Dodaj do ulubionych

Fałszywe sondy OBOP

12.07.06, 15:24
Nie wierze w sondy OBOP, z kim nie rozmawiam ,każdy klnie na PiS , wszyscy
mówią o nich zle ,że nic nie zrobili i że psują a nie naprawiają. Więc jakim
cudem prowadzą w sondach OBOP??? Tak przy okazji ,całe szczęście że blizniaki
nie mają jeszcze z czterech blizniaczych braci,to dopiero byłby Rząd!!!
Obserwuj wątek
    • supaari Re: Fałszywe sondy OBOP 12.07.06, 15:34
      obiegowy napisał:

> Nie wierze w sondy OBOP, z kim nie rozmawiam ,każdy klnie na PiS , wszyscy
      > mówią o nich zle ,że nic nie zrobili i że psują a nie naprawiają. Więc jakim
      > cudem prowadzą w sondach OBOP??? Tak przy okazji ,całe szczęście że blizniaki
      > nie mają jeszcze z czterech blizniaczych braci,to dopiero byłby Rząd!!!

W przyrządy do pomiaru głębokości wód nie wierzysz?
    • Gość: 8( niestety ktoś pisiory wybrał i ponownie wybierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:46
      • 33qq Re: niestety ktoś pisiory wybrał i ponownie wybie 12.07.06, 15:48
        Oni teraz w polu pracują
      • wraczek Ja wybrałem. A jeśli się dobiorą do adwokatów 12.07.06, 15:51
        zrobię to ponownie.
        • kynos2 Re: Ja wybrałem. A jeśli się dobiorą do adwokatów 12.07.06, 17:01
          Kazdy PISuar,lgnie do PISuara!

-----------------------------------------
          Cogito ergo Cogito
        • 33qq Re: Ja wybrałem. A jeśli się dobiorą do adwokatów 12.07.06, 17:03
          Jak to dobiorą, czyżby znowu wątek gejowski?
          • Gość: :D no tak.. a do tego znowu spisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:15
            • Gość: Gość PiS porusza sprawy, których inni by nie dotkneli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:16
              Bo przeciez nie można krzywdzić kolesi z palestry. Prawda?
              • Gość: ?? czyli co - gówna by nie dotknęli inni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:25
    • jorge.martinez Efekt kuli śniegowej. 12.07.06, 17:38
      Jeśli nie wiesz co to, to się nie wypowiadaj nt sondaży.
    • seth.destructor Re: Fałszywe sondy OBOP 12.07.06, 18:55
      No to tak jak ja: nigdy nie spotkalem prawdziwego katolika, wiekszosc psioczy
      na klechow, a tu te 90%?
    • Gość: Marek Re: Fałszywe sondy OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:22
      Prawdopodobnie dlatego, że:
      - mieszkasz w dużym mieście
      - znajomi są w wieku 20 - 40 lat

Pamiętam jak kiedyś przez jakiś czas musiałem jeździć osobowym do Olsztyna o 5
      rano - wsiadały do niego wiejskie babinki na targ i do tej pory nie zapomniałem
      tych teorii spiskowych jakie od nich wysłuchałem. Oprócz dyżurnego tematu, czyli
      Żydów, były też tak egzotyczne jak spisek dot. ogłupiania społeczeństwa za
      pomocą elektrycznych suszarek do włosów czy zbudowany przez masonów światowy
      komputer o numerze 666 kontrolujący ludzkość.
      • Gość: :)) niezłe - zwłaszcza suszarka :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:27
      • 33qq Re: Fałszywe sondy OBOP 12.07.06, 22:09
        spisek dot. ogłupiania społeczeństwa za
        > pomocą elektrycznych suszarek do włosów czy zbudowany przez masonów światowy
        > komputer o numerze 666 kontrolujący ludzkość.

w tym coś musi być, przecież babinki=starość=doświadczenie=wiedza na temat życia
        • supaari Re: Fałszywe sondy OBOP 12.07.06, 22:13
          33qq napisał:
          > w tym coś musi być, przecież babinki=starość=doświadczenie=wiedza na temat
          życi
          > a

Właśnie! A dzisiaj - suszarek używają, kremów, odżywek różnych... To i się nie
          starzeją i mądrości im nie przybywa. Wszystko przez suszarki... ;-)
    • crax Gdyby Kaczyńscy byli trojaczkami... 12.07.06, 22:13
      ...to ja bym się bał następnego konklawe.
    • Gość: aKI Gdyby IP: 86.67.66.* 12.07.06, 22:51
      Gdyby Kaczyńscy byli trojaczkami, bałbym się następnego konklawe...
    • taus To ciem uświadomie :-) 13.07.06, 02:27
      Sondy są robione na reprezentatywnej grupie, ale nigdy się nie wie co tam trafi.

Zadaj sobie kilka pytań.

1. W jakiej miejscowości mieszkasz. (im wieksza tym mniejsze poparcie dla PiS)
      2. W jakim wieku są twoi rozmówcy. (im młodsi tym poparcie mniejsze
      3. Opinia o PiS'ie to jedno, drugie to to kto idzie do wyborów, co też bierze
      się pod uwagę.

Pozatym umówmy się PiS w wyborach poparło ok 15 % narodu czyli mniejwiecej co
      8-9 polak, a ponieważ wielkość elektoratu PiS zmniejsza się wraz z wielkościa
      miejscowości więc może być Ci ciężko trafić na zwolennika PiS, zwłaszcza, że
      wśród wrogiego tłumu ciężko sie wybić, zwłaszcza z czymś takim :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka