primoultimo 04.06.07, 19:37 Ja rozumiem emigracje ze nie ktorzy nie chca wracac, ale zeby az tak to manifestowac ? ... niewracamdopolski.com/ :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwny_gosc Re: Nie wracm do Polski... 04.06.07, 20:08 Za mojej (nie tak znowu dawnej) młodości popularne było powiedzenie: co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nie wracm do Polski... 04.06.07, 21:21 Zamiast mówić o sobie "świetnie mi w Londynie" mówią tylko "W Polsce było mi do d..y". Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od 27 lat Re: Nie wracm do Polski... IP: 139.48.155.* 04.06.07, 22:39 Megalomani maja problem z faktem "Nie wracam do Polski". Czlowiek ma prawo wyboru. Polska przegrywa z wieloma krajami. Tam jest ojczyzna gdzie jest chlem. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Nie wracm do Polski... 04.06.07, 22:51 dosyć ciekawy tekścik na tej koszulce. ja na przykład, żeby zamanifetować swój problem szukam koszulki z napisem "mam nie wyleczoną stulejkę". no nie wiem, na allegro nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie wracm do Polski... 05.06.07, 01:20 Masz problem "bidoczku", którego koszulką nie zakryjesz.Chcesz światu ogłosic , że jesteś prawiczkiem? Ile masz lat? Chcesz pozostać cnotliwym do końca swoich dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczystan atakuje Re: Nie wracm do Polski... IP: 139.48.155.* 05.06.07, 05:10 Muszek0 to Kaczor. On jest w Polsce i ma brata blizniaka jednojajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Nie wracm do Polski... 05.06.07, 06:24 łoooojjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuu! nie mogę już, spadam z krzesła. tak żeście mnie chopaki rozśmieszyli, że mnie baniak boli ze spazmów śmiechu. myslę, że takie błyskotliwe umysły niech lepiej noszą owe koszulki i raczej niech ich nigdy nie ściągają, żeby nie zapomnieć doskonałego hasła jaki na nich widnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_dre Re: Nie wracm do Polski... IP: 194.51.20.* 05.06.07, 09:31 sam sobie napisz na podkoszulku, sa specjalne farby do podkoszulkow, na allegro napewno znajdziesz ... ;-) ...tak mi tylko przyszlo do glowy, zebys mogl zrealizowac marzenie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, to z tesknoty... IP: 81.19.200.* 05.06.07, 08:37 to tak, jak ludzie ktporz ymowie..nienawidze cie! a w gruncie rzechy kochaja... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Fantastyczna Strona !!! Koszulki prawdy. 05.06.07, 15:45 Fantastyczna Strona !!! Koszulki prawdy. Bomba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d denne..jak ze ta cene 05.06.07, 16:43 wydruk takiego napiszu kosztuje 2 funty. plus kodzulka 3..to 6 funtow w porywach. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Nie wracm do Polski... 05.06.07, 16:04 primoultimo napisał: > Ja rozumiem emigracje ze nie ktorzy nie chca wracac, ale zeby az tak to > manifestowac ? ... niewracamdopolski.com/ :( Dlaczego ceny sa tylko w funtach i napisy po polsku? Co z turystami? Znam duzo Brytyjczykow ktorzy byli w Krakowie, Warszawie, Zakopanem itd i wiekszosc chetnie by kupila takie koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ALE CENY! 05.06.07, 16:42 kto normalny zaplacilby za glupia podkoszulke 14 funtow.. to jest ponad 100 PLN. > primoultimo napisał: > > > Ja rozumiem emigracje ze nie ktorzy nie chca wracac, ale zeby az tak to > > manifestowac ? ... niewracamdopolski.com/ :( > > Dlaczego ceny sa tylko w funtach i napisy po polsku? > Co z turystami? > Znam duzo Brytyjczykow ktorzy byli w Krakowie, Warszawie, Zakopanem itd i > wiekszosc chetnie by kupila takie koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś