Dodaj do ulubionych

STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!!

29.06.06, 00:20
Owcarku, oby Ci tego co dobre, co piekne, co radosne nigdy nie zabraklo :)))
www.palermoviejo.com/palermoviejo/gifs/jardin/ratoncitos.gif
Prosze, niech sie Kasia nie gniewa, ale bez Smadnego ani rusz :)
img223.imageshack.us/img223/9671/bier0245sm.gif
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 29.06.06, 12:59
      A, dziękuje piknie! Dziekuje! Juz wykradom wazon mojej gaździnie, coby kwiatki
      do niego wstawić, a na Smadnego Mnicha zaprasom syćkik do mojej budy. Hau!
      • mysha_b Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 29.06.06, 13:17
        No nie wiem, czy jak wtaszczy sie Tubylec razem ze swoim brzuchem, to jeszcze
        ktos sie zmiesci? Nawet taki malutki jak ja. Dobrze, ze masz imieniny latem,
        mozemy balowac na powietrzu :)))
        • owcarek_podhalanski Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 29.06.06, 16:28
          Moge jesce zrobić garden party przed budom. Hau!
          • rak-pustelnik Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 29.06.06, 18:47
            Czołem Owcarku! Oderwałem się od warzenia piwa i przytaszczyłem z działki swoje
            brzuszysko, żeby złożyć Ci serdeczne życzenia. Moje najszczersze Hau! Hau! Hau!
            Hau! I Hau! I Hau! I Hau hau hau! I jeszcze dodatkowo HAU!!! Sam powiedz, czy
            ktoś Ci złożył takie życzenia?
            Tubylec
            • annah11 Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 30.06.06, 00:09
              Owcarku zycze C naprawde wiele, wiele dobrego. Moze byc takie garden party jak
              krolowa Elzbieta urzadza. Bardzo uroczyscie i eleganckie, amoze byc tez
              turystycznie przy ognisku. Grzaniec, lub piwko, moze glut jak dawniej i co kto
              ze soba przyniosl w plecaku. Sto lat nam Iwcarku zyj.
              • owcarek_podhalanski Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 30.06.06, 08:45
                Jesce roz piknie syćkim dziękuje! Piwo jak najbardziej! Glut tyz! Eh, ka ten
                Stasinek, ftóry roz na jednom wyprawe wziął ze sobom wielgachny plecak, we
                ftórym nie było nic opróc gluta?* Hau!

* Moze to ino legenda, ale jako pikno!
                • radwi22 Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 03.08.06, 18:55
                  Niech Żyyyje Naaaam :)
                  • owcarek_podhalanski Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 04.08.06, 10:25
                    Dziękuje piknie. I jako widać - cały cas zyje! Hau!
                    • clean_jansen Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 06.08.06, 12:17
                      Dołączam do chórku i również zawyję
                      jak na pumę przystało,
                      a niechże nam żyje,
                      te sto lat a nawet dwieście!
                      Tu w Schonisku, nie w mieście;-)
                      • owcarek_podhalanski Re: STO LAT NIECH OWCAREK ZYJE NAM !!! 07.08.06, 09:56
                        Piknie dziękuje! Dwieście roków! No to zyłbyk 20 rozy dłuzej niz przeciętny
                        owcarek :-)))
                        Hau!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka