Dodaj do ulubionych

Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki

17.03.06, 15:12
Z tego co się orientuję, to nawet słuchacze Radia Maryja w większości nie
zdawali sobie sprawy z tego, że Madzia Buczek jest chora. Tym bardziej ludzie
z poza tego środowiska nie wiedzieli o tym.
Skoro tak, to oczywiste jest, że cokolwiek było obiektem żartów Kazi Szczuki
to NIE BYŁA TO choroba dziewczynki. Z tego prostego powodu, że praktycznie
nikt o niej nie wiedział. A skoro tak, to Polsat został ukarany
za "przedrzeźnianie" osoby publicznej. Oznacza, to że można by ukarać
praktycznie wszystkie stacje telewizyjne które emitują programy rozrywkowe bo
zwykle pają tam miejsce parodie i żarty, nieraz nawet z (o zgrozo!) polksich
polityków.

Dla mnie taka decyzja KRRiT jest ostatecznym dowodem na to, że zasiadają w
niej ludzie kierujący się emocjami, nie potrafiący zastosować logicznego,
prawnego rozumowania do rozpatrywanych przez siebie spraw oraz co gorsza
ludzie wyjątkowo stronniczy. Oczywiście podejrzewałem to wcześniej, ale teraz
mamy na to dowód. Jak myślicie, jake są szanse na to, że Rada zajmie się
szkalującymi różne grupy wypowiedziami w Radiu Maryja, czy TV Trwam?
Obserwuj wątek
    • Gość: ferment Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.chello.pl 17.03.06, 16:33
      Ludzie dorośli, na tzw. pewnym poziomie, powinni przewidywać skutki swoich
      działań. Skoro pani Szczuka, osoba kształcona, nie wie, kogo parodiuje, to już
      jest to parodia odpowiedzialności za własne działanie.
      Trzeba było sie zastanowić, czy kogoś nie yrażą żarty skierowane przeciwko
      religijności dużej grupy ludzi, w tym dzieci, reprezentowanej przez ciężko chorą
      dziewczynę.
      Zwykle niedbalstwo i arogancja
      • dorianne.gray Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 16:43
        Żarty Szczuki nie były skierowane przeciwko religijności.
        • Gość: diver Re:a nawet gdyby były to co???? IP: *.pl / 80.50.77.* 18.03.06, 12:10
          nie wolno powiedzieć że się nie uznaje jakichś pierdół, ..... albo że się nie
          wierzy i osobiście dla mnie to KK to bujda (taki przykład)..... ludzie przecież
          ten kraj to jakieś więzienie ....
          • obraza.uczuc.religijnych To jest właśnie clou programu. 18.03.06, 12:30
            Publiczna obecność religijności automatycznie daje przyzwolenie na kpinę z niej
            samej. I nie rozumiem tych co tego nie rozumieją.
            • mg2005 Re: To jest właśnie clou programu. 18.03.06, 13:37
              Publiczna obecność żydów , pederastów automatycznie daje przyzwolenie
              na kpinę z nich... (?)

obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Publiczna obecność religijności automatycznie daje przyzwolenie na kpinę z niej

??
              • obraza.uczuc.religijnych Oczywiście. 18.03.06, 13:41
                • Gość: maniek.27 Re: Oczywiście. IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 16:37
                  Czyli twoja publiczna obecność na forum daje prawo do wyśmiewania się z twego
                  IQ???
                  • obraza.uczuc.religijnych Jesteś w podobnej sytuacji jak Szczuka. 18.03.06, 17:28
                    Nic nie wiesz o mojej ponadprzeciętnej inteligencji.
                    • Gość: maniek.27 Re: Jesteś w podobnej sytuacji jak Szczuka. IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 00:58
                      Skromniś! Ponadprzeciętna. Ale wg. czego: tygodnika NIE czy FiM?
                      • obraza.uczuc.religijnych Nie wiem według czego. 19.03.06, 10:13
                        Na pewno nie według polskiej normy. Według takiej byłbym bogiem.
          • mg2005 Re:a nawet gdyby były to co???? 18.03.06, 13:34
            Gość portalu: diver napisał(a):

> nie wolno powiedzieć że się nie uznaje jakichś pierdół,

Wolno powiedzieć, ale nie wolno kpić z uczuć religijnych.

• obraza.uczuc.religijnych Co to są te uczucia? 18.03.06, 13:40
      • obraza.uczuc.religijnych Mnie nie obchodzi czy kogoś razi 17.03.06, 16:44
        żart z publicznej osoby jaką jest Buczek. Pcha się przed mikrofon to niech się
        liczy z konsekwencjami. Śmiesznie gada to nie ma przeszkód żeby się ponabijać z
        jej egzaltacji.
        • Gość: maniek.27 Re: Mnie nie obchodzi czy kogoś razi IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 13:43
          A słyszałeś coś o kulturze osobistej czy to pojęcie jest poza twymi
          możliwościami intelektualnymi???
          • obraza.uczuc.religijnych Co ma do tego kultura osobista? 18.03.06, 13:53
            Chcąc zmienić postawę pewnej osoby względem religii mam prawo te religię
            wyśmiać. Mogę przecież to zrobić z wdziękiem i kulturą.
            • Gość: maniek.27 Re: Co ma do tego kultura osobista? IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 16:35
              A co to ma wspólnego z niepełnosprawnością osoby? Czy ktoś na forum wyśmiewa
              ateistów tak jak wy religie innych?
              Generalnie rozumiem że takie pojęcie jest poza twymi możliwościami
              intelektualnymi. Dziękuję za odpowiedź!
              • obraza.uczuc.religijnych A wyśmiewaj sobie co chcesz. 18.03.06, 17:30
                Myślisz że się przejmę twoimi wynurzeniami?
                • Gość: maniek.27 Re: A wyśmiewaj sobie co chcesz. IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 00:51
                  Myślę że z nerwów włosy z tyłka sobie powyrywasz:)
                  • obraza.uczuc.religijnych Aaaaaaaaaaaachhh!!! 19.03.06, 10:13
      • wij_drewniak Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 16:50
        Weź bzdur nie opowiadaj! :/
        Na czym miałaby niby polegać ta ignoracja, czyli niewiedza?
        Na tym że nie zna się życiorysu jakiejs tam jednostki, o której była anegdota?
        hahaha!
    • idis48 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 17:07

" Wszystkie słabe rządy opierają się na tym, że kneblują mądrzejszej części
      narodu usta."
      Georg Christoph Lichtenberg:)

Zacznę może od tego.Osobiście jestem coraz bardziej przerażona tym co się
      dzieje w naszym Kraju.Ciemnogród to już chyba za słabe określenie.Chamstwo i
      głupota biją wszelkie rekordy.No może jeszcze niesamowita zachłanność i
      przerost ambicji.Ktoś powiedział:jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz.Ja
      całkowicie zgadzam się z Kazimierą Szczuką,oglądałam ten program i ucieszyłam
      się nawet,że ktoś wreszcie o tym żenującym fakcie powiedział.Cenię sobie
      profesjonalizm,dlatego nie oglądam pożal się Boże "dziennikarzy" z
      tel.trwam.Ale kilka razy usłyszałam ten lament ,który uskutecznia wspomniana
      osoba,o którą jest ta cała awantura.Powinna sama się bronić i z powództwa
      cywilnego pozwać ewentualnie P.Szczukę o, np.naruszenie jej dóbr
      osobistych.Moim zdaniem, to co zrobiła KR to SKANDAL,wręcz ,nadużycie swoich
      zawodowych uprawnień do celów prywatnych.Nikt nie obraził niczyich uczuć
      religijnych,to bzdura totalna.KR nie jest upoważniona do działań w prywatnych
      sprawach,Moim zdaniem to wręcz przestępstwo.

" Na oburzenie moralne składa się 2 procent moralności, 48 procent oburzenia i
      50 procent zawiści." Vittorio de Sica.

Na koniec mam pytanie:
      Czy my ,społeczeństwo,a pracodawcy jakby nie było,bo to my zatrudniamy rząd i
      nawet taką Kruk,możemy teraz coś zrobić żeby wyrzucić z "pracy" tych
      twardogłowych oszołomów???
      I jak należy potraktować słowa Dorna o burej suce,czy pijakach i zomowcach w
      urzędach państwowych?Może Kruk też ukaże wszystkie stacje tel. i radiowe za
      to,że to "puściły"??
      • Gość: ferment Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.chello.pl 17.03.06, 17:24
        idis48 napisała:

Nikt nie obraził niczyich uczuć
        > religijnych,to bzdura totalna.

Lubię taką pewność siebie. Ty wiesz za wszystkich1 Tak trzymaj, nie daj sobie
        wmówić, że nie masz racji. Tylko Ty masz rację!

KR nie jest upoważniona do działań w prywatnych
        > sprawach,Moim zdaniem to wręcz przestępstw

Masz zdanie wyrobione, niewątpliwie i tym razem masz rację. Nie smiem sie
        sprzeciwić tak pewnej siebie osóbce.
        • obraza.uczuc.religijnych Mógłbyś objaśnic mi zasadę na której działam? 17.03.06, 17:28
          • zloty_delfin Re: Mógłbyś objaśnic mi zasadę na której działam? 17.03.06, 17:41
            No nie, jeżeli ty sam nie wiesz "na jakiej zasadzie działasz", to chyba tylko
            specjalista może ci dopomóc.
            • obraza.uczuc.religijnych Ja jestem tylko hasłem, sloganem, frazesem. 17.03.06, 17:43
              • zloty_delfin Re: Ja jestem tylko hasłem, sloganem, frazesem. 17.03.06, 17:49
                O, to jest gorzej niż sądziłam. Pomoc specjalisty jest chyba nieodzowna, tak
                niska samoocena prowadzi do depresji.
                • obraza.uczuc.religijnych Uważasz że taka obraza jak ja prowadzi dodepresji? 17.03.06, 17:50
                  Należy więc zakazać poczucia się obrażonym.
                  • zloty_delfin Re: Uważasz że taka obraza jak ja prowadzi dodepr 17.03.06, 17:53
                    Nie, bądź sobie czym chcesz, ale sprowadzanie swojego jestestwa do frazesu musi
                    być dołujące.
                    • obraza.uczuc.religijnych Ależ ja się cieszę bo jestem często używany! 17.03.06, 17:55
                      A na razie żegnam. Idę korzystać z rozrywek aby wyjść z frazesowego dołka.
                      • zloty_delfin Re: Ależ ja się cieszę bo jestem często używany! 17.03.06, 17:56
                        Skoro sam potrafisz sobie pomóc, to może to jeszcze nie jest stan beznadziejny.
                        • wij_drewniak Re: Ależ ja się cieszę bo jestem często używany! 17.03.06, 18:06
                          Przestańcie wy wzajem pierdzilić. :/
                          Tematu sie trzymac a nie do lekarza wysyłać.
        • idis48 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 18.03.06, 10:45

"Oto cecha naszych czasów: dużo maszyn, mało manier." John Patrick.
          Wolno mieć Kaczyńskim i Ich sekcie przekonanie,że są nieomylni i tylko Oni mają
          rację,to czemu mnie nie wolno??Przecież to podobno demokracja:)Ale Oni pojmują
          demokrację tak: mówisz co chcesz,robisz co ci każą.Jeżeli Tobie to odpowiada
          trzymaj tak dalej.Powodzenia w przytakiwaniu każdej głupocie byle to była
          głupota Twoich Wybrańców i Pupilków:)Nawiasem mówiąc,pierwszego Gwiazdora IV RP-
          Kazimierza Filantropa nikt nie "przebije":)

" Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego
          społeczeństwa." Stefan Pacek
          na szczęście nie całego,tylko zdecydowanej mniejszości:)

Pozdrawiam
    • jotkajot49 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 18:25

"przewodniczaca@krrit.gov.pl

Użyczanie swojego głosu czy wizerunku jakiejś audycji powoduje, że użyczający
      staje się osobą medialną i może być publicznie oceniany, krytykowany lub
      parodiowany. Fakt ułomności fizycznej spikerki, sam w sobie smutny, tu nie ma
      nic do rzeczy.
      Państwa skandaliczna decyzja udowadnia wyższośc polityki nad zdrowym
      rozsądkiem. Można już zacząć sprzedawać telewizory.

Imie i nazwisko
      adres"

E-mail tej treści wysłałem do pani Kruk. Skoro decyzja KRRiTV spowodowana
      została głosami "oburzonych telewidzów" , to może należy uzmysłowić Radzie
      że sa w kraju osoby myślące, niesterowalne falami radiowymi.
    • lzygan Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 19:34
      w takie rzeczy Krajowa Rada nie powinna się w ogóle wtrącać, o ile mi wiadomo,
      Szczuka przeprosiła i rozmawiała z osobą, którą obraziła, ta jej wybaczyła i to
      nawet od razu - po usłyszeniu tej audycji, koniec kropka, nie można się wcinać w
      takie sprawy i decydować za osobę obrażaną czy należy czy nie należy karać,
      takie sprawy mogą być co najwyżej ścigane z powództwa cywilnego, ciekawe czy
      ktoś z Krajowej Rady rozmawiał z tą podobno obrażoną osobą, bo ja raczej jestem
      skłonny sądzić, że nie, bo wtedy zapewne musieliby wycofać oskarżenie,
      ciekawe czy z taką samą zaciekłością będą ścigali obrażanie osób na antenie
      rydzykowych masmediów
      • mg2005 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 18.03.06, 13:41
        To nie jest kara dla p.Szczuki, ale dla stacji telewizyjnej, która
        z premedytacją (program nie był 'na żywo') dopusciła do obrażania
        uczuć religijnych.
        • obraza.uczuc.religijnych Co to są te uczucia? 18.03.06, 13:42
          Bo nikt nie potrafi tego sprecyzować.
          • mg2005 Re: Co to są te uczucia? 18.03.06, 22:33
            Miłość i najwyższy szacunek do Boga, miłość do ludzi wynikająca z wyznawanej
            religii.

Gdyby ktoś kpił z Twojej miłości do swojej matki, to obrażałby Twoje uczucia,
            czyż nie?
            A miłość do Boga jest jeszcze wyższym uczuciem niż miłość do człowieka,
            więc jej obraza jest jeszcze bardziej godna potępienia.
    • elissa2 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 19:42
      Jednej rzeczy pojąć nie mogę.
      Madzia Buczek jest głęboko wierzącą osobą. Musi więc znać nauki Chrystusa,
      który wybaczał o wiele większym grzesznikom.
      Teraz ma jedyną i być może niepowtarzalną okazję okazania wspaniałomyślności i
      miłości bliźniego a co za tym idzie pokazania swoim fanom na czym polega
      prawdziwa wiara!
      • Gość: ferment Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.chello.pl 17.03.06, 19:55
        TVP1 - wiadomości -podali, ze Madzia wybaczyła Kazi i będzie się za nią modlić
        • kamajkore Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 20:08
          ach cóz za wspaniałomyślność!

ja też oficjalnie wybaczam wszystkim którzy mnie tu wyzywali od komuchów i lewaków (a skąd wiecie jak ja wyglądam i na co jestem chora, więc... uważajcie!)
        • elissa2 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 20:16
          Gość portalu: ferment napisał(a):

> TVP1 - wiadomości -podali, ze Madzia wybaczyła Kazi i będzie się za nią modlić
          >
          Owszem, ona wybaczyła. I chwała jej za to.
          Ale pokazali również wypowiedzi dzieci i ich "zbulwersowanych" rodziców.
          Szczególnie u tych ostatnich widać wyraźnie, że zawziętość i chęć zemsty bierze
          górę nad miłosierdziem.:(
          • Gość: ferment Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.chello.pl 17.03.06, 20:36
            elissa2 napisała:

> Owszem, ona wybaczyła. I chwała jej za to.

Widać ona rozumie sens swojej wiary

> Ale pokazali również wypowiedzi dzieci i ich "zbulwersowanych" rodziców.
            > Szczególnie u tych ostatnich widać wyraźnie, że zawziętość i chęć zemsty bierze >
            > górę nad miłosierdziem.:(

Może i oni nie pamietają o tym:

...podniósł się i rzekł do nich: Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy
            rzuci na nią kamień.

Sporo tu kamieni rzucamy
    • kamajkore Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 17.03.06, 20:05
      coż się dziwić. w polsce nie od dzisiaj mamy święte krowy, a jak stado jest rydzykowe to i obraza świętości słono będzie kosztować.
      • idis48 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 18.03.06, 10:50
        "Nawet święta krowa potrzebuje byka." Harold Pinter.:)

"Kto z was jest bez grzechu, niech nadrobi stracony czas!"Andrzej Majewski:)
        pozdrawiam
    • Gość: errrrrrrr Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:30
      Szczuka, ta...........Nie bede sie wyrazac, ale to co zrobil ten babsztyl to
      przechodzi ludzkie pojecie.Nie wiedziala, ze Madzia jest chora osoba? Dobre
      sobie, ona i Wojewodzki ten ped.... sa siebie warci.
    • Gość: ja Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:02
      nie wiedziala ze Madzia jest chora...nie wiedziala co mowi ot cala wielka
      redaktorka- doktorka
    • Gość: divi czyli co w tym poyebanym kraju smiac sie nie wolno IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:17
      ludzie puknijcie się w łeb...... jakby było w polsce 30% albo nawet 20% innej
      religii to by sprawy nie było ...... to jest chory kraj ....jak więzienie nie
      można myśleć inaczej albo wogóle myślec....
    • Gość: maniek.27 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 13:45
      To że ta dziewczyna jest niepełnosprawna może tylko człowiek upośledzony
      niewidzieć. Tak więc bzdur nie pisz. No chyba że masz jakieś zaburzenia
      • obraza.uczuc.religijnych A ktoś publicznie informował 18.03.06, 13:55
        (np. ogłoszenia w gazetach, reklamy w stacjach telewizyjnych) sadzając te
        dziewczynę przed mikrofon że jest niepełnosprawna? Jest widzę obowiązek
        posiadania takiej wiedzy.
        • Gość: maniek.27 Re: A ktoś publicznie informował IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 16:26
          ona występowała również w telewizji. Jestem przekonany że Kazia dobrze o tym
          wiedziała.
          • obraza.uczuc.religijnych Przecież powiedziała w programie 18.03.06, 17:32
            że słuchała radia. Ślepy jesteś? Twoje przekonanie nic nie znaczy.
            • Gość: kojro Re: Przecież powiedziała w programie IP: *.pronet.lublin.pl 18.03.06, 18:59
              obraza.uczuc.religijnych napisał:
              Ślepy jesteś?
              A jak ten do którego gadasz rzeczywiście jest niewidomy? A jak Ci nie wybaczy za
              naśmiewanie się? Uważaj główny cenzor już karę szykuje.
      • Gość: lekarz Wybacz Maniek IP: *.escom.net.pl 18.03.06, 14:13
        Nie jestem tak jak Ty fanem Radia Maryja ani TV Trwam, więc skąd mam wiedzeć że to nawiedzone wiarą dziewczę jest niepełnosprawne? Puknij się Maniuś w ten bigocki dekiel i wytrzeźwiej. Póki co, Nasz Dziennik nie jest obowiązkowy jak niegdyś Kraj Rad, więc informacje o niepełnosprawności prowadzących Radio Maryja do mnie nie docierają. Paniatno?

lekarz
        • Gość: maniek.27 Re: Wybacz Znachorze IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 16:32
          Chcę inteligenta poinformować że nie jestem fanem o.Tadzia R. Więc diagnoza
          nietrafiona. Kazia dobrze wiedziała że jest ona niepełnosprawna. Tak więc użyj
          tego co masz pod kopułą (szczerze wierzę że coś tam jest) i nie rżnij głupa.
          • obraza.uczuc.religijnych Sam rżniesz głupa i nic nie wiesz. 18.03.06, 17:33
            • Gość: maniek.27 Re: Sam rżniesz głupa i nic nie wiesz. IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 00:54
              Tylko ty wiesz wszystko mój pasterzu
              • obraza.uczuc.religijnych Oczywiście. 19.03.06, 10:14
                Podążaj za mną.
          • edico Re: Wybacz Znachorze 18.03.06, 22:48
            Gość portalu: maniek.27 napisał(a):

> Chcę inteligenta poinformować że nie jestem fanem o.Tadzia R.
            Tak, to może być zaliczone, jako pewien plus

> Więc diagnoza nietrafiona.
            Nie jest to wcale takie pewne.

> Kazia dobrze wiedziała że jest ona niepełnosprawna.
            A skąd taka pewność, że słuchała tych samych wywodów tego samego proboszcza?
            Przesłałeś jej video?

> Tak więc użyj
            > tego co masz pod kopułą (szczerze wierzę że coś tam jest) i nie rżnij głupa.
            Kolejny moherowy argument :))
            • Gość: maniek.27 Re: Wybacz Znachorze IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 00:57
              Bez cytatu papieża sprzed X wieków? Coś się z biednym Edico złego dzieje:). Są
              trzy rodzaje fobii w naszym społeczęństwie:
              1. Homofobia
              2. Żydofobia
              3. Klerofobia
              Do której należysz?
              • edico Re: Wybacz Znachorze 19.03.06, 01:41
                Zapomniałeś o moherofobii :))
          • Gość: lekarz Sypiasz z Kazią? IP: *.escom.net.pl 19.03.06, 07:10
            >Kazia dobrze wiedziała że jest ona niepełnosprawna.

Sypiasz z Kazią, że wiesz co ona wie a czego nie wie? :) Oj Maniuś, zamiast mózgu masz moher. Choć i jedno i drugie od "m" się rozpoczyna, nie ma nic ze sobą więcej wspólnego.

lekarz
      • edico Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki 18.03.06, 22:39
        Proboszcz w Lublinie o tym mówił? :))
        • Gość: maniek.27 Re: Kara dla Polsatu za wypowiedzi Szczuki IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 01:00
          Nie wykładowca polonistyki na KULu gdzie Kazia studia kończyła:)
    • edico Re: Skąd to się wzięło??? 18.03.06, 18:50
      Telefon do RM:
      - Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo
      to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót
      od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an!

No i mamy przyczynę, którą odkryła słuchaczka RM :))
      • Gość: maniek.27 Re: Skąd to się wzięło??? IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 01:02
        Sam to wymyśliłeś??? Wow!!! Jestem pod wrażeniem. Żartowniś
        • edico Re: Narzędzie diabła :)) 19.03.06, 01:06
          Ekspert na antenie RM:
          - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym
          liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co
          otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.

Zawiwrzaj ekspertom z RM a nie internetowi :))
          • Gość: maniek.27 Re: Narzędzie diabła :)) IP: *.lublin.mm.pl 19.03.06, 01:08
            To jest słabe. Słyszałem już dawno od kilku osób. Bądź oryginalny:)
            • edico Re: Narzędzie diabła :)) 19.03.06, 01:37
              Nie oczekuj ode mnie, że będę się przebijał fakty z RM. Tutaj nie ma mocnych :))

Telefon do RM:
              - Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć?
              - Prosimy...
              - "Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama
              urodziła, niepokalana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka