bryza102 27.04.06, 00:48 w Schronisku.Wszyscy poszli spać,a ja jak ten palec,nie ma nawet do kogo się odezwać!Śpiochy jedne,całe życie prześpicie.Tylko spanie Wam w głowach zamiast robić coś pożytecznego jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: I znowu sama... 27.04.06, 01:33 Bryzeczko, jestem na momencik, troche dzisiaj zajeta. Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: I znowu sama... 27.04.06, 04:28 Oj, Bryzecko, ciesze się, że nie tylko ja jestem nocnym Markiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 27.04.06, 13:03 Radvi, Ty to juz przesadzasz z tym "markowaniem" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: I znowu sama... 27.04.06, 10:24 Komp mnie wyłączył system i poszłam spać.Nie wiem jaka przyczyna takiego zachowania intern,może wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 27.04.06, 13:08 Ciekawa sprawa. Niestety, nie umiem tego wyjasnic. U mnie wszystko wysiadalo, jak zlodzieje kradli jakies czesci, gdzies tam po drodze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 27.04.06, 15:46 Jo o tej porze oglądołek na TCM "Na skrzydłak orłów" z Dżonem Łejnem. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: I znowu sama... 27.04.06, 19:56 Eeeeeeee,dobry film Owcarku widziałeś.A momenty były? A co do wyłączania systemu,mój zaprzyjażniony znawca tematu powiedział że może to być sprawą mocnego programu antywirusowego a za mało RAM,i jutro dołoży,tak że nie powinien się peoblem powtarzać.Zobaczymy,zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 27.04.06, 20:31 Tylko pilnuj, żeby nie założyli Ci programu antyrakowego!!! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 28.04.06, 10:19 Ale wte, na zasadzie wzajemności, musis sie, Tybylecku, zobowiązać, ze nie zainstalujes se programu antybryzeckowego. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 28.04.06, 10:35 Bryza i tak uciekła z forum z wrzaskiem, gdy zaproponowałem jej homeopatycznego wiosennego drinka: Kropla nasercowa (na wiosenne rozterki, kropla żołądkowa (przez żołądek do serca) i kroplka miętowa na ładny oddech. To wszystko na wiadro wody plus kostka cukru i dwie kostki lody. Wstrzasnąć (się), nie mieszac (z prawdziwym akoholem). Rak Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 28.04.06, 14:12 Wiadro wody, kostka cukru... czy to aby nie dla konia? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 28.04.06, 15:04 Chyba nie. Koń - a kapecke znom konie - wolołby racej wiadro cukru i łyzecke wody. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 28.04.06, 15:33 :))))))))), ja widzialam, Owcarku, ze kon pil wode z wiadra, a cukier jadl z reki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 28.04.06, 15:50 Koń może pić wodę i jest bardzo silny z tego powodu, ale człowiek nie koń i najpierw musi ten cukier uzdatnić przed wypiciem! Rak Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: I znowu sama... 29.04.06, 00:31 Pij koniu wode pij woda domy wywraca woda kola obraca pij koniu wode pij Gdzies to kiedys slyszalam, moze ktos z was wie co to i skad to? A w schronisku jestem sama, bo w Europie juz po polnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 29.04.06, 06:07 Nie słyszałem tej piosenki, ale myślę, że jeśli nie jest to dalszy ciąg staroegipskiego protest-songu "Pracujcie myszy, pracujcie", to jest to równoległa pieśń dla koni szwoleżerskich. Bo szwoleżerowie śpiewają: "Więc pijmy wino szwoleżerowie! Bóg pobłogosąwi, Ojczyznę nam zbawi!". Albo jakże piękna staroułańska pieśń "Stoi ułan na pikiecie i na siodle Bryzę gniecie, a ta Bryza to ma zyza, nie chce z konia zliźć"! Albo "Pijane myszy zjadły Popiela do dzisiaj myslą, że jest niedziela!". Rak Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 30.04.06, 08:09 Tylko koń! Tylko koń pozostał! Ślad po naszych postach, Na które nigdy, nigdy już Nie spojrzy prezydent Busch! Rak Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: I znowu sama... 01.05.06, 13:45 Nigdy nie mów nigdy, Raczku nieboraczku zza jakiegoś krzaczku może wyjżeć bush :) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 01.05.06, 16:17 Buszował raz w buszu Busch Ale nie buszuje już! Chętnie z Radwi by tam siedział, Ale gdzie jest, nie powiedział. Rak Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 04.05.06, 17:27 A Miecio Fogg śpiewoł kiesik o chałupie prezydenta USA: "Mały Biały Domek". Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 05.05.06, 13:30 A moze o komendzie MO w Krakowie, bo tez ja tak nazywano - Bialy Domek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 05.05.06, 13:46 Mozliwe - pon Busz w końcu ciągle zachowuje sie jak pon milicjantt. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: I znowu sama... 05.05.06, 16:10 Od milicji do komuny tylko jeden krok. Nie wiem co o tym myslec? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: I znowu sama... 06.05.06, 01:09 Właśnie pomyślałem, dlaczegóż to właśnie termin: KOMUN(i)A kojarzony jest z Polską ZJEDNOCZONĄ Partią Robotniczą :) A fe! Radwi22 Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 06.05.06, 11:32 A z kolei komuny z komunałami nikt nie kojarzy. Hmmmm .... Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 06.05.06, 11:31 > Od milicji do komuny tylko jeden krok. Nie wiem co o tym myslec? :))) Niekoniecnie. W XIX-wiecnej Hameryce milicja to były ochotnice oddziały paramilitarne. Ale nie takiego milicjanta miołek na myśli godając o ponu Buszu. Slo mi o to, ze pon Busz fce być zandarmem świata, cyli tak jakby policjantem, cyli tak jakby (dawniej u nos) milicjantem. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: I znowu sama... 30.04.06, 12:01 Ja jak widać wchodzę w nieodpowiednich porach dnia i nocy,trudno Was złapać tu! A jakie piosenki na tapecie! Te,Rak,na jakim siodle chcesz bryzę gnieść?I tak w galopie? :))) Dobry jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: I znowu sama... 01.05.06, 16:15 Nie gnieć się na siodle Bryzo To Cię Myszy nie pogryzą! Wielką prawdę w głowie miej: Baba z konia, wozom lżej! Rak Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: I znowu sama... 05.05.06, 22:15 rak-pustelnik napisał: > Nie gnieć się na siodle Bryzo > To Cię Myszy nie pogryzą! > Wielką prawdę w głowie miej: > Baba z konia, wozom lżej! > Rak ----- No bądż szczery!Chciałeś napisać: Bryza z konia,wozom lżej! Nawet dobrze brzmi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: I znowu sama... 06.05.06, 11:34 A jo se myślem, Bryzecko, ze jak wielu ludzi jest miłośnikami zwierząt, tak Tuylecek jest miłośnikiem wozów i dlotego fcioł wozowi ulzyć. Fto wie, moze kiesik jakieś Towarzystwo Opieki nad Wozami załozy? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś