Dodaj do ulubionych

Dawnych wspomnien czar

03.07.06, 01:22
au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=/3a53
Tu jeszcze cos przybedzie oczywiscie, bo trafily do moich rak jeszcze inne
zdjecia. Gdyby Ktos Kogos rozpoznal to bardzo prosze o pomoc-odpowiedz.
Moze Ty Owczarku? Gdzies tam jest zdjecie Stasinka rowniez.
Jak macie jakies stare zdjecia godne uwagi to dolaczcie link tutaj.
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 03.07.06, 09:19
      Jeśli dobrze boce, Stasinka pierwsy roz uwidziołek na ocy około 1990 roku. Mom
      kasi w swojej budzie fotki ze Słowacji, na ftóryk i Stasinka moze sie udo
      znaleźć. Ino najpierw muse odsukać te fotki. Ale posukom. Hau!
    • mysha_b Re: Dawnych wspomnien czar 03.07.06, 13:07
      Aniu, a skad sie wziela ta Twoja ksywka "Przecinek"? :)))
      • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 03.07.06, 14:24
        mysha_b napisała:

> Aniu, a skad sie wziela ta Twoja ksywka "Przecinek"? :)))

Sama, Mysecko, po imieniu Anecki postawiłaś przecinek. Widocnie w SKPB był
        jakiś prorok, co to przewidzioł i stąd ta ksywka :-)))))))))
        Hau!
        • mysha_b Re: Dawnych wspomnien czar 03.07.06, 15:21
          Skoro sprawczynia jestem ja, moze naleza mi sie jakies tantiemy? A zeby nie
          bylo, ze jestem pazerna na pieniadze, przekaze te sumke na jakis dom dziecka,
          albo schronisko dla zwierzat :)))
          • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 04.07.06, 00:08
            Przecinek sie wzial z tego ze ktos kiedys zakrzyknal na mnie oburzonym glosem Ty
            cholerny Przecinku, Przecinkowcu Cholery Jasnej. Na ktorym to bylo rajdzie nie
            wiem. Musialam zalezc komus za skore, bo bylam cholernie zlosliwa, ale z czasem
            moje zlosliwosci "stepialy", a Przecinek zostal.
            Pamietam po latach ide sobie szlakiem turystycznym i slysze nagle wielkie
            wolanie a co Ty Przecinku tu robisz? Widac wiele osob mnie tak wlasnie pamietalo.
            Pozdrawiam Myszeczko i Ciebie i Ciebie Owczarku oczywiscie tez.PRZECINEK
            • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar/inny album 04.07.06, 11:04
              au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=/e323scd
            • mysha_b Re: Dawnych wspomnien czar 04.07.06, 12:04
              Skoro bylas, Aniu, zlosliwa, to bardziej pasowalaby ksywka "PrzYcinek", a
              nie "PrzEcinek" :)))))))))))))
              • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 04.07.06, 12:10
                Kiedys ktos nie doslyszal i potem wolal mnie Przecinak, wiec jak widzisz wersji
                moze byc kilka, Myszeczko Droga.
                • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 04.07.06, 14:58
                  W kozdym rozie na pewno lepiej być Przecinkiem niz Kropkom, bo Przecinek
                  zapowiado ciąg dalsy, a Kropka to koniec i telo! Hau!

PS. Anecko, tak se myśle, ze najwiękse sanse na rozpoznawanie ludzi z dawnyk
                  fotek mo numer 172 z tej listy, bo w jego
                  wypadku łatwiej wymienić ludzi, ftóryk on nie zno niz ludzi, ftóryk zno.
                  • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 01:34
                    I Adas i nastepny to jest Bazyl. Zdjecia Styk-owskie juz prawie rozszyfrowane.
                    Dzieki Owcarku, zajrzyj prosze
                    • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 01:36
                      au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=/e323scd
                      juz zdjecia podpisane. Zawdzieczam to Stermu Stykowi - Stefanowi do ktorego
                      przemawiam z grozna mina na jednym ze zdjec (w tym wlasnie albumie). Patrz
                      zdjecie nr 3
                      • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 09:24
                        Oczywiscie mialo byc Staremu Stykowi - Stefanowi...Pardon
                        • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 09:37
                          Znajomyk twarzy niestety nie dostrzegłek, ale widze, ze z nieftórymi postaciami
                          na fotkak łący mnie co najmniej jedno: zamiłowanie do kosul flanelowyk w krate.
                          A jeśli, Anecko, na fotce 3 poziros z groźnom mino, to znacy, ze miałaś ku temu
                          wozny powód. Hau!
                          • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 09:51
                            Pewnie tak bylo, bo Stefan sie narazal bardzo czesto i wzajemnie na siebie
                            strzepilismy jezyki co nie znaczy ze sie nie lubilismy i nie lubimy w dalszym ciagu.
                            • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 10:25
                              Kto sie cubi ... itd.
                              Hau!
                          • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 09:54
                            owcarek_podhalanski napisał:

> Znajomyk twarzy niestety nie dostrzegłek,

Owcarku obejrzyj dokladnie ten pierwszy album nie STYKI, tylko ten z pierwszego
                            listu i znajdziesz przynajmniej dwie znajome osoby - mnie i kogos jeszcze.
                            Popatrz uwaznie. Napisz, czy znalazles? Ciekawa jestem. Pozdrawiam - Anka ;)
                            • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 10:26
                              Pozirołek ... i nie uwidziołek :-(
                              Moze jesce jednom kawe porannom powinienek se strzelić i spróbować jesce roz?
                              Hau!
                              • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 10:40
                                No, przeglądom, skupiom sie scególnie na wypatrzeniu Tadeusza O. lub Stasinka,
                                ale ... nie doje rady :(
                                Za to fotka nr 3, na ftórej widnieje mundurowy, przybocuje mi pewnom anegdotke,
                                jak to SKPB-owskie towarzystwo siedząc przy ognisku opowiadało se śpasy o
                                milicjantak. Nagle ... ni stąd nie zowąd pojawił sie jakiś milicjant i spytoł,
                                cemu sie tak śmiejom? Syćka zdębieli, ale ftoś przytomnie odpowiedzioł, ze
                                opowiadajom se śpasy o listonosak. No i zaroz powtórzył syćkie śpasy, ino
                                słowo "milicjant" skrzętnie zastępowoł słowem "listonos". Pon milicjant,
                                słuchając tyk śpasów, rycoł ze śmiechu, a syćka pozostali ryceli jesce
                                bardziej, wiedząc o jakik "listonosy" naprowde idzie. Hau!
                                • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 12:28
                                  Popatrz dobrze i napewno znajdziesz.Jak nie to Ci w koncu numer zdjecia podpowiem.
                                  Na zdjeciu grupowym z mundurowym, jest moj znajomy kolega (ten w kapeluszu), ale
                                  tego znac nie mozesz.
                                  • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 05.07.06, 13:06
                                    Ten z brodom na fotkak 10 i 24?
                                    Jesce na 37 jest ftoś potęzny jako Stasinek (w kozdym rozie tak na zdjęciu
                                    wysedł, jakby był potęzny). Ale teroz Stasinek mo brode i okulary i wyglądo TAK. Hau!
                                    • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 06.07.06, 00:53
                                      NR 25 - przypatrz sie bardzo uwaznie!!!! Na zdjeciu 10 to Elektronicy i Stasinka
                                      tam nie ma.
                                      Za zdjecie Stasinka dzieki. Pokaze mojemu slubnemu, napewno sie ucieszy.
                                      • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 06.07.06, 15:00
                                        Na prawo do Ciebie siedzi Tadeusz? Hau?
                                        • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 06.07.06, 23:50

> Na prawo do Ciebie siedzi Tadeusz? Hau?
                                          Ano wlasnie, to On... jakie to stare dzieje, a nwet bardzo stare....
                                          • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 10.07.06, 09:45
                                            > jakie to stare dzieje, a nwet bardzo stare....

A niek se bedom te dzieje choćby i barzo, barzo store. Wozne, ze my jesteśmy
                                            wiecnie młodzi! Hau!
                                    • annah11 Re: Dawnych wspomnien czar 06.07.06, 03:33

> Ten z brodom na fotkak 10 i 24?
                                      > Jesce na 37 jest ftoś potęzny jako Stasinek (w kozdym rozie tak na zdjęciu
                                      > wysedł, jakby był potęzny). Ale teroz Stasinek mo brode i okulary i wyglądo <a
                                      href="jedynka.om.pttk.pl/galerie/Piotr_Nawalany_lata_70_80/182.html"
                                      target="_blank">TAK</a>. Hau!

ZOBACZ TA GALERIE, kliknij w lewa strzallke pod Stasinkiem i spotkasz Pitera,
                                      ktorego natychmiast poznalam, a podpis mi jeszcze bardziej uzmyslowil ze nic
                                      Piter sie nie zmienil
                                      • owcarek_podhalanski Re: Dawnych wspomnien czar 06.07.06, 15:03
                                        annah11 napisała:

> podpis mi jeszcze bardziej uzmyslowil ze nic
                                        > Piter sie nie zmienil

Ani Piter, ani rozpościerające sie przed nim mapy! Bo dyć nimo Pitera bez map!
                                        Hau!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka