Dodaj do ulubionych

Chodzenie nago przy małym dziecku

14.02.07, 19:36
Przeczytałem dziś, że chodząc nago przy dziecku płci meskiej (nawet małym)
można zrobić z niego pederastę. Czy to możliwe?
Ja mam 2-letniego syna i zawsze kąpaliśmy się razem i nie przejmowałem się
ubraniem, bo wychodziłem z założenia, że takie małe dziecko i tak nie jest
świadome nagości. Od dzisiaj już tego nie robię, ale najgorsza jest ta
niepewność, czy on już nie został skażony homoseksualizmem. I w tej
niepewności będę musiał trwać aż on dojrzeje i wtedy okaże się czy zrobiłem mu
krzywdę, czy też nie. Nie jest to fajne uczucie mieć świadomość, że być może
zrobiłem własnemu dziecku krzywdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: renata Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: *.icm.edu.pl 14.02.07, 22:14
      Ty zboczeńcu!
    • Gość: rororo Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: 203.185.255.* 14.02.07, 23:31
      Nie przejmuj sie , to glupie, denne zabobony. Homoseksualizm to bardziej
      zlozone czynniki, a nie kopiel z nagim tatusiem w wannie , ktorego i tak sie
      nie pamieta. Oczywiscie nie rob tego ,ale Twoja motywacja powinna byc ,ze to
      przede wszystkim nie higieniczne, a nie dlatego ,ze teraz nie wiesz czy Twoj
      syn bedzie taki czy owaki jak urosnie i Ty nie bedziesz mogl nic robic tylko
      wlasnie bedziesz czekal przez lata az sie sam przekonasz w czy on jest w te
      lub w tamta strone. Skrajna glupota. Przeczytaj jeszcze raz to co sam
      napisales i zadaj sobie sam pytanie czy to nie brzmi poprostu dziwnie. Pozd
    • mahadeva Re: Chodzenie nago przy małym dziecku 14.02.07, 23:35
      e tam, to jak najbardziej naturalne :) czego to ludzie nie wymysla - straszyc
      homoseksualizmem dzieci :)
    • Gość: Majka Co za bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:39
      Dla dziecka nagość jest naturalna i normalna. To my dorośli wpajamy mu kulturowe
      wzorce że trzeba się wstydzić, że nagość jest zła itp. A już takiej bzdury że
      wychowuje się w ten sposób homo to w życiu nie słyszałam :) Możesz sobie chodzić
      jak chcesz póki dziekco jest małe, ale jak zacznie interesować się płcią i
      zacznie się wstydzić to lepiej się czymś okryć :) Dziecko może być po prostu
      zażenowane albo próbowac naśladowac twoje zachowania publicznie ;)
      • seth.destructor Re: Co za bzdury 15.02.07, 19:08
        Dziwne, ze to wstydzenie sie najczesciej przejawia sie w postaci starszej osoby
        plci zenskiej typu matka, babka lub ciotka, ktora np. na plazy robi panike, gdy
        maluszek sobie lata na golasa i z poplochem w oczach okrywa jego/jej "wstyd".
    • Gość: wylogowana Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.02.07, 00:39
      mustafa_pl napisał:
      > najgorsza jest ta niepewność, czy on już nie został skażony homoseksualizmem.

Wg mnie juz to sie stalo. Lec z malym czym predzej na odtrucie.
      Sa specjalne osrodki, gdzie w kilka tygodni z geja zrobia hetero.
      Powodzenia!

P.S. Jesli kuracja nie przyniesie jednak rezultatu, poslesz malego do
      seminarium i juz...
    • Gość: jaś.bumcykcyk Ostrożnie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:50
      Uważaj tylko w jakim "stanie" się mu pokazujesz, bo jeszcze (co nie daj Boże)
      gotów nabawić się kompleksów. Ale jakby co to pamiętaj by z całym przekonaniem
      zapewniać go że i on kiedyś będzie mieć równie dużego...
      • gringo68 Re: witaj gajowy! 15.02.07, 07:48
        Chodząc nago po lesie łatwo się przeziębić.....
        • Gość: Gość Re: witaj gajowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:56
          ...He he he ,żyje sobie jak Adam w raju ...tylko klimat nie ten...
    • Gość: Matylda Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: 85.112.196.* 15.02.07, 08:08
      Ale ten "kameleon" ma fantazję! Bo jestem (prawie) przekonana, że to wciąż ta
      sama osoba.
      • xtrin Nie karmić trolla! 15.02.07, 08:13
        > Ale ten "kameleon" ma fantazję!

Powiedziałabym, że mocno ograniczoną.
        • Gość: Matylda Re: Nie karmić trolla! IP: 85.112.196.* 15.02.07, 08:22
          > Powiedziałabym, że mocno ograniczoną.

Owszem ale właśnie dlatego jest rozpoznawalny. Swoją drogą wymyśla tematy, na
          które ludzie chętnie się łapią.
          • jorge.martinez Re: Nie karmić trolla! 15.02.07, 18:52
            Taki temat, gdyby go poważniej sformułować spokojnie mógłby zaistnieć na forum
            psychologicznym.

Może i f. społeczeństwo jest wylęgarnią prowokacji, ale nie każdy post to
            prowokacja, a czasem i prowokacja staje się okazją do rzeczowej dyskusji.
    • Gość: mantra Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: *.tpnet.pl 15.02.07, 16:19
      A lesbijek tez to dotyczy?
    • yoma Re: Chodzenie nago przy małym dziecku 15.02.07, 18:52
      Nie łam się, wszystko jest OK, w końcu trudno się kąpać w ubraniu :)
    • Gość: Pawel Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.07, 21:11
      Chyba zartujesz. Zreszta pederasta to nie pedofil i tez czlowiek. Napewno nie
      zrobiles mu zadnej krzywdy, ale mozesz kapac sie z nim w kapielowkach, jesli chcesz.
    • Gość: iberia.pl Proszę skasować ten pedofilski wątek n/t IP: *.icm.edu.pl 15.02.07, 23:12
    • inicjat U niemców to przecież norma 15.02.07, 23:24
      w ten sposób to wszyscy niemcy byliby pedałami. U nich to jest norma, że się
      przy dzieciach i to wcale nie już takich małych, chodzi nago i razem kąpie.

• Gość: kurt kombajn Re: Chodzenie nago przy małym dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:33
      Idzie, idzie gajowy???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka