mysz11 19.09.06, 11:47 witam, czy ktos moze mi polecic hmm jakiegos taniego adwokata w warszawie ktory zajmie sie rozwodem??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malamiki656 Re: adwokat 28.05.13, 21:26 poleam mec. Domańskiego z pl. bankowego. Jest bardzo zaangażowany w sprawy, dokładny. mnie pomógł bardzo, a sprawa ni była łatwa. przygotowany jest zawsze bardzo dobrz ale i wymagający - w końcu działał a moim interesie. Poadję nr do mecenasa: 501-725-641 Monika Odpowiedz Link
aladeks Re: adwokat 11.12.14, 23:03 Jeśli szukasz dobrego adwokata to polecam Dembowskiego. Mi prowadził sprawę rozwodową a później o podział majątku i o kontakty z dziećmi. Nie robił żadnych problemów i choć mąż się mocno stawiał a jego adwokat próbował różnych sztuczek to wszystko dobrze poszło. Jak chcesz to znajdziesz go na www.skuteczniprawnicy.eu Powodzenia. Odpowiedz Link
stefanwons Re: adwokat 08.01.15, 11:41 Jedna z lepszych kancelarii adwokackich to Gubańska mieści się na Sierpeckiej. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy rozwodzie to zapraszam codziennie w godzinach dowolnych [url=http://agnieszkagubanska.pl/uslugi.html]sprawy rozwodowe warszawa[/url] Odpowiedz Link
stefanwons Re: adwokat 08.01.15, 11:42 Jedna z lepszych kancelarii adwokackich to Gubańska mieści się na Sierpeckiej. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy rozwodzie to zapraszam codziennie w godzinach dowolnych sprawy rozwodowe warszawa Odpowiedz Link
tomaszstasin Re: adwokat 14.01.15, 12:50 Jeśli szukasz dobrego adwokata to polecam Wiesława Dembowskiego. Prowadzi obsługę prawną naszej spółki, ale wiem, że zajmuje się też rozwodami. To niezmiernie dynamiczny i rzetelny młody człowiek. Zawsze służy właściwą pomocą i posiada niezwykłą zdolność łączenia podejścia biznesowego z kwestiami prawnymi. Mamy nadzieję, że współpraca w dalszym ciągu będzie się układała równie owocnie. Jak ktoś by chciał czegoś więcej się o Nim dowiedzieć to polecam stronę www.skuteczniprawnicy.eu Z poważaniem. Tomasz Stasin. Odpowiedz Link
kschmidt1 Re: adwokat 01.11.15, 22:52 Polecam usługi Kancelarii Prawnej De Iure przy ul. Gdyńskiej 28 w Krakowie - www.kancelaria-prawna-krakow.pl/ Odpowiedz Link
mrincognito2005 Re: adwokat 17.03.17, 22:27 Wejdź na Warszawski Portal Rozwodowy tam znajdziesz masę informacji i telefon do dobrego i taniego prawnika. Polecam sam korzystałem i jeden mój znajomy. Było Ok. Szybko, i na temat bez zbędnych kwestii i kosztów Odpowiedz Link
mrincognito2005 Re: adwokat 17.03.17, 22:29 zapytaj ile rozwodów przeprowadzili, jaka jest procedura, itp. pytaj o co chcesz, zobaczysz że się znają. tel 224037703 i 693 445 280. Polecam Odpowiedz Link
braandoon Re: adwokat 14.09.17, 17:33 W sprawie rozwodu na pewno dobrze sprawdzi się adwokat Paweł Kraśniej - jest zaangażowany w każdą sprawę i bardzo dokładny krasniej.pl/prwao-rodzinne-kancelaria-adwokacka-warszawa Odpowiedz Link
marcin_zak19 Re: adwokat 11.04.18, 19:58 co prawda nie z warszawy, ale może spróbuj się odezwać. Obsługują też celebrytów, więc podejrzewam że są mobilni (sam widziałem u nich kilka gwiazd) ;) Sprawy realizują mega profesjonalnie i szybko. Przy tym ludzki kontakt i podejście w bądź co bądź stresującej chwili... Nie wyobrażam sobie innej kancelarii prawnej. www.cejrowski.pl Odpowiedz Link