water7 26.05.06, 19:46 a może zamiast narzekać zrobimy przewrót w jedności siła niedługo zabronią nam oddychać jak chcemy zróbmy z tym coś!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znj2 Re: Zróbmy przewrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:08 Wczoraj robiłem przewrót, dziś mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Zróbmy przewrót IP: *.chello.pl 26.05.06, 20:21 Wczoraj to nawet byłem na rowerze, dziś mi się i tego nie chce. Co tu mówićc o pzewrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia a co chcesz przewrocic? IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:27 moze moge tobie pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia finansowo... IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:05 bo jezeli nawet wiesz co chcesz przewrocic to podejrzewam, ze nadal nie masz pieniedzy i nie wiesz skad je wziac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia w Pl wszyscy wyciagaja rece po pieniadze IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:24 czyzbys byl inny? Odpowiedz Link Zgłoś
water7 Re: w Pl wszyscy wyciagaja rece po pieniadze 28.05.06, 22:30 pieniądze są raczej mało istotne przynajmniej w moim przypadku bardziej mnie martwi że demokracja w naszym kraju jest podporządkowana dwóm klonom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia OK raczej nie chcesz pieniedzy ale IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:45 nadal chcesz cos przewracac - ale co? wg mnie wszystko juz lezy Odpowiedz Link Zgłoś
heydey Re: Zróbmy przewrót 26.05.06, 20:36 Water7...nie musi być rewolucji. Wystarczy,że rano pan prezydent otrzyma 1000 e-maili i może wreszcie zrozumie ,że nie jesteśmy stadem baranów. Liczę na Twoje poparcie i służę gotowym wzorem takiego liściku. bye Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Zróbmy przewrót 26.05.06, 20:52 Może tak: e-mail: listy@prezydent.pl Panie Prezydencie. Zgodnie ze staropolskim przysłowiem "jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz" proponujemy Panu złożenie urzędu i powrót do domowych pieleszy. Ps. Brata prosimy zabrać z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
olias ale odlot! 28.05.06, 23:15 na czym jedziesz? lsd? amfeta? coś nowego? łoj, to musi być coś nowego. musiałeś się nacpać jakiegoś świństwa razem z komentatorem włoskim, Żydem .. patrz artukuł (przepraszam wszystkich Żydów, ale i prosze - weźcie ich obu gdzieś daleko na odludzie. Niech nie szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
int1 Re: Zróbmy przewrót 31.05.06, 00:25 podobał mi się ten post. a juz na trzeciej stronie.. może jeszcze nie czas? Odpowiedz Link Zgłoś