Dodaj do ulubionych

Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to

13.04.07, 18:44
bzdura zupełna. Dlaczego ? Ano, bo jak chce mieć dziecko, to to jest dziecko,
kochany dzidziuś. Płacze ze wzruszenia na widok usg czy pierwszych kopnięć.
Kupuje ubranka, urządza pokoik. Słowem oczekuje małego człowieczka. A jak nie
chce. TO jest to embrion, coś niezdolnego do życia, kawałek mięsa, kawałek jej
ciała. W ogóle w p..... z tym h......, co ma mi życie zatruć. Więc jak taka
popaprana psychicznie istota ma decydować czy chce dziecka, czy nie. :)
Obserwuj wątek
    • kaczyjar Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 13.04.07, 19:05
      tomek_bg napisał:

> bzdura zupełna. Dlaczego ? Ano, bo jak chce mieć dziecko, to to jest dziecko,
      > kochany dzidziuś. Płacze ze wzruszenia na widok usg czy pierwszych kopnięć.
      > Kupuje ubranka, urządza pokoik. Słowem oczekuje małego człowieczka. A jak nie
      > chce. TO jest to embrion, coś niezdolnego do życia, kawałek mięsa, kawałek jej
      > ciała. W ogóle w p..... z tym h......, co ma mi życie zatruć. Więc jak taka
      > popaprana psychicznie istota ma decydować czy chce dziecka, czy nie. :)
    • simply-m Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 13.04.07, 19:10
      czy ty wiesz o czym piszesz?
    • socjalliberal To lepiej mężczyźni, co nie :D? 13.04.07, 19:11
      To ja zaraz koleżanki poproszę by zdecydowały czy cię obrzezać, czy trochę
      usteczka wymalować, czy wydepilować tu i ówdzie...:)
      • tomek_bg Wspólnie. 13.04.07, 19:43
    • Gość: xxx Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:13
      Sam jesteś popapraną istotą
      • pocoo Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 13.04.07, 22:43
        Moja koleżanka ,kilka lat temu,mając dwoje małych dzieci zaszla w ciążę.Badania
        lekarskie wykazaly ,że musi natychmiast zoperować nerki bo za 3 mies.to urządzą
        jej już tylko pogrzeb.Usunęła ciążę natychmiast,a teraz jest wściekłą
        przeciwniczką aborcji bez względu na zagrożenie życia matki.Słów mi brak.
        • Gość: neofelis Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 22:59
          Kobiety mają decydować o wyjściu za mąż. Bzdura. Bo jak chce mieć męża, to
          kochany facecik, uśmiecha się na jego widok, planuje wspólne gospodarstwo,
          kupuje różne rzeczy... a nie chce, to spadaj facecie.
          Zgroza, pokręcone istoty te baby.
          • pocoo Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 13.04.07, 23:06
            Gość portalu: neofelis napisał(a):

> Zgroza, pokręcone istoty te baby.
            Tra la la.Karuzela raz.
        • Gość: p28 Jakie wyciagasz wnioski merytoryczne pocoo? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.07, 23:07
          Dlaczego twoja kolezanka tak czuje i postepuje ,jak myslisz? Moze lekarze sie
          pomylili co do diagnozy? Moze postraszyli ja na wyrost? Moze czuje , ze nie
          dala szansy na zycie swemu dziecku, a mogla.....
          • pocoo Re: Jakie wyciagasz wnioski merytoryczne pocoo? 13.04.07, 23:32
            Miała kamienie odlewowe w nerkach, przestawały pracować i w lewej miała już
            wodonercze. O pomyłce nie ma mowy i ona o tym wie.Nie wiem jak racjonalnie jej
            tok myślenia wytłumaczyć.Zawsze byla religijna i może zdewociała.Obecnie nie
            możemy się dogadać.Nigdy nie żałowala tego co zrobiła bo cieszyla się,że
            uratowano jej życie dla dzieci ktore już miala.
            • Gość: p28 Nigdy nie tlumacz utrate dziecka zdewoceniem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.04.07, 02:36
              Nigdy nie tlumacz faktu utraty dziecka i zalu po nim zdewoceniem. Nie dziwie
              sie, ze nie mozesz w takiej sytuacji sie z nia dogadac. W pierwszym momencie
              kiedy kolezanka dowiedziala sie o swojej chorobie po prostu zadzialal instynkt
              samozachowawczy. Kolezanka zyje i dobrze, ze zyje i ze dzieci maja matke. Potem
              dopiero pojawil sie caly proces zalu i oplakiwania tego nienarodzonego
              czlowieka. Ona utracila DZIECKO, niezaleznie od sytuacji w jakiej sie znalazla.
              Zareczam cie z cala pewnoscia, niezaleznie od wszystkiego, ze ona obwinia sie o
              to. Czy usunieto jej nerki? Czy kolezanka ma dializy?
              • nangaparbat3 Nieprawda 14.04.07, 08:32
                matka, ktora ma male dzieci mysli przede wszystkim o nich - to nie instynkt
                samozachowawczy, tylko przekonanie, ze dzieci jej potrzebują. Słuszne.
                • Gość: p28 Re: Nieprawda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 05:00
                  Ta kobieta byla czlowiekiem zanim stala sie matka i jest nim nadal. Dlaczego
                  uwazasz, ze jest jedynie matka? Dlaczego nie mogl pojawic sie u niej instynkt
                  samozachowawczy? To ze zalezalo jej na wlasnych dzieciach i ich dobru moze
                  najlepiej tlumaczyc fakt, ze cierpi mimo powyzszych okolicznosci z powodu
                  utraty trzeciego dziecka.
              • yoma Re: Nigdy nie tlumacz utrate dziecka zdewoceniem 14.04.07, 08:35
                > Zareczam cie z cala pewnoscia, niezaleznie od wszystkiego, ze ona obwinia sie o
                >
                > to.

No comment
                • Gość: p28 Re: Nigdy nie tlumacz utrate dziecka zdewoceniem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.07, 05:02
                  A moze jakis comment na temat dlaczego kobieta w takiej sytuacji nie popiera
                  aborcji?
          • snajper55 Re: Jakie wyciagasz wnioski merytoryczne pocoo? 14.04.07, 01:07
            Gość portalu: p28 napisał(a):

> Dlaczego twoja kolezanka tak czuje i postepuje ,jak myslisz? Moze lekarze sie
            > pomylili co do diagnozy? Moze postraszyli ja na wyrost? Moze czuje , ze nie
            > dala szansy na zycie swemu dziecku, a mogla.....

Wiesz ilu milionom dzieci nie dałem szansy na życie ?

S.
            • Gość: p28 Doksztalt z podstaw biologii, snajper55 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.04.07, 02:25
              Cos ci pomylilo. Twoje plemniki to nie dzieci. Pewnie zabraklo ci kobiety ktora
              dalaby ci szanse na zostanie ojcem choc jednego dziecka.
    • Gość: kix Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:33
      Wymyśliłeś to podczas sedesowego seansu?
      • pocoo Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 13.04.07, 23:44
        Gość portalu: kix napisał(a):

> Wymyśliłeś to podczas sedesowego seansu?
        Pudło.Wg ciebie i podobnych tobie, każdy niewygodny fakt jest wymyslem chorej
        głowy.Nie podoba mi się to,bo nie mam skłonności do konfabulacji.
        • Gość: kix Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:07
          Chyba muszę się napić, by móc ci odpowiedzieć. Problemem jest tylko - że nie piję.
    • jorge.martinez Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 14.04.07, 01:03
      No właśnie, dlaczego nikt nie zapyta przedstawicieli społeczności poczętych i
      nienarodzonych?
    • yoma Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to 14.04.07, 08:36
      Ludzie, zejdźcie z tego Tomka, tam był emot na końcu :)
    • Gość: Majka No i co w tym dziwnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:52
      Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) Jak chce dziecka to może nawet w
      tych emocjach wielbić swoje jajeczka i jego pleminki. Tylko że z naukowego
      punktu widzenia to nic nie zmienia.
      A jeśli już ktoś ma prawo decydować o aborcji TO TYLKO KOBIETA, czyli podmiot
      całej sytuacji.
    • Gość: Matylda Re: Skąd Ty to wiesz??? (będąc facetem?) IP: 85.112.196.* 14.04.07, 13:26
      >>Ano, bo jak chce mieć dziecko, to to jest dziecko,kochany dzidziuś. Płacze
      ze wzruszenia na widok usg czy pierwszych kopnięć. Kupuje ubranka, urządza
      pokoik. Słowem oczekuje małego człowieczka. A jak niechce. TO jest to embrion,
      coś niezdolnego do życia, kawałek mięsa, kawałek jej ciała. W ogóle w p..... z
      tym h......, co ma mi życie zatruć.<<

Brawo! Niezamierzenie trafiłeś w samo sedno! właśnie tak jest, DOKŁADNIE tak.
      Macierzyństwo rodzi się w mózgu a nie w macicy.
      • pocoo Re: Skąd Ty to wiesz??? (będąc facetem?) 14.04.07, 14:21
        Gość portalu: Matylda napisał(a):

A jak niechce. TO jest to embrion,
        > coś niezdolnego do życia, kawałek mięsa, kawałek jej ciała. W ogóle w p.....
        z
        > tym h......, co ma mi życie zatruć.<<
        Jeżeli urodzi niechciane dziecko to będzie je traktowała tak, jak napisałaś,
        albo je zabije po urodzeniu, albo mu urządzi piekło na ziemi.

• Gość: jszhc Re: Kobiety mają decydować o aborcji. Przecież to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:24
      Dlaczego ciagle takie osobeczki jak ty pisza o skrajnosciach. To zadna
      argumentacja i takie troche przedszkolne tupanie nozkami;p.
    • Gość: ant nie pij albo nie ćpaj - nie będziesz pisał bzdetów IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 21:49
      ~~bez tekstu i oczekiwania na odpowiedź.~~

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka