chipie25 08.04.11, 21:57 Witam Czy sa tu jakies mamy z Piaseczna lub okolic?? Jesli tak, to dziewczyny powiedzcie gdzie chodzicie z maluchami na spacerki?? Szkoda ze w Piasecznie nie ma zadnego klubu mamy a przydalby sie.... co o tym sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasola_m Re: Mamy Piaseczno 08.04.11, 23:44 cześć, Ja mieszkam w Piasecznie. Są super miejsca do spacerowania wokół okolicy gdzie mieszkam, lasy, jeziorka. Niedaleko dworca kolejowego zaczynają się super ścieżki spacerowe i rowerowe. Ja mieszkam nieopodal. Znam fajne ścieżki w okolicznych lasach do spacerów! W jakim wieku masz dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Mamy Piaseczno 09.04.11, 07:49 ja zazwyczaj chodzę po mieście i osiedlach, rzadko do parku, bo daleko, ale jak dziecko śpi to cały czas się zastanawiam jaki hałas je obudzi. czasem wybieram się też do Zalesia Dolnego i Górek Szymona tyle że dojście do spokojnej okolicy zajmuje mi ok.30-40 minut czyli sporą część spaceru. można też dojść do Żabieńca i tam już spokojnie do lasu, ale ode mnie to też kawałek drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Mamy Piaseczno 09.04.11, 07:50 aha, co do klubu, to chyba coś takiego istniało/istnieje. próbowałam się kontaktować na adres podany na forum (Piaseczno), żeby się dowiedzieć, czy to nadal funkcjonuje, ale nie dostałam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
studiobambini Re: Mamy Piaseczno 12.02.12, 20:32 Zapraszam do Studio Bambini Odbywają się tu zajęcia w różnych grupach (2 razy w tygodniu albo 1 raz) dla dzieci od 6 miesiąca do 10 roku życia. Myślę, że to dobra alternatywa na zimowe chłody Odpowiedz Link Zgłoś