jah.rastafari.jest.mym.panem 04.04.06, 16:18 napisał ktoś na tym forum, ja to potwierdzam. Nie trzeba być katolikiem, można być zwykłym chrześcijaninem czy też czymś innym jak ja. U mnie dokładnie takie same spostrzeżenie było jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twój-ostatni-tranz Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 04.04.06, 16:28 WŁAŚNIE TAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:39 Katolicyzm nie ma nic wspólnego z Bogiem to tylko tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.chello.pl 04.04.06, 16:58 Masz jakieś dowody na potwierdzenie tak stawianej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:11 choinka-tradycja opłatek-tradycja święcenie jajek-tradycja niezliczona ilość tzw.matek boskich lub jak teraz mówią bożych a przecież Pan Bóg nie ma ani nie miał matki a Jezus miał jedną a nie dzisiątki,śnieżna,bolesne,czarne madonny itp.można by tak pisać bez końca ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.chello.pl 04.04.06, 19:40 Podobno Bóg lubi rozmaitość. Ludzi wielu - wiele tradycji, wiele sposobów przeżywania wiary. Co do macierzyństwa Matki Bozej to warto popytać na jakimś portalu katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:43 dziekuję nie jestem zainteresowana portalem katolickim;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.chello.pl 04.04.06, 19:46 Proszę uprzejmie. Ja tak na wszelki wypadek jestem uprzejmy, bo gdybyś chciała poważnie podyskutować, no to wtedy wpadłabyś tam i znalazła ludzi, którzy mają pojęcie o religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:45 raczej o robieniu ludziom wody z mózgu;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: im dalej od kościoła katolickiego tym blizej IP: *.chello.pl 04.04.06, 21:52 To Ty na tym się znasz? Skąd taka pewność, że jest to robienie >wody z mózgu< ? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz jah.rastafari.jest.mym.panem 04.04.06, 22:00 twój nick wskazuje że jesteś niewolnikiem debilem z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: jah.rastafari.jest.mym.panem IP: *.chello.pl 04.04.06, 22:13 Szalenie mnie zainteresowała ta opinia, choć nie jest w stanie się z nią zgodzić. Chyba, że chodzi o wybór. Tu zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Zgadzam się w całej rozciągłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:28 ale nie dyskutuję bo to jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś