inzest 12.07.07, 09:44 dostałam dziś maila od babki,że chce mnie przyjąć do pracy tylko,że zpaomniałam czego dotyczyła ta oferta!!co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facet123 Re: głupia sprawa 12.07.07, 10:15 Napisz, że wysłałeś wiele ofert w różne miejsca i żeby napisała dokładniej w sprawie której oferty jest ten mail. Nie ma się czego wstydzić, a właściwie nawet lepiej na tym wychodzisz, bo sugerujesz, że nie jesteś jeszcze na 100% pewien i łaski nie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: głupia sprawa IP: 85.112.196.* 12.07.07, 11:11 Po takim pytaniu jako pracodawca już bym Ciebie nie chciala. Skoro nie pamiętasz to znaczy, że nie szukasz pracy U MNIE ale szukasz KAŻDEJ PRACY a skoro każdej to nie interesuje Cię żadna. Lepiej umów się na spotkanie i w trakcie wybadasz czy to praca dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: głupia sprawa 12.07.07, 11:19 Zależy co to za branża i stanowisko. Jeżeli chodzi o układacza półkowego w supermarkecie, to faktycznie. Jeżeli o specjalistę branży IT to oczywiste jest, że ma on wiele możliwości pracy i to pracodawcy powinno zależeć na zwerbowaniu go. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: głupia sprawa 12.07.07, 14:10 Zgadzam się. Lepiej pójść w ciemno na rozmowę i wybadać na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: głupia sprawa 12.07.07, 17:06 Gość portalu: Matylda napisał(a): > Po takim pytaniu jako pracodawca już bym Ciebie nie chciala. Skoro nie > pamiętasz to znaczy, że nie szukasz pracy U MNIE To złe założenie, Matyldo. Pracodawcy mają najdziksze pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzest Re: głupia sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:58 ale właśnie ta babka nie odpisuje na mojego miala, chyba zrezygnowała ze mnie... chociaż nie dałam jej do zrozumienia,że nie wiem o jaką pracę chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś