sentotento 01.02.08, 12:05 Jestem alkoholikiem. Alkoholizm to - jak wiadomo choroba. Malo tego , jest to choroba nieuleczalna. Dlaczego nie chca mi dac renty??? Ludzieeeee Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: Renta 01.02.08, 12:27 >Malo tego , jest to choroba nieuleczalna.< Mogę przeznaczyć 1% mojego podatku na Twoją eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 01.02.08, 13:33 matylda1001 napisała: > Mogę przeznaczyć 1% mojego podatku na Twoją eutanazję. Kobieto , puchu marny ... jam czescia tej sily ktora wiecznie zla pragnac wieczne czyni dobro. Dziecko mam na utrzymaniu , o niedobra! Chce dac szczescie mojej rodzine , ale ten chory kraj nie chce mi pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Renta 01.02.08, 13:47 >Dziecko mam na utrzymaniu , o niedobra!< Nie mam nic przeciwko rencie rodzinnej dla dziecka. >Chce dac szczescie mojej rodzine , ale ten chory kraj nie chce mi pomoc.< Umiesz liczyć? licz na siebie. Tak naprawdę to kto wie co byłoby szczęściem dla Twojej rodziny? W te albo we wte, albo eutanazja albo weż się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 01.02.08, 14:27 matylda1001 napisała: > Nie mam nic przeciwko rencie rodzinnej dla dziecka. Po eutanazjii? A matka co dziecku powie? Musielismy utylizowac tatusia bo mial sklonnosc. > Umiesz liczyć? licz na siebie. Tak naprawdę to kto wie co byłoby > szczęściem dla Twojej rodziny? W te albo we wte, albo eutanazja > albo weż się do roboty. Chcecie mnie pchnac w lapy kostuchy. Nic z tego. Ja bede trwal! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Renta 01.02.08, 14:52 >A matka co dziecku powie? Musielismy utylizowac tatusia bo mial sklonnosc.< :) Takie samo dobre wytłumaczenie jak każde inne, mnie się nawet podoba. >Chcecie mnie pchnac w lapy kostuchy. Nic z tego. Ja bede trwal!< Mam nadzieję...! Fajnie piszesz więc nie jest z Tobą aż tak żle. Żyć chcesz, renty nie dostaniesz, dziecku jeść dać trzeba więc chyba...do pracy się weżmiesz...? (bo jak nie, to...) Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 04.02.08, 09:48 matylda1001 napisała: > :) Takie samo dobre wytłumaczenie jak każde inne, mnie się nawet > podoba. Kobiety sa znane , ze swojego okrucienstwa. Pamietaj! Zlo zawsze powraca! > Mam nadzieję...! Fajnie piszesz więc nie jest z Tobą aż tak żle. Żyć > chcesz, renty nie dostaniesz, dziecku jeść dać trzeba więc > chyba...do pracy się weżmiesz...? (bo jak nie, to...) Do pracy , to chodza frajerzy i wymoczki. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Renta 04.02.08, 12:58 >Do pracy , to chodza frajerzy i wymoczki.< To mój mąż jest frajerem? W takim razie wolę frajera od alkoholika, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Renta 02.02.08, 17:16 sentotento napisał: > Chce dac szczescie mojej rodzine , ale ten chory kraj nie chce mi > pomoc. To poszukaj zdrowego, który Ci pomoże. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Renta IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.08, 19:08 sentotento napisał: > Kobieto , puchu marny ... jam czescia tej sily ktora wiecznie zla > pragnac wieczne czyni dobro.> > Dziecko mam na utrzymaniu , o niedobra!> > Chce dac szczescie mojej rodzine , ale ten chory kraj nie chce mi > pomoc. Przestań skamleć o litość i weź się sam za siebie? Kto ma ci co dać? Jak by państwo miało rozdawać pieniądze tylko z takich powodów poszło by dawno z torbami!!!! Komu chcesz wmówić ze alkoholizm jest choroba, alkoholizm jest brakiem silnej woli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 04.02.08, 09:50 Gość portalu: Gosc987 napisał(a): > Przestań skamleć o litość i weź się sam za siebie? Kto ma ci co dać? > Jak by państwo miało rozdawać pieniądze tylko z takich powodów poszło by dawno > z > torbami!!!! He he he widziales kiedys taki dokument ... ustawa budzetowa ... wydatki ? > Komu chcesz wmówić ze alkoholizm jest choroba, alkoholizm jest brakiem silnej > woli!!! Ech czlowieku , co ty wiessz o nalogach. Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Renta 01.02.08, 12:32 Nie każda choroba jest kalectwem uniemożliwiającym pracę i uzasadniającym przyznanie renty. Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 01.02.08, 13:34 mich.999 napisał: > Nie każda choroba jest kalectwem uniemożliwiającym pracę i uzasadniającym przyz > nanie renty. Mietuski nie pomagaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Renta 01.02.08, 13:44 sentotento napisał: > mich.999 napisał: > > > Nie każda choroba jest kalectwem uniemożliwiającym pracę i > uzasadniającym przyz > > nanie renty. > > Mietuski nie pomagaja :P A esperalik? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Renta 01.02.08, 16:56 Widać cienki z Ciebie alkoholik, osobiście znam dwóch i oni rentę otrzymują - postaraj się bardziej. Bądź skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Renta 02.02.08, 17:18 demonii napisała: > Widać cienki z Ciebie alkoholik, osobiście znam dwóch i oni rentę otrzymują - > postaraj się bardziej. Bądź skuteczny. Pewnie za krótko i za mało pije. Ale mogę go zrozumieć. Nie ma renty, więc nie ma za co pić. Jakby mu dać rentę, to mógłby na nią zapracować (zapić ?). S. Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 04.02.08, 09:57 snajper55 napisał: > Pewnie za krótko i za mało pije. Ale mogę go zrozumieć. Nie ma renty, więc nie > ma za co pić. Jakby mu dać rentę, to mógłby na nią zapracować (zapić ?). Nic nie rozumiesz. Osiagnalem w zyciu pewien balans , taka homeostaza alkoholicka ,pomiedzy piciem i nie piciem i preagne zeby panstwo zaczelo wspierac mnie w moich zmaganiach wtedy kiedy bedzie mi ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Renta 04.02.08, 10:20 A dałeś w łapę? No to się nie dziw, że nie dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sentotento Re: Renta 04.02.08, 12:01 Z reguly wodke , z reguly czysta. Choc na kacu mam zachcianki - zoladkowa z cola , malibu z mlekiem etc. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Renta 04.02.08, 12:38 Zachcianki ma... Histeryk jesteś, nie alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Renta 04.02.08, 14:05 No to do siebie nie pasujemy - ja pijam tylko dykte. Odpowiedz Link Zgłoś