mjot1 14.11.07, 19:55 Dzięki Janku za wiele wspaniałych chwil... Najniższe ukłony z łezką w oku smętny M.J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uyu Re: Jan Kaczmarek nie żyje 15.11.07, 00:54 Czemu zawsze najlepsi za wczesnie odchodza ? Humor, kultura, satyra i finezja rozwiewaja sie jak mgla. W dzisiejszych kabaretach trudno ich sie doszukac. Szkoda i zal. I smetnie mi tez, bo czesc mojej mlodosci odeszla razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Jan Kaczmarek nie żyje 15.11.07, 13:53 ech szkoda..... Również dziekuję Jankowi za wspaniałe chwile... Ale teksty Janka dalej mi w duszy grać będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Zegnaj Janie . Dziekuje...... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.07, 20:40 Pamietam go, jak stal w wykoslawionych butach na petli 7 na Krzykach we Wroclawiu. Wygladal tam tak zwyczajnie, tak przecietnie.... A przeciez znalam go z estrady z zupelnie innej tej jego niezwyklej, nieprzecietnej strony, osoby porywajacej tlumy, osoby, ktora rozweselala szara rzeczywistosc, dodawala sily , wiary i odwagi.... Zobaczylam go rowniez przypadkowo kilka lat temu, kiedy z ogromnym trudem wysiadal z taksowki w Rynku aby udac sie do wroclawskiego Ratusza na jakas uroczystosc gdzie zostal uhonorowany przez Prezydenta Wroclawia...bardzo smutny to byl dla mnie moment....Dzisiaj nie ma go juz wsrod nas, ale jego piosenki, jego wspaniala patriotyczna postawa, jego mily, zyczliwy usmiech pozostana zawsze z nami. Zegnaj Janie... Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Jan Kaczmarek nie żyje 18.11.07, 22:48 I po coś się tak spieszył głupi? Do Waligórskiego na imieniny? (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś