Dodaj do ulubionych

Roman ministrem oświaty

05.05.06, 16:50
Aaaaaa ! Ja jako uczeń LO w Krakowie mówię : nie nie róbcie nam tego !!! Czemu uczniów spotkała taka kara ? Czy teraz bede prześladowany za nie chodzenie na religie ?

Roman daj se spokój ! Ty już lepiej się rodziną zajmij !
Obserwuj wątek
    • Gość: omnipotentny Re: Roman ministrem oświaty IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 05.05.06, 16:51
      nic sie nie zmieni, tak przypuszczam.
    • acorns Re: Roman ministrem oświaty 05.05.06, 16:58
      Urban miał rację mówiąc, ze na złość władzy trzeba być pedałem. Parafrazując
      jego słowa można powiedzieć i będzie to na czasie, że na złość władzy trzeba
      być nie tylko pedałem, ale i satanistą, pedofilem, pijakiem, anarchistą i na
      każdym kroku pokazywać władzy gdzie się ją ma i jak głęboko.

Cała nadzieja w Januszu Korwin - Mikke i to do niego powinni iść młodzi jak
      chcą zmieniać kraj na lepsze.
      • pink.freud Re: Roman ministrem oświaty 05.05.06, 17:02
        Masz dużo racji w tym co mówisz. Wszyscy prześladowani powinni trzymać się razem pederaści, pedofile, zwolennicy PO-SLD. Razem przetrwają najgorszy ciemnogród.
    • dorianne.gray Re: Roman ministrem oświaty 05.05.06, 16:59
      Oczywiście, że nic się nie zmieni, to tylko kolejny etap w świetlistej karierze
      Romka :)
      Ewentualnie religia stanie się obowiązkowym przedmiotem - obok rzekomej
      etyki... Ale niespecjalnie mnie ta perspektywa przeraża wobec konstytucyjnej
      gwarancji swobody przekonań i faktu, że moje dziecko do szkoły pójdzie dopiero
      za 7 lat ;)
    • pink.freud Re: Roman ministrem oświaty 05.05.06, 16:59
      Po ludobójstwie pedałów i prześladowaniach opozycji przyszedł czas na uczniów. Trzymaj się, będzie ciężko ale dasz radę.
      • Gość: warkocz_renaty Re: Roman ministrem oświaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:23
        Tak oto FASZYZM wraca na SZUCHA,

DOKĄD IDZIESZ POLSKO????
        • pink.freud Re: Roman ministrem oświaty 05.05.06, 18:35
          Dla Polski nie ma już ratunku. Czy kiedyś wyjdzie z mroków katofaszyzmu?
    • taus jaśniejsza strona tragedi 05.05.06, 18:29
      Jako zeszłoroczny maturzysta, ciesze sie, że z min oświaty zabrali szkolnictwo wyższe
      • pink.freud Re: jaśniejsza strona tragedi 05.05.06, 18:34
        Chcesz studiować w Polsce? Jak jesteś młody, ambitny i znasz języki obce Europa stoi przed Tobą otworem. Tu zostają tylko nieudacznicy i frustraci.
        • taus Re: jaśniejsza strona tragedi 06.05.06, 12:35
          Szkoły wyższe w polsce należą do najlepszych na świecie :-)
          CZy ja wiem, w polsce puki co mi dobrze, mam tu znajomych, prowadze sobie mały biznesik i jakoś żyje.
          Nie podoba mi się polityka w naszym kraju, ale bezpośrednio jakoś nie czuć tego w życiu codziennym, czasem tylko jakiś koncert odwołają, czasem w TV (zwłaszcza na początku kwietnia) nie da się oglądać, jest to denerwujące, ale żeby za wszelką cenę wyjechać ?? Nie raczej nie, owszem moze na 2-3 miesciace może na rok, żeby sobie zarobić, ale puki co Polska jest miejsce w którym chce mieszkać.

Zreszta, jeśli wyjada wszyscy młodzi, zdolni i ambitni to kto zostanie ?? Właśnie tacy starzy, sfrustrowani, nieudzacznicy o małych fiutkach
          (www.kaczynskimamalegofiutka.org).
          Pamietaj, że włąsnie ta pierwsza grupa to naturalny elektorat parti parti lewicowych i liberalnych, pamietaj, że to własnie ludzie młodzi, zdolni i ambitni, maja zapewnić rozwój gospodarczy w naszym kraju.
    • Gość: antypapista Re: Roman ministrem oświaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:16
      Co,Romuś? O curwa ale kyrk.Nareszcie mumy prowdziwy żunt
      • Gość: Andy Re: Roman ministrem oświaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:27
        Co za panika - klęska , tragedia !
        Najlepiej "róbta co chceta" , trawka, czasem bejzbolem kogoś przejechać, a
        nauczyciela olać, zakrzyczeć, zastraszyć lub pobić.
        I to się skończy droga młodzieży - skończy się jak złodziejska III RP.
        W końcu ktoś zrobi z tym porządek.
        • Gość: antypapista Re: Roman ministrem oświaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:52
          Założę się,że nie zrobi porządku.
    • pkt4a leDwie Dysze gdy giertycha słysze 05.05.06, 21:08

www.3fala.art.pl/
      "nie karmić bestii"
      • Gość: Alojz Re: leDwie Dysze gdy giertycha słysze IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 05.05.06, 22:08
        Ja też ledwie dyszę!
        Dobej nocy RODACY!!!!!!!

Nawet nie wiem czy do jutra dożyję. Nie przygotowany jestem do tej
        rzeczywistości!
        Ale mnie zaskoczyli! (chyba,że jestem durny )
        Nic i nigdy mnie już nie zaskoczy tak jak wiceministerg.
        Kurna ile już tych wicepremierów.
        W moją wypowiedź wkradła się literówka.
        Nic to .
    • aktsieta Re: Roman ministrem oświaty 06.05.06, 09:48
      o kabaret,o kabaret
    • taus Brzmi strasznie ale . . . 06.05.06, 13:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=41304981&a=41365423
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka