niegrzeczna_czarna 17.06.07, 22:39 Ludzie, przecież tego się nie da oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Opole 2007-porażka! 17.06.07, 22:53 Nie wiem, bo nie oglądałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_czarna Re: Opole 2007-porażka! 17.06.07, 22:55 Wczoraj próbowałam się zmusić do obejrzenia Kabaretonu. Po 5 minutach zrezygnowałam. Czy Ci ludzie, którzy od 20 lat już nie śmieszą, muszą wychodzić na scenę i się tak ośmieszać ? Odpowiedz Link Zgłoś
portoryko13 Całe szczęście,że nie oglądałem.Pan Wolski za to.. 17.06.07, 23:34 Publiczność wyszła, artyści zostali wygwizdani, a śmiechu w amfiteatrze było jak na lekarstwo. Jest Pan zadowolony ze swojego kabaretu? Tak, na tyle, na ile dało się go zrobić w tak krótkim czasie. Artyści dali z siebie wszystko. Poza tym mieliśmy tylko jedną próbę, na którą spóźnił się realizator obrazu, więc zdążyliśmy przećwiczyć tylko pierwszą część. Dałkowska nie wiedziała na przykład, że w scenie jest dziura. Cud, że się nie zabiła. miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,4231725.html I jeszcze więcej tego typu "kwiatków" organizacyjnych tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:39 Ogólna klapa i żenada. Jest źle i co rok coraz gorzej. Wczoraj np. obejrzałem sobie to, co zostało zrobione z piosenek Krajewskiego. Nie wiem, dlaczego krajewski się nie pojawił, ale na jego miejscu też bym się nie pojawił. Na cholerę te układy pseudotaneczne przy niektórych piosenkach i tych dwóch pajaców robiących miny? Ja rozumiem, że trzeba tworzyć miejsca pracy, ale nie lepiej np. przy autostradach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:41 Krajewski się nie pojawił, bo spodziewał się tego co usłyszeliśmy - tak przypuszczam. To był koszmar. Naprawdę nie rozumiem dlaczego jak artysta ma zaśpiewać piosenkę innego artysty to ją na siłę ulepsza. Czy to naprawdę tak trudno zaśpiewać po prostu ładnie, bez ozdobników, zmiany tempa, dodatków pseudojazzu (bo z jazzem to nie ma nic wspólnego), układów choreograficznych, które z artyzmem mają niewiele wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Opole 2007-porażka! IP: *.ec.kalisz.pl 18.06.07, 10:28 Też mam takie zdanie. A Lady Pank przeszedł samego siebie. Cóż to było? Miotający się facet po scenie i te wrzaski. I takiego do Opola wpuścili. A Krajewski ponoć panicznie boi się sceny i dlatego go nie było. Jakaś obsesja czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Opole 2007-porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:43 A Ty byś nie miała obsesji gdyby ktoś Toją pracę tak spartaczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Opole 2007-porażka! IP: *.ec.kalisz.pl 18.06.07, 11:52 Nie zrozumiałaś mnie. Krajewski boi się sam występować na scenie. Ma wielką tremę i jakąś obsesję na tym punkcie. Wszyscy przecież jego pracy nie spartaczyli. Maryla Rodowicz jak zwykle była super. Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Opole 2007-porażka! 18.06.07, 11:39 nawet nie ogladalam, jakos brak zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Opole 2007-porażka! 19.06.07, 00:46 ja juz od dawna Opola nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonik Re: Opole 2007-porażka! IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 19.06.07, 02:22 tegoroczny kabareton byl zorganizowany dla moherowych beretow gdyz wystapili idole z ich mlodosci... Rosiewicz ledwo stal na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś