michu666 07.06.07, 13:43 Nie chcieli jej przepuścić, bo ważniejsze są jakie parady niż czyjeś życie lub zdrowie. Gdzie my żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 13:45 Masz złudzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 13:54 Na tym właśnie polega miłosierdzie i wspólczucie otumanionych wiernych.A jeszcze kilka dni temu wielu z nich powróciło z lednickich pól, tak uduchowionych i odrodzonych.I WSZYSTKO TYLKO NA POKAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.07, 13:57 Ja pie.....,mimo wszystko nie wierze!dowody(link)choc to tez nie dowod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panda Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: *.icpnet.pl 07.06.07, 14:03 A swoją drogą dobrze że Boże ciało wypada w czerwcu a nie np.w grudniu . Bo zamiast dzieci rzucających kwiatki,widzielibyśmy starowinki rzucające moherki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazix Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: *.icm.edu.pl 07.06.07, 23:28 A mnie dzisiaj nie chcieli przepuścić jak jechałem rowerem. Jeden brzuchaty prostak nawet chciał mnie gonić, jak przejeżdżałem przez tą ich paradę. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 14:06 Wszędzie tam gdzie są procesje policja wyznacza objazdy i kieruje ruchem, więc pretensje trzeba do nich kierować, że nie zorganizowali przejazdu karetce. Odpowiedz Link Zgłoś
michu666 Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 19:19 dziwny_gosc napisał: > Wszędzie tam gdzie są procesje policja wyznacza objazdy i kieruje ruchem, więc > pretensje trzeba do nich kierować, że nie zorganizowali przejazdu karetce. Tak sie składa, że karetka jechała do mieszkanca miejscowosci, w której była procesja. Wiec objazd nic by tu nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 14:11 jeżeli jechała na sygnale to faktycznie dramat. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: *.lublin.enterpol.pl 07.06.07, 14:16 Nóż się w kieszeni sam otwiera i zaciskają pięści! Kretyński Katoland! Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 14:36 Śmiać mi się chce jak łatwo zagrać na waszych emocjach. Nie wiecie gdzie to było, jak wyglądała sytuacja, czy w ogóle miała miejsce, ale już macie wyrobione zdanie. Z takim nastawieniem zawsze będziecie manipulowani. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 14:41 dziwny_gosc napisał: > Z takim nastawieniem zawsze będziecie manipulowani. Bo ludzie tacy są :). Jakby podano newsa "karetka musiała czekać aż przejdzie parada" to pewnie byłoby jeszcze więcej oburzonych :). Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 14:47 Cokolwiek by to nie było, czy procesja czy parada, jeśli jest to zgromadzenie legalne to trasa przemarszu została uzgodniona z władzami porządkowymi. Za bezpieczeństwo odpowiada policja i powinny być powyznaczane objazdy, pisałem już o tym trochę wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 15:04 Ależ oczywiście, ale mało kto zwraca uwagę na takie przyziemne kwestie, szczególnie, gdy na wierzchu jest coś tak budzącego emocje jak procesja czy parada. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja 07.06.07, 15:05 Otóż to Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a byla na sygnale? 08.06.07, 08:48 wiesz,bo karetka to se mogla stac..skro nie byla na sygnale, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludziemyślcie. Jeśli karetka czekała aż przejdzie procesja to ten IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 09:01 fakt świadczy negatywnie tylko o kierowcy. Znaczy że kierowca był wielką d..ą bo nie potrafił znaleźć alternatywnego objazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Jeśli karetka czekała aż przejdzie procesja t 08.06.07, 12:09 """A swoją drogą dobrze że Boże ciało wypada w czerwcu a nie np.w grudniu . Bo zamiast dzieci rzucających kwiatki,widzielibyśmy starowinki rzucające moherki.""" ROTFLMO swietne Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix O procesach myślowych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:30 >fakt świadczy negatywnie tylko o kierowcy. Znaczy że kierowca był wielką d..ą bo >nie potrafił znaleźć alternatywnego objazdu. Ewidentnie myślenie nie jest i twoją mocną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto a ksiądz położył się w poprzek drogi, tak? 08.06.07, 16:11 i zapewne jeszcze ministranci zaatakowali kadzielnicą lekarza i sanitariuszy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot a co jechali po ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:53 U mnie to karetka jedze za paradą i w każdej chwili sanitar=iusze gotowi są do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazix Re: a co jechali po ciebie IP: *.icm.edu.pl 08.06.07, 22:18 NA czyj koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: *.chello.pl 08.06.07, 17:03 > michu666 napisał: > Nie chcieli jej przepuścić, bo ważniejsze są jakie parady niż czyjeś życie lub > zdrowie. Gdzie my żyjemy? < Właśnie gdzie? Podaj miejsce i czas zdarzenia. I więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Karetka musiała czekać aż przejdzie procesja IP: 85.112.196.* 08.06.07, 20:40 Nie wierzę. Kilka lat temu procesja w której uczestniczyłam ustąpiła miejsca strazy pożarnej, która jechała gasić jakies palące się trawy na obrzeżach miasta. Gdyby to była karetka to ludzie wdrapywaliby się na drzewa żeby zrobić miejsce. Wy, Moi Drodzy dajecie sobą manipulować. Jeden rzuci coś na podpuchę, Wy się podniecacie a on ma ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś