba? Czy to mozliwe?
Obserwuj wątek
    • bloczek4 Plujesz dla samego plucia. 02.12.05, 17:11
      I pojecia nie masz na co...
    • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:43
      A co mnie to obchodzi.
      • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:44
        yoma napisała:

> A co mnie to obchodzi.

Ochrzcilas?:)
        • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:44
          Nie miałam co :)
          • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:45
            yoma napisała:

> Nie miałam co :)

A chrzestna tez nie jestes/bedziesz?:)
            • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:46
              Na razie nie, a kto wie, co mnie jeszcze czeka :)
              • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 17:56
                yoma napisała:

> Na razie nie, a kto wie, co mnie jeszcze czeka :)

To niech Ci pan Bog w chrzesniakach wynagrodzi!:)
                • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:03
                  Za chrześniaki też będą płacić? :)
                  • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:04
                    yoma napisała:

> Za chrześniaki też będą płacić? :)

Jak nie na czarno, to dlaczego maja nie placic?
                    • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:05
                      Znaczy, Murzynom nie?
                      • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:06
                        yoma napisała:

> Znaczy, Murzynom nie?

Murzynom, to i tak placa, tam dzieci wspolne:)
                        • yoma Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:07
                          To w komunizmie :) a nie, to baby miały być wspólne :)
                          • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 18:11
                            yoma napisała:

> To w komunizmie :) a nie, to baby miały być wspólne :)

I czasem byly:)
    • llukiz dlatego aborcja jest złem 02.12.05, 17:50
      bo takie dziecko z aborcji od razu w piekle się smaży. Oj nie miało się
      szczęścia nie miało.
      • Gość: Brrr A poronienie? Tez jest zle? IP: *.spacebar.no 02.12.05, 22:30
        • llukiz poronienie jeszcze gorsze 03.12.05, 00:52
          bo winna matka ktora porania i ją też w czeluście piekieł wsysa
    • p.s.j TO POWAŻNA SPRAWA 02.12.05, 18:44
      Nie wiem, gdzie trafiają po śmierci metafizycznie, ale taki nieochrzczony bachor
      po śmierci wstaje jako strzyga, i napada nocą tudzież kąsa, dziewkom żyć nie
      daje, a i z chłopa żywot wytrząść może, jak ucapi, więc... lepiej chrzcić.
      Zapobiegawczo.
      • Gość: m Re: TO POWAŻNA SPRAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:22
        Ty taki jestes i przed smiercią. I chrzest nie pomogł.
        • atsieta Re:Piekło,czyścieś zostały wymyślone na specialne 02.12.05, 19:34
          życzenie dla katolików.
          • ateistazwyboru Re:Piekło,czyścieś zostały wymyślone na specialne 02.12.05, 20:38
            i normalni ludzie nie powinni się nim (piekłem) przjmować
      • Gość: Feee Re: TO POWAŻNA SPRAWA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.05, 21:12
        Piszesz o sobie? Jestes takim wlasnie nieochrzczonym bachorem?
    • atsieta Re Nieochrzczone dzieci niektórzy katolicy 02.12.05, 20:46
      beczkują.
      • markus.kembi Re: Re Nieochrzczone dzieci niektórzy katolicy 02.12.05, 22:06
        A ochrzczonych to niby nie beczkują? W końcu ta pani z Łodzi z ulicy Radwańskiej
        tłumaczyła, że miała nadzieję ze swoimi dziećmi rychło się spotkać w niebie.
        Niestety, nie spotka się - bo jeszcze żyje, nie zdążyła popełnić samobójstwa.
      • Gość: theo nie spadlo tobie nic ciezkiego na glowe / dupe? IP: 5.5R* / *.ddc.dal.earthlink.net 02.12.05, 23:57
    • squirrel9 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 02.12.05, 23:56
      Czy ktokolwiek naprawdę wierzy,że dekretem jakiegoś księdza ustanowi się to co
      zrobić Dobry BÓG? Do tej pory szły do piekła a od dzisiaj pójdą do nieba?
      Dekretem...
      • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 03.12.05, 00:29
        squirrel9 napisała:

> Czy ktokolwiek naprawdę wierzy,że dekretem jakiegoś księdza ustanowi się to
        co
        > zrobić Dobry BÓG? Do tej pory szły do piekła a od dzisiaj pójdą do nieba?
        > Dekretem...

Mormoni chrzcza wszystkich do n-tego pokolenia wstecz:)
        • marcin32 A plemniki i komorki jajowe? 04.12.05, 14:37
          marysia75 napisała:
          > Mormoni chrzcza wszystkich do n-tego pokolenia wstecz:)

Powinni chrzcic tez plemniki i komorki jajowe, bo w nich jest potencjalne nowe
          zycie. Wyobrazacie to sobie?
      • Gość: Brrr Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec IP: *.spacebar.no 04.12.05, 14:35
        > Czy ktokolwiek naprawdę wierzy,że dekretem jakiegoś księdza ustanowi się to
        co
        zrobić Dobry BÓG? Do tej pory szły do piekła a od dzisiaj pójdą do nieba?
        Dekretem...

Katolicy w to naprawde wierza.
        • marysia75 Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 04.12.05, 19:14
          Gość portalu: Brrr napisał(a):

> > Czy ktokolwiek naprawdę wierzy,że dekretem jakiegoś księdza ustanowi się
          > to
          > co
          > zrobić Dobry BÓG? Do tej pory szły do piekła a od dzisiaj pójdą do nieba?
          > Dekretem...
          >
          > Katolicy w to naprawde wierza.

Nie wszyscy:)
    • b-beagle Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 04.12.05, 23:19
      Wszystko to zawracanie bo przecież po śmierć jest końcem wszystkiego
    • waclaw_grzyb Re: ```````````Gdzie trafiają nieochrzczone dziec 05.12.05, 14:03
      Do kubła.
    • samentu A co z tymi bidulkami które zmarły według starych 05.12.05, 15:05
      przepisów?
      czy w Niebie będzie sie je jakoś segregować?
      te z starego portfela nie wejdą, a te z nowego mają wchodzić?
      przecież to niesprawiedliwość wołająca o pomste do Nieba:PPP
      • yoma Re: A co z tymi bidulkami które zmarły według sta 05.12.05, 15:47
        Nie ma sprawiedliwości...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka