hymen 03.12.06, 16:45 Ja z całą pewnością mam innych przodków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus9 [...] 03.12.06, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 16:48 Był sobie taki stary dowcip: - Tata, bo w szkole mówili, że ludzie pochodzą od małpy... - To może ty, gó..arzu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 16:49 hymen napisał: > Ja z całą pewnością mam innych przodków. wymień... - kilku :| Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 16:50 sclavus napisał: > hymen napisał: > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > wymień... - kilku :| Sięgając najstarszych, były to jednokomórkowce. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 16:53 hymen napisał: > sclavus napisał: > > > hymen napisał: > > > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > > > wymień... - kilku :| > > Sięgając najstarszych, były to jednokomórkowce. Jesteś pewien, że bezpośrednio od takiej ameby się wywodzisz ??? Gratuluje mimo wszystko... pramamuśki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 16:56 sclavus napisał: > hymen napisał: > > > sclavus napisał: > > > > > hymen napisał: > > > > > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > > > > > wymień... - kilku :| > > > > Sięgając najstarszych, były to jednokomórkowce. > > Jesteś pewien, że bezpośrednio od takiej ameby się wywodzisz ??? > Gratuluje mimo wszystko... pramamuśki... :) Nie napisałem od jakiej konkretnie. Napisałem, że nie pochodzę od małpy i spytałem się kto z was wie to napewno :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 21:42 > Sięgając najstarszych, były to jednokomórkowce. Aha, pozostało coś ci z nich. Konkretnie jedna szara komórka w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:02 :)))))))))))))))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj ja pochodze od małpy 03.12.06, 17:12 "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: ja pochodze od małpy 03.12.06, 17:16 A skąd to wiesz? Masz jakieś albumy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa171 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:14 > Ja z całą pewnością mam innych przodków. No to wyrazy współczucia dla szanownej mamuśki. Czy może tatko miał nietypowe skłonności? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:18 hymen napisał: > Ja z całą pewnością mam innych przodków. Glisty? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:19 dr.freud napisał: > hymen napisał: > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > Glisty? Czy Ty jesteś czwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:20 hymen napisał: > dr.freud napisał: > > > hymen napisał: > > > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > > > Glisty? > > Czy Ty jesteś czwarty? Dla ciebie moe byc nawet 3243484989 Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:21 dr.freud napisał: > hymen napisał: > > > dr.freud napisał: > > > > > hymen napisał: > > > > > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > > > > > Glisty? > > > > Czy Ty jesteś czwarty? > > Dla ciebie moe byc nawet 3243484989 Znaczy się prymityw. Zadam w inny sposób pytanie. Czy człowiek pochodzi od małpy? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj zapytaj się ojca kopniętego w głowę 03.12.06, 17:23 on potwierdzi, ze nie pochodzisz od małpy "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: zapytaj się ojca kopniętego w głowę 03.12.06, 17:25 zapijaczonyryj napisał: > on potwierdzi, ze nie pochodzisz od małpy > > "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) A oprócz obelg rzucanych na moją rodzinę jesteś w stanie coś wykrztusić? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: zapytaj się ojca kopniętego w głowę 03.12.06, 17:34 hymen napisał: > zapijaczonyryj napisał: > > > on potwierdzi, ze nie pochodzisz od małpy > > > > "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikow > ana na > > > > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) > > A oprócz obelg rzucanych na moją rodzinę jesteś w stanie coś wykrztusić? Jakich obelg? człowieku .Przeciez nie napisałem, ze pochodzisz od idioty, tylko, potwierdziłem , ze nie pochodzisz od małpy. Ojciec kopnietego w głowę to potwierdzi. "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa171 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:24 > Zadam w inny sposób pytanie. Czy człowiek pochodzi od > małpy? A to jest akurat zupełnie inne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:25 aaaa171 napisała: > > Zadam w inny sposób pytanie. Czy człowiek pochodzi od > > małpy? > A to jest akurat zupełnie inne pytanie. Czym się różni? Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa171 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:27 > Czym się różni? Chcesz żebym odrobił za ciebie zadanie domowe. No way! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:28 aaaa171 napisała: > > Czym się różni? > Chcesz żebym odrobił za ciebie zadanie domowe. No way! Nie musisz. Jest tożsame :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:29 hymen napisał: > Znaczy się prymityw. Zadam w inny sposób pytanie. Czy człowiek pochodzi od > małpy? Chodzi ci o konkretną osobe i konkretną małpe. Dałem tylkowykaz wąskonososych, powiedz o któą konkretnie ci chodzi: Rodzina Makakowate (Cercopithecidae) Podrodzina Cercopithecinae : Rodzaje : Dryl (Mandrillus leucophaeus) Dżelada (Theropithecus gelada) Koczkodan rudy (Erythrocebus patas) Mandryl (Mandrillus sphinx) Makak (Macaca) Makak japoński (Macaca fuscata) Makak arunachalski (Macaca munzala) Rezus (Macaca mulatta) Magot (Macaca sylvanus) Pawian (Papio) Pawian anubis (Papio anubis) Pawian płaszczowy (Papio hamadryas) Pawian gwinejski (Papio papio) Pawian masajski (Papio cynocephalus) Pawian Czakm (Papio ursinus) Podrodzina Rungwecebus Rodzaje: Rungwecebus kipunji Podrodzina Colobinae Rodzaje: Hulman (Presbytis entellus) Langur książęcy (Pygathrix nemaeus) Langur czarny (Presbytis obscurus) Langur nilgiri (Presbytis johnii) Nosacz (Nasalis larvatus) Gereza (Colobus guereza) Kolobus (Colobus kirkii) małpa pagi Procolobus Semnopithecus Pygathrix Trachypithecus Rodzina: małpy człekokształtne (Hominoidea) Podrodzina: orangowate (Ponginae) Rodzaje: Szympans (Pan) Goryl (Gorilla gorilla) Orangutan (Pongo pygmaeus) Podrodzina: gibonowate (Hylobatinae) Rodzina: człowiekowate (Hominidae) Rodzaje: Australopitek (Australopithecinae) człowiek (Homo) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:31 Nie o gatunek. Żaden z zacytowanych nie jest przodkiem człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Masz rację... 03.12.06, 17:23 hymen napisał: > Ja z całą pewnością mam innych przodków. Pochodzisz od szczura kanalizacyjnego. Wiemy. Ale po co się tym chwalić? Tego nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Masz rację... 03.12.06, 17:27 dr.krisk napisał: > hymen napisał: > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > Pochodzisz od szczura kanalizacyjnego. Wiemy. > Ale po co się tym chwalić? Tego nie wiemy. Następnemu coś się zdaje. Gó.. wiesz, a twierdzenie, że wiesz za innych świadczy o kompletnej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No przecież sam się deklarujesz... 03.12.06, 17:37 hymen napisał: > dr.krisk napisał: > > > hymen napisał: > > > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. No to o co ci chodzi? A może od słonia pochodzisz? Pingwina? Prześlij zdjęcie to ci powiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: No przecież sam się deklarujesz... 03.12.06, 17:42 Niby się doktor tytułuje a prostych rzeczy nie rozumie. Twierdzenie, że mam innych przodków, nie oznacza, że możesz zaliczyć do nich słonia. Skąd ci to do głowy przyszło? Jakąś nową religie wyznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: No przecież sam się deklarujesz... 03.12.06, 17:46 hymen napisał: > Niby się doktor tytułuje a prostych rzeczy nie rozumie. Twierdzenie, że mam > innych przodków, nie oznacza, że możesz zaliczyć do nich słonia. Skąd ci to do > głowy przyszło? Jakąś nową religie wyznajesz? A skąd ci przyszło do glowy że "dr." to skrót od "doktor"??? Jakby od "doktor" to bez kropki przecież! Słoń nie? A może ciebie bocian mamusi i tatusiowi z nieba od aniołków przyniósł? Wielce tajemniczy jesteś. Ale pingwin mógłby być. Nielotny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: No przecież sam się deklarujesz... 03.12.06, 17:50 dr.krisk napisał: > hymen napisał: > > > Niby się doktor tytułuje a prostych rzeczy nie rozumie. Twierdzenie, że m > am > > innych przodków, nie oznacza, że możesz zaliczyć do nich słonia. Skąd ci > to > do > > głowy przyszło? Jakąś nową religie wyznajesz? > A skąd ci przyszło do glowy że "dr." to skrót od "doktor"??? Jakby od "doktor" > to bez kropki przecież! Tak to jest ogólnie przyjęte. Widzisz w tym cos niewłaściwego? > Słoń nie? > A może ciebie bocian mamusi i tatusiowi z nieba od aniołków przyniósł? > Wielce tajemniczy jesteś. > Ale pingwin mógłby być. Nielotny jest. Spekuluj, spekuluj ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Co jest przyjęte???? 03.12.06, 17:57 hymen napisał: > > to bez kropki przecież! > > Tak to jest ogólnie przyjęte. Widzisz w tym cos niewłaściwego? Co jest przyjęte? Pisanie skrótu od "doktor" jako "dr."??? Od kiedy? > > Ale pingwin mógłby być. Nielotny jest. > > Spekuluj, spekuluj ;)))))))))) Jednak pingwin. Ta nieznajomośc ortografii cię zdradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Co jest przyjęte???? 03.12.06, 18:05 dr.krisk napisał: > hymen napisał: > > > > to bez kropki przecież! > > > > Tak to jest ogólnie przyjęte. Widzisz w tym cos niewłaściwego? > Co jest przyjęte? Pisanie skrótu od "doktor" jako "dr."??? > Od kiedy? Od bardzo dawna. I nie dr. tylko dr, kropka wynika z zasad tworzenia nicku. Przecież spacji tam nie wstawisz. > > > > > Ale pingwin mógłby być. Nielotny jest. > > > > Spekuluj, spekuluj ;)))))))))) > Jednak pingwin. Ta nieznajomośc ortografii cię zdradziła. Tonacy brzytwy się chwyta, znaczy się ortografii? Rzeczywiście z doktorem to ty masz tyle wspólnego co pigwin z Twoimi przodkami. Chętnie przyznaję się do winy. Dr.Krisk nie oznacza doktora. Moja pomyłka ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jednak pingwin. 03.12.06, 18:11 > Dr.Krisk nie oznacza doktora. Moja pomyłka ;))))))) Rzeczywiści twoja. Niejednokrotnie wyjaśniałem od czego pochodzi owo "dr.". Możesz zgadywać - ale jako że od pingwinów pochodzisz, to raczej nie zgadniesz. Z ciekawości zapytam - pewnie lubisz ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Jednak pingwin. 03.12.06, 18:15 dr.krisk napisał: > > Dr.Krisk nie oznacza doktora. Moja pomyłka ;))))))) > Rzeczywiści twoja. Niejednokrotnie wyjaśniałem od czego pochodzi owo "dr.". Czy to oznacza obowiązek znania wyjaśnień? Pomyłka polegała jedynie na tym, że przyjąłem, że ma do czynienia z inteligentną osoba. Skrót jednoznacznie sugeruje doktora. > Możesz zgadywać - ale jako że od pingwinów pochodzisz, to raczej nie zgadniesz. Spekulacje, jak zwykle. Po co mam zgadywać? > Z ciekawości zapytam - pewnie lubisz ryby? Zależy o co pytasz. Obserwować jak pływają, bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Podrążę temat. 03.12.06, 18:28 hymen napisał: > > Z ciekawości zapytam - pewnie lubisz ryby? > > Zależy o co pytasz. Obserwować jak pływają, bardzo lubię. A nie masz czasem ochoty wskoczyć do wody i złapać sobie rybkę na kolację? Może też śni ci się że wysiadujesz jajka na gnieździe? Czy foki i morsy nie wydają ci się jakby znajome? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Podrążę temat. 03.12.06, 18:36 dr.krisk napisał: > hymen napisał: > > > > Z ciekawości zapytam - pewnie lubisz ryby? > > > > Zależy o co pytasz. Obserwować jak pływają, bardzo lubię. > A nie masz czasem ochoty wskoczyć do wody i złapać sobie rybkę na kolację? > Może też śni ci się że wysiadujesz jajka na gnieździe? > Czy foki i morsy nie wydają ci się jakby znajome? Zrobiłeś się nudnawy i zadajesz za dużo pytań. Roger Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Pingwin Roger? 03.12.06, 18:40 Ładnie.... Przepraszam za te pytania - rozumiem że są nieco krępujące, ale pierwszy raz mam okazję pogwarzyć z kimś pochodzącym od pingwina! To takie ekscytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rozumiem... 03.12.06, 18:43 Pora kąpieli - woda w basenie napuszczona, idziesz się popluskać ze dwie, trzy godzinki :) Potem film przyrodniczy z życia rozwiązłych fok - i spatki! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A kto powiedział, że ktokolwiek ? 03.12.06, 17:27 O ile mi wiadomo teoria mówi, że mamy wspólnego przodka. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: A kto powiedział, że ktokolwiek ? 03.12.06, 17:29 jola_iza napisała: > O ile mi wiadomo teoria mówi, że mamy wspólnego przodka. Cicho, bo mi wystraszysz klientów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: A kto powiedział, że ktokolwiek ? 03.12.06, 17:39 hymen napisał: > Ja z całą pewnością mam innych przodków. wez stan z boku z dystansu i poobserwuj malpy i ludzi ,wnioski wyciagniesz z pewnosia poprawne ,ludzie malpom do piet nie dorastaja ! ---------------------------------------------- nikt tak skutecznie sie nie wyzyna jak ludzie nawzajem widziales wsrod malp tyle nienawisci co wsrd ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: A kto powiedział, że ktokolwiek ? 03.12.06, 17:46 karbat napisał: > hymen napisał: > > > Ja z całą pewnością mam innych przodków. > > wez stan z boku z dystansu i poobserwuj malpy i ludzi ,wnioski wyciagniesz z > pewnosia poprawne ,ludzie malpom do piet nie dorastaja ! > > ---------------------------------------------- > nikt tak skutecznie sie nie wyzyna jak ludzie nawzajem > widziales wsrod malp tyle nienawisci co wsrd ludzi Miło mi Karbat, że to akurat od Ciebie przyszedł ten rozsądny głos :)) Tak jest, małp jest wiele gatunków, człowiek tylko jeden. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:53 wszyscy członkowie i wyborcy: PO SLD PD UP i innych lewicowych kanapek Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 17:58 hymen napisał: > > ---------------------------------------------- > > nikt tak skutecznie sie nie wyzyna jak ludzie nawzajem > > widziales wsrod malp tyle nienawisci co wsrod ludzi > > Miło mi Karbat, że to akurat od Ciebie przyszedł ten rozsądny głos :)) Tak > jest, małp jest wiele gatunków, człowiek tylko jeden. gdyby nie te malpy ,czlowiek nie dostalby swej szansy a jak ja wykorzystuje ,kazdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Zależy jak głęboko sięgasz w metrykę, 03.12.06, 18:07 jeśli setki tysięcy lat w stecz to powiedz jakiego to masz przodka sprzed tych setek tysięcy lat? Czyżbyś pochodził od jaszczurów?? ;o> Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zależy jak głęboko sięgasz w metrykę, 03.12.06, 18:07 tornson napisał: > jeśli setki tysięcy lat w stecz to powiedz jakiego to masz przodka sprzed tych > setek tysięcy lat? Czyżbyś pochodził od jaszczurów?? ;o> Nie wiem. A ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jest coś takiego jak krzywa Gaussa. 04.12.06, 11:40 www.zarz.agh.edu.pl/bsolinsk/gaus.jpg Na tym opiera się "wiara" czy "niewiara" w różne teorie. Prawdopodobieństwo tego że pochodzimy od małpy znajduje się blisko środka, a tego że od boga na krańcach. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Jest coś takiego jak krzywa Gaussa. 04.12.06, 12:35 tornson napisał: > www.zarz.agh.edu.pl/bsolinsk/gaus.jpg > Na tym opiera się "wiara" czy "niewiara" w różne teorie. > Prawdopodobieństwo tego że pochodzimy od małpy znajduje się blisko środka, a > tego że od boga na krańcach. Jeśli chce ci się porównywać wiarę z teorią naukową, twoja sprawa. Co prawda istnieją religie, które twierdzą, że człowiek pochodzi od Boga, ale na wszelki wypadek spytam się, o którą ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 18:08 oczywiście dla debili z LSD ludzie pochodzą od małp - taki ich pseudo-darwinizm a prawdziwa teoria ewolucji mówi tylko o wspólnych przodkach, gałęzie się rozchodzą - jedną są obecne małpy, które ludźmi się nigdy nie staną, druga gałąź prowadzi do człowieka... to oczywiste dla każdego tylko trochę obeznanego z biologią... dla ćwieerćinteligencji rodem z GW lub poradników ćwiercinteligenta Polityki, nie Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 18:10 Straszysz mi klientów :))) W końcu tylko Polonus będzie tu bluzgał. Odpowiedz Link Zgłoś
gejosovieticus Ja pochodze od homosowieticusa 03.12.06, 18:10 to moj biologiczny ojciec. I nic na to nestety nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja miałam, jak każdy homo sapiens, 03.12.06, 18:16 wspólnego przodka z małpami. www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1137/s103w.jpg Ty nie jesteś homo sapiens? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Ja miałam, jak każdy homo sapiens, 03.12.06, 18:23 ave.duce napisała: > wspólnego przodka z małpami. Acha, znaczy się, że należymy do tego samego gatunku. > > www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1137/s103w.jpg > Ty nie jesteś homo sapiens? > > ;) Dlaczego tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Miło mi było, bożku, poznać twoje zdanie b/o 03.12.06, 18:28 hymen napisał: > ave.duce napisała: > > > wspólnego przodka z małpami. > > Acha, znaczy się, że należymy do tego samego gatunku. > > > > > www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1137/s103w.jpg > > Ty nie jesteś homo sapiens? > > > > ;) > > Dlaczego tak myślisz? Wspólny przodek w potocznym rozumieniu oznacza "pochodzenie od..." - jeśli ty się zarzekasz, że nie pochodzisz od małpy, czyli nie jesteś homo sapiens. EOT P.S. Masz rację: cały świat zwierzęcy ma wspólnego przodka, czyli jednokomórkowca. Poczytaj sobie o wspólnej matce - Ewie. Ale nie tej z raju; tej, której szczątki odkryto w Afryce. b/o Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Miło mi było, bożku, poznać twoje zdanie b/o 03.12.06, 18:32 ave.duce napisała: > Wspólny przodek w potocznym rozumieniu oznacza "pochodzenie od..." - jeśli ty ???? jeśli już, to "pochodzenie od przodka obecnych małp" :) drobny szczególik > Poczytaj sobie o wspólnej matce - Ewie. > Ale nie tej z raju; tej, której szczątki odkryto w Afryce. to była więc małpa ? wąskonosa ? może małpiatka :) albo tupaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Miło mi było, bożku, poznać twoje zdanie b/o 03.12.06, 18:35 ave.duce napisała: > > Dlaczego tak myślisz? > > Wspólny przodek w potocznym rozumieniu oznacza "pochodzenie od..." - jeśli ty > się zarzekasz, że nie pochodzisz od małpy, czyli nie jesteś homo sapiens. > > EOT Mimo, że wyraźnie zaznaczyłaś, nie "zniosę dyskusji" :)), odpowiem Ci. Zamieszczony obrazek absolutnie nie dowodzi, że pochodzimy od małpy. Uproszczona wersja drzewa genealogicznego oznacza, że zastosowano uproszczenia i tam, gdzie naukowcy nie wiedzieli jak poprowadzić linie genealogiczne, tam linię poprowadzono według sobie znanych zasad. > > P.S. Masz rację: cały świat zwierzęcy ma wspólnego przodka, czyli jednokomórkow > ca. > > Poczytaj sobie o wspólnej matce - Ewie. > Ale nie tej z raju; tej, której szczątki odkryto w Afryce. > > b/o > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Ja miałam, jak każdy homo sapiens, 03.12.06, 18:53 ave.duce napisała: > wspólnego przodka z małpami. > I o to chodzi. O to chodzi. "Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: PS 03.12.06, 18:38 Abstrakt, to Ty nie masz wspólnych przodków z Giertychem? Jakaś nowa religia? A może popłuczyny po Miczurinie? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Jeśli mam wybierać to... 03.12.06, 18:45 abstrakt2003 napisał: > wolę małpy niż Giertycha. Nie o to pytałem. Ale jeśli tak, to powędruj do ZOO i zamknij się w klatce. Na znak protestu przeciw temu, że masz wspólnego przodka z Giertychem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Nie mam ponieważ 03.12.06, 20:01 ja ma wspólnych przodków z małapmi w przeciwieństwie do Giertycha. Tak, ja czuję związek z całą biosferą! Ewolucja jest częścia boskiego planu! Bóg fantastycznie to wymyślił! Tylko niektórzy nie potrafia tego zaakceptować, zadzieraja głowy... wywyższają się ponad dzieło boże! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: PS 03.12.06, 18:44 hymen napisał: > Abstrakt, to Ty nie masz wspólnych przodków z Giertychem? Jakaś nowa religia? A > > może popłuczyny po Miczurinie? nie, on ma wspólnych przodków wyłącznie z tow. tow. Uljanowem, Dżugaszwili, Saloth Sarem i Trofimem Denisowiczem (Łysenką :) ) dziedziczenie cech nabytych jak najbardziej u komuchów teoria tow. Trofima Denisowicza sprawdza się doświadczalnie Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 18:46 Najpierw Bóg stworzył Adama. Nie miał co robić to stworzył sobie człowieka. Człowieka z niczego. Potem zabrał Adamowi ziobro, yyyy przepraszam żebro i wstawił je Ewie. Prawda że to logiczne. I tak samo powstał hymen. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen O jest, następny religiant 03.12.06, 18:53 bu2m napisał: > Najpierw Bóg stworzył Adama. Nie miał co robić to stworzył sobie człowieka. Czł > owieka z niczego. Potem zabrał Adamowi ziobro, yyyy przepraszam żebro i wstawił > je Ewie. Prawda że to logiczne. Kompletne pomieszanie a nie logika. > I tak samo powstał hymen. Idź na lekcje do Ave.Duce Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Spłycasz całą sprawę 03.12.06, 20:03 nie używaj takich argumentów bo sięośmiesza w takim samym stopniu jak np. Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Ja pochodzę od małpy 03.12.06, 19:17 może jakieś szczegóły ? chociaż gatunek, bośmy ciekawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski praszympans 03.12.06, 20:29 qwww napisał: > może jakieś szczegóły ? chociaż gatunek, bośmy ciekawi :) > Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: praszympans 03.12.06, 22:29 cholercia, a sądziłem, że od praszympansa pochodzi obecny szympans :) i ewent. bonobo :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly31 Re: Życie jest formą istnienia białka, chyba 03.12.06, 19:26 Agnieszka miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Życie jest formą istnienia białka, 03.12.06, 19:57 > Agnieszka miała rację. Miała rację, ale cytat to nie Agnieszka tylko Engels. Agnieszki był genialny drugi wers: "ale w kominie coś czasem załka" Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly31 Re: Pewnie masz rację, Fryderyka nie czytywałem. 03.12.06, 20:52 Chodziło mi raczej o to, że Agnieszka trafnie stwierdziła, że nasi przodkowie to zwykłe "białko". cyklista napisała: > > Agnieszka miała rację. > Miała rację, > ale cytat to nie Agnieszka tylko Engels. > Agnieszki był genialny drugi wers: "ale w kominie coś czasem załka" Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Życie jest formą istnienia białka, chyba 03.12.06, 21:10 zwykly31 napisał: > Agnieszka miała rację. > > I za to cię lubię mimo wszystko, zwykly! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 20:37 ja pochodzę;) od przodków pozostała mi słabość do bananów;) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 04.12.06, 08:47 mroofka2 napisała: > ja pochodzę;) od przodków pozostała mi słabość do > bananów;) Widzę, że was całkiem sporo jest ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: To który z was pochodzi od małpy? 03.12.06, 20:54 Ja pochodzę od małpy i dodam jeszcze, że nie wierzę, że smok wawelski istnial naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 04.12.06, 08:46 kruder76 napisał: > Ja pochodzę od małpy i dodam jeszcze, że nie wierzę, że smok wawelski istnial > naprawdę. A ty skąd o tym wiesz? Masz jakieś albumy na poparcie tej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja to nawet od bakterii Archae pochodze:0 03.12.06, 21:58 A zrobina zostałas nogą stołową, twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja ..pochodzi od małpy? 03.12.06, 22:26 img359.imageshack.us/img359/1180/przedipomakijazuyt5.jpg hymen napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Humans are not proud of their ancestors, 04.12.06, 01:21 and rarely invite them round to dinner. DA Odpowiedz Link Zgłoś
dziwka_marchewka Re: Humans are not proud of their ancestors, 04.12.06, 08:47 Ja jestem. To oni zapraszają mnie na kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: To który z was pochodzi od małpy? 04.12.06, 01:22 Ty się przodkami nei zajmuj bo Cię od zadka zajdą :D Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: To który z was pochodzi od małpy? 04.12.06, 08:45 andrzejzb napisał: > Ty się przodkami nei zajmuj bo Cię od zadka zajdą :D A jakbyś tak a o swój zadek się martwił. Odpowiedz Link Zgłoś