ysaaa 13.01.06, 23:08 ostatnio moje kochanie nie pierdzi juz tak czesto jak kiedys:-((((zdarza sie czasem ale jzu nie tak smierdzaco a szkoda bo lubilam ten odglos i naturalny zapach bączkow,co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: moja zona i bączki! 13.01.06, 23:31 ysaaa napisała: > ostatnio moje kochanie nie pierdzi juz tak czesto jak kiedys:-((((zdarza sie > czasem ale jzu nie tak smierdzaco a szkoda bo lubilam ten odglos i naturalny > zapach bączkow,co zrobic? www.furtz.de/cards/big/baer.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ysaaa Re: moja zona i bączki! 13.01.06, 23:45 dziekuje za obrazek, ale to i tak nie rozwiazuje mojego problemu:-((( a moze grochowki ugotowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura samosrajka Re: moja zona i bączki! IP: *.chello.pl 14.01.06, 02:41 nagotuj grochówy i popijcie to sprajtem albo mlekiem jeszcze lepiej, efekt murowany! (sprawdzone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :->>> Re: moja zona i baczki! IP: *.chello.pl 14.01.06, 22:40 nieprawda:) jemy zapiekanke-tera z to beda dopiero bączki z kapustki:)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-00 Re: moja zona i baczki! IP: *.chello.pl 15.01.06, 13:25 byly dzis w nocy baczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś