inzest 02.08.07, 17:24 www.pardon.pl/artykul/2187/studentki_do_rodzenia_dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: ??? 02.08.07, 17:50 Problem byłby wtedy, gdyby warunkiem przyjęcia na studia było zaświadczenie o ciąży.A tak, kolejna ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa no i co w tym takiego? IP: *.igloonet.pl 02.08.07, 19:52 mnie jakos w niczym nie razi pomysl utworzenia zlobkow przy uczelniach. jest sporo studentek, ktore rodza dzieci i z pewnoscia nikomu to nie zaszkodzi, a wielu osobom moze pomoc. osobiscie znam pare takich osob, ktore moglyby sie z czegos takiego bardzo ucieszyc. nawiasem mowiac, jakkolwiek nie jestem fanka Sowinskiej, to uwazam, ze artykul jest napisany w sposob bezsensownie prowokacyjny. sam tytul sugeruje, jakby Sowinska probowala zaganiac studentki do rodzenia dzieci, tymczasem ona chce pomoc tym, ktore SAME CHCA te dzieci miec. mozna bylo te informacje podac w zwykly sposob, nie ma w niej nic bulwersujacego, jest to moim zdaniem calkiem pozytywny pomysl, pomijajac jednak jego aspekt finansowy, ktory moze sie okazac nie do przeskoczenia. ale odnosze wrazenie, ze zdaniem autora artykulu, Sowinska jest "be i juz" i wszystko, co od niej wyjdzie nalezy bezwzglednie wysmiac, przypomniec o kompromitacji z teletubisiami (ktora nie ma nic do rzeczy, ale zeby czasem ktos sobie nie zapomnial), przejaskrawic, wykpic. nie lubie tego typu "dziennikarstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Fantastycznie stonowana wypowiedź rozsądnej 03.08.07, 11:07 przeciwniczki PiS-u. Podziwiam i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: ??? IP: 85.112.196.* 03.08.07, 11:03 Kiedyś żłobki były normalną instytucją w każdym mieście. Studentki też mogły oddawać tam swoje dzieci. Nigdy nie słyszałam, żeby uczelnie miały swoje własne. Teraz żłobków prawie nie ma i w tym leży problem. Odpowiedz Link Zgłoś