gelimer 18.04.07, 09:28 ...swoich do końca. Swoją drogą, nie wydaje Wam się to dziwnie symetryczne: donosiciel Maciej Damięcki - lansowany syn, Mateusz Damięcki donosiciel Daniel Passent - lansowana córka, Agata Passent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brum Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. IP: *.chello.pl 18.04.07, 09:30 gelimer napisał: > donosiciel Daniel Passent - lansowana córka, Agata Passent Agata odcina kupony popularności po swojej genialnej matce, Agnieszce Osieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:33 Hmm... a jak nalezy w takim razie rozumiec namolne lansowanie przez Wyborczą twórczości Karola W, tez agent? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:36 Nie mieszaj do tego papieża. Nie zgadzam się z nim w większości spraw, ale uważam że był wielkim człowiekiem. Mam natomiast na myśli lanserkę miernego aktora Mateusza Damięckiego i miernej publicystki Agaty Passent po rodzicach agentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Zaraz, zaraz IP: *.chello.pl 18.04.07, 09:38 To Agnieszka Osiecka też była agentką? Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Zaraz, zaraz 18.04.07, 09:53 Nie wspomniał ale jak już krytykujemy po pokoleniach to i żonę też zlustrujmy:( Obrzućmy gównem i zobaczymy co wyjdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Zaraz, zaraz 18.04.07, 09:55 Nikt tu nikogo niczym nie obrzuca. Mnie się tez to wydaje dziwnie symetryczne. Może jak ktoś się raz zeszmacił za komuny nie ma już oporów aby szmacić się kolejny raz lansując swoje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czy jest coś złego w tym, 18.04.07, 09:58 że syn aktora zostaje aktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek A w pchaniu do 5-10-15 i upychaniu gdzie się 18.04.07, 10:02 tylko da już owszem. Ty oczywiście stwierdzisz, ze był zdolniejszy od innych. Ja jednak mam spore wątpliwości mając na uwadze przyzwoitośc tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: A w pchaniu do 5-10-15 i upychaniu gdzie się 18.04.07, 10:05 > Ty oczywiście stwierdzisz, ze (...) Jesteś prorokiem? Nie znam taty Macieja damięckiego osobiście, więc nic nie wiem o jego przyzwoitości. PS Podejrzane są wszystkie dzieci biorące udział w programach telewizyjnych. No i, oczywiście, obah bracia Kaczyńscy. kto ich wylansował do "Dwóch takich ...". Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: A w pchaniu do 5-10-15 i upychaniu gdzie się 18.04.07, 10:09 To akurat jest pytanie. Sam chętnie poznał bym odpowiedź. Ale akurat tu postać choćby Henryka Gołębiewskiego pokazuje że wtedy nabór dziecięcych aktorów odbywał się jakby uczciwiej. Dziwne jest, że teraz wygląda to inaczej i co raz rodzic jakiejś "gwiazdy w drugim pokoleniu" okazuje się komunistycznym agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Skąd wiesz, 18.04.07, 10:11 kto jest tatą Henryka Gołębiewskiego? Może też jakiś agent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Zaraz, zaraz IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:09 wraczek napisał: > A czy ktokolwiek tu o tym wspominał? Gelimer napisał: " ... i miernej publicystki Agaty Passent po RODZICACH agentach". Pewnie popełniłem błąd, sadząc że RODZICE to matka i ojciec. Dlatego tez zapytałem o matkę p. Agaty, Agnieszkę Osiecką. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:41 Czytam ją w "Twoim Stylu" i za mierną nie uważam. Czytam też GW i nie zauwazyłam lansu Agaty Passent, mozesz podać jakieś linki do jej twórczości na łamach GW? A Mateusza Damięckiego w czym "lansują" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:47 > Czytam ją w "Twoim Stylu" i za mierną nie uważam. Czytam też GW i nie > zauwazyłam lansu Agaty Passent, mozesz podać jakieś linki do jej twórczości na > łamach GW? To akurat twoje zdanie. Swoją drogą w powodzi miernoty jaką nas raczą ona faktycznie specjalnie nie odstaje. A czy ja wspomniałem, że panna Passent jest lansowana na łamach GW? > A Mateusza Damięckiego w czym "lansują" ? Kiepsko zagrana rola Baryki w "Przedwiośniu" to nie była lanserka? Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:51 W powodzi mienoty o każdym możesz napisać mierny a to jest - delikatnie mówiąc - nieuprawnione ... Podejrzewm,że tego co ona pisze nie czytasz. O facecie który zagrał w jednym filmie dawno temu piszez,że jest "lansowany" ?? Daj już moze spokój z tą oceną bo jest zbyt emocjonalna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 09:54 pl.wikipedia.org/wiki/Mateusz_Dami%C4%99cki Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:56 Dzięki. Sam "lans" :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje. 18.04.07, 09:56 Wiecie co, może skończmy ten festiwal przykopywania? Albo może załózmy teczki nienarodzonym? Na pewno da się coś i tam włożyć, bo przecie w naszym kraju tylko jedna jedynie słuszna teczka była sfałszowana? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Rolę Baryki załatwiła mu GW? 18.04.07, 09:55 Czego to ludzie nie wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Aby zasugerować, że jest dziwna symetria... 18.04.07, 10:03 ...między donoszeniem w komuniźmie i "wpychaniem" własnych dzieci w obecnym systemie. Nie sugeruję żadnych wniosków. Sami myślcie to co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Aby zasugerować, że jest dziwna symetria... 18.04.07, 10:59 gelimer napisał: > ...między donoszeniem w komuniźmie i "wpychaniem" własnych dzieci w obecnym > systemie. Nie sugeruję żadnych wniosków. Sami myślcie to co chcecie. O kurka wodna, ależ subtelne przmyslenia !!! najpierw obrzucamy gównem a potem mówimy "nie sugeruję ..." To szkoła jeszcze PRL-owska czy już ta nowa - że tak zapytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Aby zasugerować, że jest dziwna symetria... 18.04.07, 11:08 squirrel9 napisała: > O kurka wodna, ależ subtelne przmyslenia !!! najpierw obrzucamy gównem a potem > mówimy "nie sugeruję ..." To szkoła jeszcze PRL-owska czy już ta nowa - że > tak zapytam ? Ty odróżniasz takie niuanse? Zazdroszczę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Aby zasugerować, że jest dziwna symetria... 18.04.07, 11:13 Tak, odróżniam:) i gelimer uważam,za starą PRL-owską. Dzisiejsza "szkoła" idzie w zaparte i mówi,ze wypowiedź była nieautoryzowana i w trakcie drukowania cos pozmieniali a jej w ogóle nie o to chodziło, po prostu "niewykluczała tylko domniemania" :) Poza tym mamy pewnie interes w bronieniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz gelimer ale ty bredzisz 18.04.07, 09:56 Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje.gelimer napisał: > ...swoich do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Nie po twojemu to zaraz bredzę. 18.04.07, 09:59 Tobie się to oczywiście nie wydaje dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz gelimerku klimat teczkowy lubisz 18.04.07, 10:31 Tu masz TW www.tvn24.pl/-1,1503295,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: 18.04.07, 10:09 gelimer napisał: > Ani słowa na temat Passenta. Wybiórcza kryje ...swoich do końca. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4068316.html To teraz chyba pozostaje Ci przytoczyć słowa jakiejś Ani na temat Passenta. chyba żeś sam Ania... A może cytowałeś znajomą? Odpowiedz Link Zgłoś