sonia77771 10.11.06, 21:02 które imię ładniejsze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korniz Re: Sylwia czy Eliza? 10.11.06, 21:07 Dla mnie Sylwia -tak dałabym córce gdybym ją miała. Odpowiedz Link Zgłoś
gaballa Re: Sylwia czy Eliza? 10.11.06, 21:23 Zdecydowanie Eliza. Pewnie dlatego, że znam dwie wredne Sylwie i tylko jedną Elizę miłą i śliczną. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Eliza. 10.11.06, 21:50 Sylwia nigdy mi się nie podobało. I jakoś marnie mi się kojarzy - wszystkie Sylwie jakie znałam były albo durne, albo wredne. A zwykle to i to naraz - koszmarne połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilimeye Re: Sylwia czy Eliza? 10.11.06, 22:51 Mnie też bardziej się podoba Eliza :) Imienia Sylwia nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbbbbb Re: Sylwia czy Eliza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:58 Oba imiona nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria SYLWIA! IP: *.proxy.aol.com 11.11.06, 06:22 Sylwia to przesliczne imie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SYLWIA! IP: *.prio138.trustnet.pl 11.11.06, 10:22 Oczywiście że Sylwia:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: SYLWIA! 11.11.06, 14:12 Zdecydowanie Eliza, Sylwia też mi się podoba, ale dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Sylwia czy Eliza? 11.11.06, 14:22 Eliza kojarzy mi się z lizaniem. I z Elizą Orzeszkową. A Sylwia z Sylwią Gruchałą. sylwiagruchala.w.interia.pl/galeria/sylwia19.jpg Tak, zdecydowanie Sylwia to ładniejsze imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny budyń Re: Sylwia czy Eliza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:36 Sylwia - wulgarny plastik z dyskoteki... adidaski, długie pazury, bravo girl, pali szlugi od 10 roku życia, daje d..y jeszcze dłużej Eliza - dystyngowana panienka grająca na fortepianie i jeżdżąca konno, dobrze się uczy, spuszcza powieki w obecności chłopców, cnotka do nocy poślubnej co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Jeśli pójść takim tokiem rozumowania to: IP: *.chello.pl 11.11.06, 15:56 A Maciej jest gruby i pierdzi przy paniach. Eryk - marszczy freda regularnie. Jacek - wstydliwy i spokojny, śmierdzą mu nogi. Leon - łysy i pedał. Szymon - śmierdzący kudłacz, zawsze wisi kumplom kasę. Rafał - wysoki, przystojny, dobrze zarabia i wszystko wydaje na dziwki. Mirosław - dresiarz z przedmieścia, ciągle na..y. itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Jeśli pójść takim tokiem rozumowania to: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:15 > Jacek - wstydliwy i spokojny, śmierdzą mu nogi. Taaaa... Kurski zwłaszcza. Wstydliwy i spokojny. Niech mnie kaczka powącha! Co do nóg to może i śmierdzą, diabli go tam wiedzą. Sprawdzać nie mam zamiaru. > Mirosław - dresiarz z przedmieścia, ciągle na..y. Dresiarze to zdecydowanie młodsze pokolenie. Coś mi się wydaje, że wśród osób poniżej 30-ki rzadko można spotkać kogoś o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka86 Re: Sylwia czy Eliza? 11.11.06, 16:20 ja tam jestem za Sylwią... :) moja bardzo dobra kumpela też ma tak na imię i bardzo zgrany z nas duecik... no bo wiadomo, co dwie Sylwie, to nie jedna ;) No i tak ładnie można zdrabniać... Sylwuś :P A imię takie dostałam zupełnie przypadkowo: mój Tata chciał mieć małego Sylwestra (po dziadku). No, a że nie wyszedł mu Sylwek, hihihi, to jest Sylwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka86 Re: Sylwia czy Eliza? 11.11.06, 17:22 <hahaha> tak mam na drugie... :P i przez ałe życie był to dla mnie mały koszmarek :P zawsze mówiłam, że nie mam drugiego imienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Sylwia czy Eliza? IP: *.aster.pl 11.11.06, 17:49 najładniejsze imię to oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
gaballa Re: Sylwia czy Eliza? 11.11.06, 18:28 No i na tę chwilę wyszło, że ELIZA! Niech żyją Elizy! ( tak jak ta od od Bethovena). Odpowiedz Link Zgłoś