Dodaj do ulubionych

Dziennikarka szuka tematu!!!

01.09.06, 12:15
Kochani! Jestem dziennikarką w programie interwencyjnym, szukam ciekawych
tematów na 8- 10 min. materiał. Jeśli możecie mi "sprzedać" jakiś ciekawy
temat społeczny, obyczajowy lub polityczny- piszcie na miki@poczta.fm! Tematy
z całej Polski!
Obserwuj wątek
    • gumowy_kaczor Re: Dziennikarka szuka tematu!!! 01.09.06, 12:17
      babsy napisała:

> Jeśli możecie mi "sprzedać" jakiś ciekawy
      > temat społeczny, obyczajowy lub polityczny- piszcie

A ile płacisz?
    • Gość: *** Temat leży na forum IP: *.escom.net.pl 01.09.06, 12:19
      Zainteresuj się po prostu przesiadującymi całymi dniami pracownikami - pieprzącymi głupoty /przeokrutne w dodatku/ na niniejszym forum - przesiadującymi w godzinach pracy, na koszt pracodawców, a często także podatników. Temat naprawdę wart podjęcia. Są bowiem tutaj niekwestionowani liderzy pisujący w godzinach od 8:00 do 16:00 - a to w większości zwykli złodzieje, skoro zamiast pracować bumelują tutaj okradając swoich pryncypałów.
    • nancyboy Re: Dziennikarka szuka tematu!!! 01.09.06, 12:19
      Może ciekawym tematem byłoby jak mierni dziennikarze bez pomysłu chwytają się
      brzytwy prosząc o tematy na internetowym forum. Jest to ciekawe i coraz częstsze
      zjawisko.
      • Gość: C Re: Dziennikarka szuka tematu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:58
        a skad Ty wiesz ze ona jest mierna? Twoje mentorstwo jest mierne. Jak mozesz
        nie znajac kogos pisac takie oskarzenia? Zle Ci ze poprosila o pomoc? Niektore
        sprawy i niektorzy ludzie nia maja szansy wyjsc ze swoja sprawa do mediow bo
        nie walcza o swoje a moze wlasnie jej dosc anonimowy sposob kontaktu ich
        osmieli? Myslisz ze inne tematy w interwencji sa na innej zasadzie? To znajomy
        znajomej znajomego przekazuje takie info dla dziennikarzy. Ta propozycja jest
        dla tych co nie maja pomyslu jak zrealizowac swoja sprawe i do kogo sie zwrocic.

Ponizej krytyki jest takie pisanie z wyzszoscia o innych
        • nancyboy Re: Dziennikarka szuka tematu!!! 01.09.06, 14:28
          Jeśli jej post faktycznie pomoże komuś rozwiązać jakąś ważną sprawę to osobiście
          przeproszę autorkę wątku.
          Niemniej prawdą jest, że na forum nie można dawać ogłoszeń.
          • Gość: C Re: Dziennikarka szuka tematu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:33
            wczesniej nic pisales nic o ogloszeniach, tak trudno przyznac sie po prostu do
            bledu?
            • nancyboy Re: Dziennikarka szuka tematu!!! 01.09.06, 14:35
              > wczesniej nic pisales nic o ogloszeniach,
              Bo to jest oczywiste.

> tak trudno przyznac sie po prostu do bledu?
              Jak widać nie, zważywszy na to, co napisałem.
    • Gość: mama Edyty Re: Dziennikarka szuka tematu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:31
      Ja mam ciekawy temat o córce która jest w śpiączce i nie ma z czego i za co
      się leczyć, z winy lekarzy jest w takim stanie.
    • Gość: behapowiec Kronopol - Żary. IP: *.gazownia.pl 01.09.06, 13:26
      Ta fabryka jest masowym trucicielem społeczeństwa.
      Całe miasto śmierdzi zwiazkami chemicznymi, a pył drzewny osiada na dachach
      samochodow po nocy.

Przejedz sie , zobacz.

normy przekroczone 300 krotnie, wladze miasta zastraszone przez "najwiekszego
      pracodawce", PIP i PIS nic nie robią (slyszalem ze szczyty maja oplacone wakacje)

Ludzie sie męczą i trują, czesto są nieswiadomie oszukiwani.

bylem sam widzialem, wąchałem, poczułem.
      sprawdz.

behapowiec
      • Gość: polyglot Kupie sobie index IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:28
        Wg mnie ciekawy temat ktory jest zadko poruszany to nieuczciwosci podczas
        rekrutacji na studia - mam na mysli glownie uczelnie artystyczne z kilkoma
        etapami rekrutacji - dostaja sie do nich ludzie po znajomosci albo ci co placa.
        Podobnie jest z egzaminami na uczelniech - a potem mamy baranow w sejmie. moja
        corka w przyszlym roku chce zdawac na taka uczelnie i bylem zszokowany kiedy
        mnie spytala czy bym dal jej pieniadze jakby bylo to konieczne zeby sie
        dostac... Odpowiedzialaem ze NIEEEE i sie wscieklem ale teraz ja troszke
        rozumiem - chociaz ciezkop pracuje to nie ma gwarancji ze ta praca zaowocuje bo
        ktos moze byc "sprytniejszy" i zaplacic zamias cwiczyc swoje umiejetnosci.
        profesorowie sa cholernie przekupni ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka