night_breeze 02.08.06, 11:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3516284.html Tylko pamiętajcie aby pomyśleć życzenie!Spełni się napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 14:03 Pisom, ze najwięcej tego mo być między 12 a 14 sierpnia. No to do tego casu muse wymysleć, cego se zycyć: cy becki Smadnego Mnicha cy 10 kilo kiełbasy jałowcowej. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 15:33 Owcarku,Ty żarłoku!Mógłbyś chociaż raz pomarzyć o czym innym.Czy ta twoja gażdzina żle cię karmi?Taka romantyczna sprawa a Ty o kiełbasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 18:25 A ja mam jedno zyczenie-marzenie - KOCHAJMY SIE!!! Mam na mysli cala ludzkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 17:40 No to jo wos syćkik kochom, ale kiełbase jałowcowom tyz. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 19:10 Ciekawe co bardziej? :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 09:42 Wiadomo - to, cego nie mozno kupić w zodnym sklepie. Kiełbase akurat mozno. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
clean_jansen Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 23:36 Mysza, mnie też? Służę do dyspozycji (czyli do kochania) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 01:00 Mysz i kot-puma? Dosc egzotyczna para, nie uwazasz? Chociaz w piosence Piwnicy pod Baranami para sa (chyba) mrowka i slon i milosc kwitnie - wiec... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 09:44 To tyz jesce nie byłby scyt mozliwości w przyrodzie. Kieby tak była miłość bakterii i płetwala błękitnego ... Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 12:46 Owcarku, to wcale nie jest wykluczone, powiem wiecej, to jest bardzo prawdopodobne. Malo to bakterii siedzi na pletwalowym lbie? Przypuszczam, ze miliony, a i tak pewnie nie doszacowalam. Jedna(?) z nich moze byc w pletwalu zakochana po uszy. Ale czy on o tym wie? Nawet, jesli ona z milosci ciosa mu kolki na glowie - jak to kobieta - to on prawdopodobnie nawet tego nie zauwazy. No, chyba ze... serce mu podpowie :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
clean_jansen Re: Spadające gwiazdy 05.08.06, 12:56 Ech, te kobiety. Popatrz Owczarku, tylko by nam na głowach kołki ciosały. A przecież nam się rozchodzi o to, by nam swego ciała dały. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Spadające gwiazdy 05.08.06, 15:26 To świat popada w ruinę a tobie tylko dupy w głowie? :) Zdaje się że z Ciebie to kawał podrywacza,już chyba wiem kim jesteś !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Spadające gwiazdy 06.08.06, 01:59 Ja odnosze takie same wrazenie Bryzko. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Radwi... 07.08.06, 09:55 Musimy pocekać, jaze Radwicek skońcy sie śmioć i wte nom wyjaśni. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
clean_jansen Re: Radwi... 07.08.06, 10:37 Właśnie. Może coś wyjaśni nam Radwi, może też coś o mnie się dowiem od Night_breeze? Podobno z boku widać lepiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: Radwi... 08.08.06, 02:58 apropo tego, z czego rerekumkocze :)oraz skad najlepiej widać...kompetentna do odpowiedzi byłaby pewnie Monalisa www.jeansdogshop.com/monatransfers/MonaLisa-ORIGINAL.jpg także, jeśli prototypem jest sam Leonardo :) Jego/ Jej pytajcie ;p :) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Radwi... 08.08.06, 11:43 Jeśli za pozowanie do obrazu Leonardo obiecoł poni Mona Lisie duzo dutków, to wiem, cemu jej było tak wesoło. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:38 a po co chcecie czekać, aż Wam jakieś kamienie na głowy pospadają?? psecie jo zem tu jest :D gwiozda z podkarpacia :D no!! godoć mi tu cego se zycycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:44 A kask załozyć nie wystarcy? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
antypati Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:48 kieby ci ta gwiozda na łeb spadła to nawet sliwowica by cie nie poratuwała..:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:51 ojjj.... nie poratuwała :D ale nie dlatego, ze jom tako wielko, ino pikne dziewce ze mnie ;) a co! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:07 > pikne dziewce ze mnie ;) Ooo! A bedzies startować w konkursie Miss Łerld, co to wkrótce we Warsiawie sie odbędzie? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:39 Owcarek, z całym szacunkiem, ale myslałam, że masz lepszy gust ;) nie bede nigdzie startować! jo nie muse! jo zem i tak jest bjuti i nie trza konkursów do tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:53 A Ty, Owcarku, był ześ kiesik na konkursie pikności takim dla owcarków?? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 09.08.06, 12:33 gwiazda_podkarpacia napisała: > A Ty, Owcarku, był ześ kiesik na konkursie pikności takim dla owcarków?? Byłek. Roz. Wygroł jeden śwarny owcarek, ale wte syćkie pozostałe owcarki - ze złości, ze przegrały - zjadły jurorów, tak ze nawet kostecki po nik nie zostały. Od tej pory konkursy piękności dlo owcarków juz nie odbywajom sie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
antypati Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:45 dupa a nie dwiozdy!!! ruskie walą z armaty.. głowy cymac nisko... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:11 Jak som ruskie, to mogom być i gwiazdy, ba nie takie zwycajne, ino cyrwone, pięcioramienne. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 17:08 gwiazda_podkarpacia napisała: > psecie jo zem tu jest :D ******************************* Owczarek, leć po gońciarza, obadaj, na schronisko spadła całkiem spora gwiazda... Tylko ta dziura w dachu... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś jesteś 09.08.06, 20:15 Przelecisz i nie ma? Usiądź, wypij piwka marki Smadny Minch zresztą... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:14 no siedze, siedze!! ino nikt tu mi nie godo cego by se zycył!! a jo zem tako gwiozda, co jej trza godoć bystro, bo z kazdym dzionkiem magicne moce uciekajom! heeeej!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:34 No to jo mom takie zycenie, cobyś dłuuuugo tutok w nasym Schronisku rozem z nomi siedziała i duuuuzo Smadnego Mnicha z nomi wypiła. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:59 Owcareeeek.. Owcareeeek :) :) :) powiedz Ty mi skąd Ty mie tak dobrze znasz, że wiesz, że ja browarki lubię?? hę?? oj bede jo tu siedziała, bo mi sie tu syćko podobo i Wom godom, ze takiego forum zem jesce nie widzioła!! a kaj se pocyckomy tego Mnicha, to bedziemy śpiwoć góralskie piosnki?? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:34 Ooooo, jest Gwiazda?! Miło mi, miło, że nie zapomniałas;)) No popatrz, nie doczytałem, że Ty jesteś z Podkarpacia!;) Teraz, po tekscie pisanym gwarą góralską, przyznaję się do pomyłki. Sorry Gwiazda;) Aha, to spełniasz życzenia? Zaraz, co by tu... Wiem!!! Chcę fajną babkę... e-e, tylko nie tą upieczoną! Taką żywą. W przedziale wiekowym 20-60. Z wyjątkiem takiej zwykłej kobiecej przychylności, reszta nie ważna. Masz gdzieś taką?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 11:23 Tadeuszek :) pikne imię Ci matula dała :) takie samo jak mojemu Tadeuszkowi jego matula :) jo se tak myśle, ze ta babka to juz kiesik jest i ceko se na Ciebie, tylko cierpliwości tseba.. a im barzej pocekos, tym barzej kochoć bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 15:56 Tak mówisz Gwiazdeczko? Hmmm, wypada Ci wierzyć? To znakiem tego lubisz Tadeuszków? Zaraz, zaraz... nie wszystkich... czytałem masz Swojego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 16:08 syćkich lubie!! syćkich jakie tyko som na tym ziemskim padole!! a mojego to tak scególnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 16:16 Oooo to trochu splendoru i na mnie spłynęło;))) Fajnie, pozdrów Swojego Tadzika i miejcie się dobrze!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś