Gość: chory, ojojoj IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 11:35 mnie zabija psychicznie. ma ktoś jakas rade poza tym, ze moglem wczoraj tyle nie pic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Kac IP: *.lublin.mm.pl 13.09.03, 21:33 Gość portalu: chory, ojojoj napisał(a): > mnie zabija psychicznie. ma ktoś jakas rade poza tym, ze moglem wczoraj tyle > nie pic ? Nie bedziesz miał kaca, jezeli natychmiast po wypiciu wsadzisz palec w gardło i wyrzygasz zawartość zołądka. Jak alkohol zmiesza się juz z krwią, to święty Boze nie pomoże, najwyzej oddtrucie. Trzeba ten alkohol rozcieńczyć. Jak nie kroplówka to wypicie conajmniej 2 litrów wody niegazowanej, mocna kawa z sokiem z połówki cytryny. Niektórzy doświadczeni zlecają sok z kiszonej kapusty ( zawiera witaminę C). A radzę nim sięgniesz po kieliszek pomyśl czym to się może skończyć. Chyba,że kochasz cierpieć. A tak na dodatek. Picie skraca życie. Jezeli bedziesz pozwalał sobie na niekontrolowane pijaństwo, to anim sie obejrzysz - wpadniesz w uzależnienie. Wtedy Twoj los bedzie marny. Mozesz wylądować w pensjonacie Marka Kotańskiego. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Kac 13.09.03, 22:25 Gość portalu: chory, ojojoj napisał(a): > mnie zabija psychicznie. ma ktoś jakas rade poza tym, ze moglem wczoraj tyle > nie oj mogłeś,w końcu po to człowiek ma rozum,żeby z niego korzystał:) a tak poza tym,to najlepsze są kiszone ogórki!! pozdrawiam i życze rychłego powrotu do normalności;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy, ajajaj Re: Kac IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 23:25 Dzieki serdeczne, rady zatrzymam na przyszłość. To co mówisz mi nie grozi, napiłem się wódki wczoraj po dość długim czasie. Pije bardzo rzadko i dlatego wczoraj nieznałem umiaru. Chyba uzaleznienie mi nie dotyczy. Jeszce raz dzięki i pozdraiwam. Ogórki rzeczywiscie pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
may79 Re: Kac 14.09.03, 11:02 Ogorki, kiszona kapusta, kawa z sokiem z cytryny, bo one wszystkie zawieraja WITAMINE C!!! Trzeba Ci duzo witaminki C w latwo przyswajalnej postaci. Jest nawet taki soczek na kaca, a zowie sie "kacuś" :-) serio :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kac IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 13:27 Najlepsze na kaca jest zimne piwko - nic tak nie pomaga. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralowa Re: Kac IP: *.icpnet.pl 27.09.03, 00:38 Polecam zjedzenie czegoś słonego i koniecznie wyjscie na powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Kac 27.09.03, 00:47 Gość portalu: chory, ojojoj napisał(a): > mnie zabija psychicznie. ma ktoś jakas rade poza tym, ze moglem wczoraj tyle > nie pic ? ....nie martw sie nastepmym razem bedzie lepiej.Chyba "balanga" byla tego warta?Kiedys na kaca wspanialy srodek mial Jan Pietrzak,nazywal sie "kacepiryna".pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
pas.ja Re: Kac 27.09.03, 09:23 gómowa kac-ószka na głufce topsze srobi. :))) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś