Dodaj do ulubionych

Fenomen Kononowicza.

15.11.06, 21:32
Ja oglądając filmik z Kononowiczem się nie śmiałam. Było mi faceta żal.
Zniesmacza mnie cały ten szum i nabijanie się z niewinnego, chyba niczego
nieświadomego człowieka.
A Was rozbawił? Śmialiście się do rozpuku z pana w sweterku?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Fenomen Kononowicza. IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 21:43
      Przez chwilkę się uśmiechnąłem, ale później zacząłem mu współczuć, gdy dostrzegłem jego ułomności.

Śmieję się natomiast z oszołomiastego koleżki Wierzejskiego, który przegrał w ilości zdobytych głosów z tym nieszczęśnikiem z Białegostoku.

pzdr.
      koń
      • xtrin Re: Fenomen Kononowicza. 15.11.06, 21:46
        Wierzejski sobie w całej rozciągłości zasłużył i wywołuje wyłącznie odrazę i
        pusty śmiech. Kononowicz to jednak inna - o wiele wyższa - klasa :).
    • dzika_zdzicha Re: Fenomen Kononowicza. 15.11.06, 22:07
      miałam podobne odczucia jak Xtrin. i wydaje mi się, że Kononowicz był
      autentyczny w tym, co mówił. ludzie z Podlasia, szczególnie małych miast i wsi,
      są szczerzy i otwarci, walą prosto z mostu. a że to jest dla innych śmieszne? no
      cóż...
    • princessofbabylon Re: Fenomen Kononowicza. 15.11.06, 22:26
      Śmiałam się też ale jak przeczytałam dzisiejsze Metro to przestałam i zrobiło
      mi sie tego człowieka żal.nie wiedziałam że ktoś go zwyczajnie podpuścił.
      tu tekst z Metra:serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3736484.html
      • Gość: jaija Re: Fenomen Kononowicza. IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.06, 22:40
        No tak, sam facet raczej pocieszne sprawia wrażenie, ale nie on debil (raczej
        prostoduszny, ufny człowieczek), tylko ci, którzy go podpuścili, niech ich
        dunder świśnie!
        • xtrin Re: Fenomen Kononowicza. 15.11.06, 22:43
          Został wystawiony na pośmiewisko.
          Oglądając filmik po raz pierwszy czułam do niego wyłącznie sympatię.
          • maksimum Re: Fenomen Kononowicza. Minimum wyksztalcenia. 16.11.06, 04:33
            xtrin napisała:

> Został wystawiony na pośmiewisko.
            > Oglądając filmik po raz pierwszy czułam do niego wyłącznie sympatię.

Wiec zebys nie czula sympatii powinien byc wprowadzony standard,ze powyzej
            soltysa trzeba miec wyzsze wyksztalcenie.
            Wtedy by do takich glupich sytuacji nie dochodzilo,ze nie tylko Kononowicz
            wystartowal w wyborach ale i 1,8% cpunow glosowalo na niego.
            • xtrin Re: Fenomen Kononowicza. Minimum wyksztalcenia. 16.11.06, 09:37
              > Wiec zebys nie czula sympatii powinien byc wprowadzony standard,ze powyzej
              > soltysa trzeba miec wyzsze wyksztalcenie.

Z parlamentarzystami włącznie koniecznie. To rozwiązałoby problem Samoobron i
              inszych buraków.

> Wtedy by do takich glupich sytuacji nie dochodzilo,ze nie tylko Kononowicz
              > wystartowal w wyborach ale i 1,8% cpunow glosowalo na niego.

A ja tam bym na Kononowicza głosowała ;).
              • Gość: Udijaane Re: Fenomen Kononowicza. Minimum wyksztalcenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:35
                xtrin napisała:

> > Wiec zebys nie czula sympatii powinien byc wprowadzony standard,ze powyze
                > j
                > > soltysa trzeba miec wyzsze wyksztalcenie.
                >
                > Z parlamentarzystami włącznie koniecznie. To rozwiązałoby problem Samoobron i
                > inszych buraków.

Znam wielu koszmarnych buraków z wyższym wykształceniem. Wykształcenie nie
                gwarantuje mądrości, niestety :(
    • nelsonek Re: Fenomen Kononowicza. 15.11.06, 23:14
      Moje odczucie:
      Komune smiechem zabijalem, a prostoty nie moge? Niby czemu? Szkoda tylko, ze facet nie wykorzysta swoich pieciu minut.
      • Gość: :() Kononowicz jutro w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:54
        Chociaz nie wiem czy zapraszanie tego czlowieka do TV to dobry pomysl...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=52152971&a=52152971
    • crax Tobie jest go ŻAL ????!!!! 16.11.06, 11:13
      To sobie przeczytaj TO: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=52152971&a=52156668

Może wtedy przejdzie ci to uczucie ;)
    • szmajch Re: Fenomen Kononowicza. 16.11.06, 12:49
      Muszę uczciwie przyznać się, że się śmiałem. Za pierwszym razem śmiałem się do
      łez. A jednak naszła mnie refleksja, że dawno nie widziałem czegoś tak potwornie
      smutnego. Paradoks.
    • supaari Re: Fenomen Kononowicza. 16.11.06, 13:09
      xtrin napisała:

> Ja oglądając filmik z Kononowiczem się nie śmiałam. Było mi faceta żal.
      > Zniesmacza mnie cały ten szum i nabijanie się z niewinnego, chyba niczego
      > nieświadomego człowieka.
      > A Was rozbawił? Śmialiście się do rozpuku z pana w sweterku?

Są rzeczy smutne, komiczne i smutno-komiczne (pominąwszy rzeczy neutralne).
      Wystąpienia niedoszłego prezydenta Białegostoku są komiczne lub smutno-
      komiczne. Do smutnych zaliczyłbym jego zwycięstwo lub kilkunastoprocentowe
      poparcie. W ostateczności - kolejny występ, w którym przedstawiłby siebie (!) -
      wmanewrowanego człowieka, a nie grał "polityka".
    • markus.kembi Re: Fenomen Kononowicza. 16.11.06, 16:00
      Polecam niezwykle ciekawy artykuł p. Agaty Ślusarczyk:

tiny.pl/rkwb
    • misscraft Re: Fenomen Kononowicza. 16.11.06, 16:08
      śmiałam się, ale nie do rozpuku, mnie rozśmieszyły jego błędy wypowiadaniu się,
      facet nie miał doświadczenie poprostu, mówił tak na chłopski rozum, ale chciał
      dobrze, podziwiam go za odwagę i żal mi go teraz jednocześnie. Wierze, że on by
      chociaż będąc politykiem nie brał pod uwagę tylko swojego interesu.
      • Gość: JM Re: Fenomen Kononowicza. IP: *.os1.kn.pl 17.11.06, 16:55
        Ja sie zastanawialam nad tym , jak ktos pozwolil na taki wystep - i jego
        kandydowanie....pokazano tylko jak jestesmy niepowazni...ale nie zdziwilabym
        sie gdyby wyplynal wkrotce na szerokie wody, w koncu mamy Ameryke....
        Pozdr,

JM.

P.S. Ale sweterek mial trendy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka